Χειμερινές εκπτώσεις 2023: Ο προορισμός είναι ένας και λέγεται Public

Περίληψη: Οι χειμερινές εκπτώσεις 2023 σε περιμένουν με προσφορές έως -70% για να ξεκινήσεις με το δεξί τη νέα χρονιά!

Η νέα χρονιά ξεκίνησε και συνεχίζει από εκεί ακριβώς που μας άφησε το 2022. Με δυνατές προσφορές και ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για να αποκτήσεις όσα δεν πρόλαβες πέρσι σε σούπερ τιμές. Ψήνεσαι για αναβάθμιση στον tech εξοπλισμό σου; Ονειρεύεσαι να βάλεις τις δουλειές του σπιτιού σε τάξη; Ετοιμάζεσαι για νέο TBR challenge; Ή μήπως έχει έρθει η ώρα για ένα καινούριο χόμπι; Όποια και αν είναι η απάντηση, οι χειμερινές μας εκπτώσεις είναι εδώ, για να υποδεχτείς το 2023 όπως πρέπει!

Χειμερινές εκπτώσεις 2023: Ξεκίνα τη νέα χρονιά με offers έως -70%!

Ο Νοέμβριος είχε την Black Friday, ο Δεκέμβριος τα γιορτινά X-mas offers, με τον Ιανουάριο όμως τι γίνεται; Θα έχεις ακούσει που λένε πως ό,τι κάνεις τις πρώτες μέρες του νέου έτους θα σε συνοδεύει όλη τη χρονιά. Γι’ αυτό και εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι με ακόμα περισσότερες προσφορές και deals στα αγαπημένα σου προϊόντα. Είτε μιλάμε για laptop τελευταίας γενιάς, είτε για μια εντυπωσιακή 4K τηλεόραση, είτε για μια φίνα κουζινομηχανή σε έχουμε καλυμμένο. Όταν λέμε για δυνατά winter sales, το εννοούμε. Από τις 9 Ιανουαρίου μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου θα βρεις προσφορές έως -70% σε χιλιάδες προϊόντα. Δεδομένου πως όλο και κάτι θα ξέχασε να φέρει ο Άγιος Βασίλης, τώρα είναι ευκαιρία να κάνεις ποδαρικό τη νέα χρονιά, με τον δικό σου τρόπο!

xeimerines-ekptwseis-2023-01

5 λόγοι για winter sales στα Public

Λόγος #1: Όλα τα μεγάλα brands παίζουν εδώ!

Αν τις γιορτές έδωσες προτεραιότητα στα δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, πιθανότατα να μην πρόλαβες να πάρεις κάτι για σένα. Οι χειμερινές εκπτώσεις είναι εδώ για να επανορθώσεις και να εγκαινιάσεις ένα φανταστικό 2023. Τηλεοράσεις, υπολογιστές, smartphones, tablets, wearables, όλα τα είδη τεχνολογίας παίζουν στις χειμερινές εκπτώσεις 2023. Το ίδιο ισχύει για λευκές συσκευές, οικιακές μικροσυσκευές και είδη σπιτιού, αν τα Χριστούγεννα πρόλαβες να καλύψεις τις tech ορέξεις σου. Στις χειμερινές εκπτώσεις συμμετέχουν όλα τα μεγάλα brands, με deals που είναι hot, και ας έχουμε πλέον μπει για τα καλά στο χειμώνα!

Λόγος #2: Απόλυτη ευελιξία για ξέγνοιαστες αγορές!

