Winter Sales 2023: 5 κορυφαία κλιματιστικά A+++ σε προσφορά!

Περίληψη: Φρόντισε για θέρμανση και ψύξη με τα πιο αποδοτικά κλιματιστικά Α+++ και βρες τα σε εκπληκτικές τιμές, στις winter sales 2023!

Ο Γενάρης έφτασε και μαζί του ξεκίνησαν και οι χειμερινές εκπτώσεις! Τα Public πρωτοστατούν στις προσφορές και τις απίστευτες εκπτώσεις, βάζοντας στις Winter Sales συσκευές θέρμανσης και κλιματισμού. Σου δίνουμε έτσι την ευκαιρία να αντικαταστήσεις το παλιό σου ενεργοβόρο κλιματιστικό με ένα άκρως αποδοτικό κλάσης Α+++, για να απολαμβάνεις ζέστη το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος του ρεύματος! Public Winter Sales 2023 και απόλαυσε τη θαλπωρή χωρίς να μετράς τις κιλοβατώρες!

Βρισκόμαστε σχεδόν στη μέση του χειμώνα, αλλά η κλιματική αλλαγή έχει φροντίσει να μην έχουμε δει ακόμη μεγάλα κρύα. Ούτως ή άλλως, το 2022 είχαμε το πιο θερμό καλοκαίρι στην καταγεγραμμένη ιστορία, αλλά και έναν αρκετά ψυχρό χειμώνα στις αρχές του έτους. Η κλιματική αλλαγή φέρνει πιο ακραία φαινόμενα, όχι μόνο γενικότερη θέρμανση. Για να καταπολεμήσουμε την κλιματική αλλαγή, ο ηλεκτρισμός, και ειδικά αυτός που προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, είναι η λύση! Θα πρέπει, μάλιστα, να επενδύσουμε σε πολύ αποδοτικές συσκευές, ώστε να μειώσουμε όσο το δυνατόν την κατανάλωση.

klimatistika-ekptosi-01

Η σύγχρονη τεχνολογία, όμως, προσφέρει πολλά επιπλέον πλεονεκτήματα. Τα κλιματιστικά του σήμερα είναι σίγουρα πολύ πιο αποδοτικά από τα παλιά, όμως το κέρδος δεν σταματά εκεί! Τα σύγχρονα κλιματιστικά διαθέτουν και άλλα συστήματα, τα οποία μπορούν να εκτοξεύσουν την χρηστικότητά τους αλλά και να εξοικονομήσουν ακόμη περισσότερη ενέργεια!

Το πρώτο σύστημα που μπορεί κάνει τεράστια διαφορά είναι το inverter, και μαζί με αυτό, και το ίδιο το ψυκτικό μέσο. Οι νέες συσκευές είναι σχεδιασμένες για να λειτουργούν με βαθμωτή ένταση (τα παλιά κλιματιστικά λειτουργούν με τρόπο on-off), με αποτέλεσμα να μπορούν να κρατήσουν τη θερμοκρασία ακριβώς στο επιθυμητό επίπεδο, με πολύ μικρότερη κατανάλωση. Προφανώς, επικεντρωνόμαστε στα μοντέλα που ανήκουν στην ενεργειακή κλάση Α+++, η οποία είναι και η υψηλότερη δυνατή.

klimatistika-ekptosi-02

Το δεύτερο σύστημα που έχει επίσης μεγάλη επίδραση στην κατανάλωση είναι ένα που μάλλον δεν φαντάζεσαι. Το Wi-Fi! Κι όμως, το Wi-Fi επιτρέπει τον χειρισμό του κλιματιστικού από οπουδήποτε, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε τεράστια οικονομία. Σκέψου απλά το ότι, ακόμη και να ξεχάσεις το κλιματιστικό αναμμένο, μπορείς να το κλείσεις ακόμη κι αν έχεις πάει στην άλλη άκρη του πλανήτη! Μπορείς εύκολα να βάλεις «κανόνες» και να φτιάξεις προγράμματα, έτσι ώστε το κλιματιστικό να ανάβει μόνο συγκεκριμένες ώρες και υπό προϋποθέσεις.

Πλέον δεν περιορίζεσαι από τα ελάχιστα έως και μηδενικά προγράμματα που (μπορεί να) έχει το τηλεχειριστήριο, αλλά χειρίζεσαι το κλιματιστικό μέσα από το app του smartphone σου. Αυτό επίσης σημαίνει πως μπορείς να ανοίξεις ή να κλείσεις το κλιματιστικό ακόμη κι αν είσαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι, ή στο αυτοκίνητο και ξεκινάς για το σπίτι. Η εξοικονόμηση του προγραμματισμού είναι μεγάλη και σου επιτρέπει να διατηρείς τον χώρο σου στην επιθυμητή θερμοκρασία, αντί να το ανάβεις στο φουλ μόλις μπαίνεις στο σπίτι. Επίσης, όλα συνεργάζονται με τα συστήματα Siri / Alexa / Google Assistant, επιτρέποντάς σου να τα ελέγχεις και με φωνητικές εντολές!

Τα νέα κλιματιστικά έχουν και άλλα πλεονεκτήματα, πέραν της κατανάλωσης και της οικονομίας. Για παράδειγμα, όλα έχουν πλέον ειδικά φίλτρα για τον καθαρισμό του αέρα, ενώ πολλά έχουν και συστήματα απολύμανσης για να εξουδετερώνουν παθογόνους οργανισμούς, κάνοντας τον αέρα του σπιτιού πολύ πιο υγιεινό.

