Δώσε αέρα ανανέωσης στην κουζίνα σου με Public μικροσυσκευές

Περίληψη: Στα φυσικά καταστήματα Public μπορείς πλέον να επιλέξεις top μικροσυσκευές για να ανανεώσεις με τον καλύτερο τρόπο την κουζίνα σου.

Μικρές, βολικές, και με προηγμένες λειτουργίες, οι οικιακές μικροσυσκευές τελευταίας γενιάς είναι η ιδανική επιλογή για την ανανέωση της κουζίνας σου. Όχι μόνο κάνουν το μαγείρεμα ευκολότερο και απολαυστικότερο, αλλά με την κομψή τους σχεδίαση δίνουν στιλ και ξεχωριστό χαρακτήρα στο χώρο. Τώρα, στα καταστήματα Public, εκτός από τεράστια γκάμα σε υπολογιστές, smartphones, τηλεοράσεις και λοιπά προϊόντα τεχνολογίας, μπορείς να βρεις και την οικιακή μικροσυσκευή της αρεσκείας σου. Μετά, το κατάστημα του Συντάγματος, της Γλυφάδας, του Athens Metro Mall και του Golden Hall, τώρα οι φίλοι του Public μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εκατοντάδες οικιακές μικροσυσκευές στα καταστήματα του Ηρακλείου, των Χανίων και του Ρεθύμνου!

Public μικροσυσκευές: 5 προτάσεις για μια ανανεωμένη κουζίνα

Το μαγείρεμα στον ατμό εκτός από το ότι σου προσφέρει ευκολία και άνεση, είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργείς υγιεινά και νόστιμα πιάτα κάθε μέρα. Ο ατμός διατηρεί αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά των τροφών αλλά και την γεύση τους ώστε να απολαμβάνεις τα οφέλη της υγιεινής διατροφής χωρίς εκπτώσεις στη γεύση. Ο ατμομάγειρας Braun FS 3000 WH, διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες με τις οποίες μπορείς να δημιουργήσεις ακόμα και ένα ολόκληρο μενού χωρίς τη χρήση κάποιας άλλης συσκευής. Παράλληλα, το μικρό του μέγεθος, και ο ειδικός αποσπώμενος σχεδιασμός του, καθιστούν τον ατμομάγειρα μια εξαιρετική προσθήκη για την κουζίνα σου.

Το καλοκαίρι, το ψήσιμο στο μπαλκόνι παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα επιβάλλεται. Αν το ψήσιμο όμως σου φαίνεται δύσκολη υπόθεση, οι ψηστιέρες και γκριλιέρες τελευταίας τεχνολογίας σου λύνουν τα χέρια, αναλαμβάνοντας χρέη… ψήστη. Η «έξυπνη» γκριλιέρα Optigrill GC712D της Tefal κάνει το ψήσιμο... παιχνιδάκι. Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις τα υλικά και την ποσότητα που θες και η γκριλιέρα θα αναλάβει τα υπόλοιπα. Το μυστικό βρίσκεται στον ειδικό «αισθητήρα ψησίματος», ο οποίος ρυθμίζει αυτόματα το χρόνο και τη θερμοκρασία, ανάλογα το πάχος και την ποσότητα του φαγητού. Φυσικά, εκτός από κρέας μπορείς με τον ίδιο τρόπο να ψήσεις στην εντέλεια όλα τα είδη φαγητών, λαχανικά, φρούτα, ακόμα και θαλασσινά.

Όποιες και αν είναι οι μαγειρικές σου προτιμήσεις, ένα αξιόπιστος πολυκόφτης μπορεί πραγματικά να δώσει... άλλο αέρα στο μαγείρεμά σου. Επιλέγοντας ένα δυνατό multi όπως το Izzy C-5160, μπορείς να κόβεις, να αλέθεις και να πολτοποιείς τα υλικά της επιλογής σου μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, για ευφάνταστες γαστρονομικές δημιουργίες. Από νόστιμες σάλτσες, μέχρι παιδικές κρέμες, το multi της Izzy ξεχωρίζει, ολοκληρώνοντας τη συχνά «μπελαλίδικη» κοπή των τροφών σε χρόνο dt. Μάλιστα, τα αποσπώμενα μέρη της συσκευής πλένονται εύκολα στο πλυντήριο, ώστε να μη δημιουργείται «χάος» στην κουζίνα.

mikrosyskeyes-public-01

Ποιος από εμάς δεν λατρεύει τη μυρωδιά του φρέσκου και αχνιστού σπιτικού ψωμιού; Το παραδοσιακό ψωμί συνοδεύει ιδανικά οποιοδήποτε γεύμα σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Για την παρασκευή σπιτικού ψωμιού πιστός σου «σύμμαχος» είναι ο αρτοπαρασκευαστής Moulinex OW2101. Με ισχύ 750 Watt και ποικιλία 12 προγραμμάτων, μπορείς να προετοιμάζεις έως και 1000g ψωμιού την ημέρα, ακριβώς στο μέγεθος που θες. Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση, μέσω του χρονοδιακόπτη που φτάνει τις 15 ώρες μπορείς να προγραμματίζεις τη λειτουργία του αρτοπαρασκευαστή, για να έχεις πάντα ζεστό παραδοσιακό ψωμί.

Και μιας και μιλήσαμε για σπιτικό ψωμί, ποιος ο καλύτερος τρόπος να συνοδέψεις το πρωινό σου, από έναν απολαυστικό μυρωδάτο καφέ; Φυσικά, όταν μιλάμε για καφετιέρες πραγματικά υψηλών προδιαγραφών, ο αδιαφιλονίκητος «βασιλιάς» ακούει στο όνομα Delonghi. Η Nespresso Inissia, σου προσφέρει κορυφαίας ποιότητας καφέ, σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Δεν έχεις παρά να επιλέξεις ανάμεσα στα δύο προγραμματιζόμενα κουμπιά espresso και lungo για να απολαύσεις το αγαπημένο σου ρόφημα όπως ακριβώς θα σου το έφτιαχνε και ένας επαγγελματίας barista. Με την καφετιέρα της Delonghi θα έχεις επίσης βελούδινο ζεστό αφρό γάλακτος, αν προτιμάς έναν γευστικό latte ή cappuccino. Ο κομψός σχεδιασμός της Nespresso Inissia «δένει» ιδανικά με την κουζίνα σου αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τη διακόσμησή της, ενώ μπορείς χωρίς κόπο να τη μεταφέρεις στον πάγκο ή ακόμα και σε άλλο δωμάτιο.

Οι οικιακές μικροσυσκευές βρήκαν το σπίτι τους! Για ακόμα περισσότερες επιλογές σε συσκευές και αξεσουάρ από κορυφαία brands, εκτός από τις σελίδες του Public.gr μπορείς να επισκεφθείς τα καταστήματα Public της Αθήνας (Public Συντάγματος, ΓλυφάδαςGolden Hall, Athens Metro Mall) και της Κρήτης (Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο). Γιατί τώρα όλα είναι στο Public!

Καλές αγορές!