Εκτός από μια τεράστια ποικιλία σε προϊόντα, για να απολαύσεις πραγματικά τις αγορές σου χρειάζεσαι και την απαραίτητη ευελιξία. Όπως πάντα, έτσι και στις φετινές χειμερινές εκπτώσεις έχεις στη διάθεσή σου όλους τους τρόπους πληρωμής, ώστε να επιλέξεις αυτόν που ταιριάζει στο budget και στις ανάγκες σου. New year, new me όπως λένε και τα ανοικτά μέτωπα πολλά. Μαζί με τους κλασικούς τρόπους πληρωμής, η υπηρεσία Public Now, Pay Later που λανσάραμε σε συνεργασία με την Klarna, προσφέρει μοναδική άνεση στις online αγορές σου. Χωρίς δικαιολογητικά, κάρτες, χαρτούρα and the like. Αγορές χωρίς κάρτα μπορείς να κάνεις και μέσω της υπηρεσίας FlexPay. Απλά περνάς από το πλησιέστερο κατάστημα Public και κάνεις δικό σου ό,τι θέλεις, και το κυριότερο, όπως εσύ θέλεις!

Λόγος #3: Public σημαίνει καινοτομία!

Όπως γνωρίζεις, η καινοτομία είναι βασικό κομμάτι του DNA μας. Γι’ αυτό, δε σταματάμε ποτέ να κοιτάμε μπροστά. Συνεχώς αναζητούμε νέους τρόπους ώστε να κάνουμε το αγοραστικό ταξίδι πιο ευχάριστο, με κινητήρια δύναμη τις ανάγκες των καταναλωτών και τη φιλοσοφία μας. Η υπηρεσία Next Day Delivery άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο των online αγορών, φέρνοντας στην πόρτα σου περισσότερα από 100.000 προϊόντα, την επόμενη κιόλας μέρα. Σε κανέναν δεν αρέσει η αναμονή, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για winter sales με προσφορές σε τόσες χιλιάδες κωδικούς. Φρόντισε μόνο να τσεκάρεις για την ένδειξη «Παράδοση 24-48 ώρες», και τα υπόλοιπα άστα πάνω μας.

Αν το πρόγραμμά σου είναι tight και θες να παραλάβεις ο ίδιος την παραγγελία σου ακριβώς την ημέρα και ώρα που σε βολεύει, και αυτό γίνεται. Σε συνεργασία με το BOX NOW εγκαινιάσαμε την υπηρεσία Locker Pickup. 1200 και πλέον lockers σε όλη την Ελλάδα είναι εκεί για να παραλάβεις τα καινούρια σου Public καλούδια, από το σημείο που σε εξυπηρετεί καλύτερα. Και επειδή η πληροφόρηση είναι το παν, μαζί με τη Reevoo δημιουργήσαμε ένα από τα μεγαλύτερα shopper communities στην Ελλάδα, με δεκάδες χιλιάδες αυθεντικές αξιολογήσεις από πραγματικούς αγοραστές!

xeimerines-ekptwseis-2023-03

Λόγος #4: Η ομάδα με το φανταχτερό πορτοκαλί!

Μαζί με τις καινοτόμες υπηρεσίες που αναπτύσσουμε σταθερά, το μεγαλύτερο ατού μας ήταν και θα παραμείνουν οι άνθρωποι μας. Φροντίζουμε καθημερινά να δείχνουμε το πάθος μας και με φουλ θετικά vibes να στεκόμαστε στο πλευρό σου. Στόχος μας να σε καθοδηγήσουμε, να αφουγκραστούμε τους προβληματισμούς σου και να μοιραστούμε μαζί σου πολύτιμες συμβουλές. Στα καταστήματα και στο contact center των Public, βρίσκεται η ομάδα μας να σου προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία εξυπηρέτησης και να σου μεταδώσει την καλή μας διάθεση, κάνοντας τη μέρα σου πραγματικά ξεχωριστή. Αν θες να ξεκινήσεις το 2023, κάνοντας ένα δώρο σε σένα ή τους αγαπημένους σου, δεν έχεις παρά να περάσεις μια βόλτα από τα καταστήματά μας και άφησε την ομάδα με το φανταχτερό πορτοκαλί να σε εμπνεύσει με τις ιδέες της.

Λόγος #5: Οι αξίες μας κάνουν τη διαφορά!