Top Winter Offer #1: Daikin Emura FTXJ

Θέλεις τη μεγαλύτερη προσφορά ταυτοχρόνως με τη μεγαλύτερη αποδοτικότητα; Η Daikin έχει δημιουργήσει τη σειρά Emura FTXJ, η οποία έρχεται σε διάφορες αποδόσεις και με ενεργειακή κλάση A+++ τόσο στη θέρμανση όσο και στην ψύξη. Μάλιστα, όλα τα μοντέλα της σειράς έχουν και σύστημα Wi-Fi, ειδικά φίλτρα και συστήματα εξουδετέρωσης αλλεργιογόνων και μικροοργανισμών. Παράλληλα, η εσωτερική μονάδα έχει μια μοναδική σχεδίαση με καμπύλες και επίπεδες γραμμές, βγαίνει σε τρία χρώματα (ασημί, μαύρο ματ, λευκό), ενώ μέχρι και το τηλεχειριστήριό τους είναι υψηλής αισθητικής!

Γιατί δεν πρέπει να το χάσεις: Απλά γιατί κερδίζεις πάνω από 300 ευρώ και γιατί είναι ένα από τα top κλιματιστικά με ίσως το καλύτερο design της αγοράς.

klimatistika-ekptosi-03

Top Winter Offer #2: Hisense Energy SE

Το Hisense Energy SE είναι ένα από τα καλύτερα και value-for-money κλιματιστικά στην αγορά. Διαθέτει τη μεγαλύτερη αποδοτικότητα τόσο σε θέρμανση όσο και σε ψύξη, κλάση A+++, διαθέτει και Wi-Fi για χειρισμό άλλου επιπέδου, πολλαπλά φίλτρα εξουδετέρωσης μικροοργανισμών και αλλεργιογόνων, ιονιστή, αλλά και σύγχρονη σχεδίαση. Το Energy SE είναι ένα κλιματιστικό τελευταίας γενιάς με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Γιατί δεν πρέπει να το χάσεις: Γιατί συνολικά είναι ίσως το πιο value-for-money κλιματιστικό.

Top Winter Offer #3: Midea Gaia

Εδώ έχουμε μια ιδιαίτερη πρόταση: Το Midea Gaia έρχεται με πρωτοπόρα σχεδίαση, η οποία δε μοιάζει με οτιδήποτε άλλο. Διαθέτει περσίδες για την καλύτερη κατεύθυνση του αέρα εκεί που χρειάζεται, αλλά και σχάρα στο κάτω μέρος. Διαθέτει και σύστημα εισαγωγής εξωτερικού αέρα, διασφαλίζοντας την ανανέωση του αέρα στον χώρο. Παράλληλα, το σύστημα UVC με υπεριώδες φως καταστρέφει τους μικροοργανισμούς, ενώ το σύστημα αποστείρωσης εξαλείφει τα βακτήρια στο εσωτερικό της συσκευής, για απολύτως υγιεινό αέρα. Προφανώς είναι τύπου inverter με απόδοση A+++ σε θέρμανση και ψύξη, ενώ διαθέτει και Wi-Fi με app για smartphones!

Γιατί δεν πρέπει να το χάσεις: Το σύστημα εισαγωγής εξωτερικού αέρα είναι μοναδικό.

klimatistika-ekptosi-04

Top Winter Offer #4: Midea All Easy Pro

Το All Easy Pro της Midea είναι ένα μοντέλο μεγάλων δυνατοτήτων αλλά χαμηλού κόστους. Είναι τελευταίας τεχνολογίας, με απόδοση A+++ σε θέρμανση και ψύξη, διαθέτει Wi-Fi για απομακρυσμένο χειρισμό αλλά και προγράμματα, καθώς και όλα τα φίλτρα που απαιτούνται για την εξουδετέρωση μικροοργανισμών. Παράλληλα, διαθέτει και σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης του mode εξοικονόμησης ενέργειας, όταν ανιχνεύσει πως ο χώρος είναι άδειος!

Γιατί δεν πρέπει να το χάσεις: Το πρωτοπόρο σύστημα ανίχνευσης άδειου δωματίου

Top Winter Offer #5: Singer SNT22

Το Singer είναι ένα κλιματιστικό το οποίο είναι το πλέον value-for-money μοντέλο. Η σειρά καλύπτει όλες τις ενεργειακές κλίμακες, από 9000 έως 24000 BTU, ενώ διαθέτει και Wi-Fi για προηγμένο χειρισμό μέσω smartphone. Επιπλέον, διαθέτει και αισθητήρα θερμοκρασίας στο τηλεχειριστήριο, για να μπορεί να προσαρμόζει την λειτουργία του αναλόγως της θερμοκρασίας στο σημείο που βρίσκεσαι, αλλά και να μειώνει την κατανάλωση, όταν δεν χρειάζεται. Παράλληλα, η λειτουργία του είναι σχεδόν αθόρυβη, για να απολαμβάνεις θέρμανση και ψύξη χωρίς ενοχλητικούς ήχους, ακόμη και το βράδυ.

Γιατί δεν πρέπει να το χάσεις: Η καινοτομία του αισθητήρα θερμοκρασίας στο τηλεχειριστήριο.

Οι καλύτερες Χειμερινές Εκπτώσεις και σε κλιματιστικά μόνο στα Public

Οι Χειμερινές Εκπτώσεις και φέτος είναι υπόθεση Public. Είτε θέλεις να βρεις το καλύτερο κλιματιστικό στην καλύτερη τιμή, είτε οποιαδήποτε άλλη οικιακή συσκευή, ηλεκτρονικά τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, μπες στο Public.gr ή πέρνα μια βόλτα από το κατάστημα που σε βολεύει και… θα τα βρεις όλα, στις Winter Sales 2023!