Άσε το Spotify να σου φτιάξει το τέλειο workout mix!

Περίληψη: Το Soundtrack Your Workout είναι η νέα λειτουργία του Spotify, που δημιουργεί την κατάλληλη workout playlist για τη γυμναστική σου. Πώς το πετυχαίνει αυτό;

Τώρα, που άνοιξαν ξανά τα γυμναστήρια, ήρθε η ώρα να βάλεις το fitness ψηλά στις προτεραιότητές σου! Για να επιστρέψεις πιο εύκολα χρειάζεσαι έναν καλό βοηθό, που θα σε κρατήσει σε πρόγραμμα. Έπειτα χρειάζεσαι και το κατάλληλο soundtrack. Αντί να ψάχνεις ώρες για τα κατάλληλα τραγούδια γυμναστικής, όμως, γιατί να μην αφήσεις το Spotify να κάνει αυτή τη δουλειά για σένα;

Το Soundtrack Your Workout είναι η νέα λειτουργία του Spotify, που δημιουργεί την κατάλληλη workout playlist για τη γυμναστική σου. Πώς το πετυχαίνει αυτό; Με βάση τις επιλογές σου. Ανοίγοντας την ιστοσελίδα και κάνοντας login με το λογαριασμό σου θα κληθείς να απαντήσεις σε κάποιες πολύ απλές ερωτήσεις για την άσκησή σου - ανάλογα με τις απαντήσεις σου θα δημιουργηθεί και η προσωποποιημένη playlist σου.

Οι ερωτήσεις στις οποίες χρειάζεται να απαντήσεις είναι σχετικές τόσο με την άσκηση όσο και με τις μουσικές σου προτιμήσεις. Το ερωτηματολόγιο θα σου ζητήσει να καθορίσεις πράγματα όπως η χρονική διάρκεια και ο τύπος (running, biking κ.α.) της άσκησής σου, αν θα ήθελες να ακούσεις μουσική ή podcasts, το είδος της μουσικής που προτιμάς και μερικούς ακόμα παράγοντες.

Μόλις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις είσαι σχεδόν έτοιμος. Δώσε ένα όνομα στην playlist σου, ανέβασε αν θες μια εικόνα για αυτή και πάτα «Soundtrack My Workout». Αυτό ήταν, την επόμενη φορά που θα ανοίξεις το Spotify στο smartphone σου θα έχεις μια νέα playlist για να ακούσεις όταν γυμνάζεσαι. Δεν σου αρέσουν οι προτάσεις; Ξεκίνα από την αρχή! Η διαδικασία παίρνει πολύ λίγο χρόνο.

Τώρα το μόνο που μένει να κάνεις είναι να βρεις ένα νέο ζευγάρι ακουστικά και είσαι έτοιμος για γυμναστική μετά μουσικής!