Οι αξίες μας είναι αυτές που μας κάνουν πραγματικά ξεχωριστούς. Αυτές που μας δείχνουν το δρόμο και μας βοηθούν να πετυχαίνουμε τους στόχους μας κάνοντας τον κόσμο καλύτερο. Έτσι και εμείς ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας στις αξίες μας και ξεκινάμε τη νέα χρονιά θέλοντας να βάλουμε το λιθαράκι μας για έναν κόσμο πιο βιώσιμο, πιο πράσινο και πιο δίκαιο. Το 2022, μετατρέψαμε το flagship κατάστημά μας στο Σύνταγμα στο πρώτο zero-waste κατάστημα στη χώρα, μέσα από το πρόγραμμα «Love Earth». Παράλληλα, μειώσαμε σημαντικά τη χρήση χαρτιού στα καταστήματά μας, με στόχο να εξοικονομήσουμε πάνω από 30 τόνους μέχρι το 2025. Last but not least, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις δράσεις μας, μοιράζοντας χαμόγελα στους συμπολίτες μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Το Δεκέμβριο υλοποιήσαμε τη μεγαλύτερη κίνηση προσφοράς στην ιστορία μας, δωρίζοντας περισσότερα από 200.000 βιβλία, παιχνίδια και είδη γραφικής ύλης σε κοινωφελείς φορείς με πλούσιο κοινωνικό έργο.

Χειμερινές εκπτώσεις 2023: Δες τι σου λείπει και κάν’ το δικό σου

Όπως είπαμε και πιο πάνω, οι χειμερινές εκπτώσεις που ξεκινούν από σήμερα αφορούν όλες τις αγαπημένες μας κατηγορίες. Eκπτώσεις έως και -70% θα βρεις σε χιλιάδες προϊόντα. Αν για παράδειγμα τυγχάνει να συγκαταλέγεσαι στους tech lovers, ποντάρουμε πως ήδη τσίμπησες κάτι τα Χριστούγεννα. Ευκαιρία επομένως να αποκτήσεις κάτι «διαφορετικό» από τα συνηθισμένα σου γούστα. Ok, ξέρουμε πως έχεις ήδη κοζάρει ένα νέο γκατζετάκι και δε σε αδικούμε, να πάρεις και κάτι για το σπίτι όμως, ναι; Αν από την άλλη έχει έρθει η ώρα για μια γερή αναβάθμιση ή ο παλιός υπολογιστής… πνέει τα λοίσθια, στις χειμερινές εκπτώσεις θα βρεις όλα τα απαραίτητα για να απολαύσεις non-stop gaming. Το 2023 περιμένουμε συναρπαστικούς τίτλους από τα μεγάλα studios, οπότε ετοιμάσου!

xeimerines-ekptwseis-2023-02

Για τις καλύτερες χειμερινές εκπτώσεις του 2023 έλα στα Public!

Τα winter sales του 2023 ξεκίνησαν. Μπορεί τα Χριστούγεννα να τελείωσαν όμως οι χειμερινές εκπτώσεις είναι εδώ και υπόσχονται να κρατήσουν ζωντανό το πνεύμα των εορτών. Τα deals που ετοιμάσαμε θα τρέξουν έως το τέλος του Φεβρουαρίου και σου δίνουν και πάλι την ευκαιρία για να πετύχεις τις καλύτερες τιμές στα κορυφαία σου προϊόντα. Τη διαδικασία την ξέρεις. Φτιάχνεις ή κάνεις update τη λίστα σου, ορίζεις budget και μετά περνάς μια βόλτα από το κοντινότερο Public. Για τους λάτρεις του shopping therapy από τον καναπέ, υπάρχει πάντα το Public.gr με όλα τα χειμερινά deals, τα οποία, guess what, θα ανανεώνονται συνεχώς!

Stay tuned λοιπόν στο Public Blog για να μάθεις αναλυτικά όλα τα νεότερα για τις χειμερινές εκπτώσεις του 2023 σε κάθε κατηγορία που σε ενδιαφέρει. Οι επιλογές χιλιάδες, μα ο προορισμός ένας. Και το όνομα αυτού είναι Public!

Καλή χρονιά και καλές αγορές!