Ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα στολίδια για ένα παραμυθένιο σπίτι!

Περίληψη: Αγιοβασίληδες, γιρλάντες, κάλτσες, αστέρια. Φέρε το πνεύμα των γιορτών στο σπίτι με ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα στολίδια και ζήσε μοναδικές γιορτές!

It’s the most wonderful time of the year, τραγουδά ο Andy Williams στο διάσημο χριστουγεννιάτικο τραγούδι και αν το καλοσκεφτείς δεν έχει άδικο. Τα Χριστούγεννα, βάζουμε στην άκρη έγνοιες και σκοτούρες, γεμίζουμε με καλή διάθεση και αφήνουμε τους εαυτούς μας στο μεθυστικό ρυθμό των γιορτών. Μπορεί να έχουμε μπροστά μας ένα μήνα και κάτι ψηλά για τη μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου, όμως ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να μπεις σε X-mas mood. Οι πόλεις σιγά σιγά φοράνε τα γιορτινά τους, και ήρθε η ώρα να κάνεις και εσύ το ίδιο, ξεκινώντας με τον στολισμό του σπιτιού. Κάθισε λοιπόν αναπαυτικά, βάλε λίγο Sinatra να παίζει στο background και δες πώς θα κάνεις το σπίτι να δείχνει πιο εντυπωσιακό από ποτέ.

Ροζ χριστουγεννιάτικα στολίδια για funky στολισμούς

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι χωρίς αμφιβολία ο πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων. Τα διακοσμητικά στολίδια όμως είναι αυτά που δίνουν το προσωπικό σου touch στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Κόκκινο, πράσινο και ασημί είναι κλασικά X-mas χρώματα. Τι θα έλεγες όμως να κάνεις φέτος τη διαφορά με ροζ αποχρώσεις; Απαλό, κεφάτο και ζωηρό χρώμα, το ροζ θα βάλει παιχνιδιάρικη διάθεση στο σπίτι τις ημέρες των γιορτών. Η γιρλάντα πάνω από τον καναπέ τα Χριστούγεννα φοριέται πολύ. Συνδύασέ τη με ένα mini δεντράκι στο τραπεζάκι του καθιστικού ή ένα χαριτωμένο ροζ Άγιο Βασίλη και δώσε έξτρα λάμψη στο σαλόνι. Στα ράφια μπορείς να προσθέσεις μικρές διακοσμητικές φιγούρες, όπως ένας χριστουγεννιάτικος νάνος ή μια όμορφη χιονόμπαλα carousel.

idiaitera-xristougenniatika-stolidia-01

Χειροποίητα στολίδια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

Για να δημιουργήσεις μια πραγματικά υπέροχη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα δε χρειάζεται να αλλάξεις τα πάντα στο σπίτι. Μερικά εκλεκτά αντικείμενα αρκούν για να πετύχεις μια ζεστή ατμόσφαιρα, ακόμα και αν το μινιμάλ δεν είναι το στιλ σου. Αν για παράδειγμα το σπίτι είναι μικρό, τότε τα χειροποίητα στολίδια είναι μια πολύ καλή επιλογή καθώς δε χρειάζεται να το παρακάνεις με πολλά πράγματα. Τα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στεφάνια, για παράδειγμα, ταιριάζουν πολύ στις πόρτες και στα κουρτινόξυλα. Εξίσου καλή προσθήκη για το σαλόνι είναι ένα μικρό δέντρο-carousel ζωγραφισμένο στο χέρι, ενώ για πιο extravagant γούστα, μια χειροποίητη κεραμική μπισκοτιέρα-Άγιος Βασίλης είναι σίγουρο πως θα τραβήξει τα βλέμματα. Στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι δε χρειάζονται πολλά πολλά. Ένα όμορφο ρόδι-γούρι και λίγα χρυσά χριστουγεννιάτικα κουταλάκια είναι αρκετά για να απογειώσεις το στολισμό.

Vintage χριστουγεννιάτικα στολίδια για παραμυθένια ατμόσφαιρα

Από περίτεχνες χριστουγεννιάτικες μπάλες, μέχρι εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, η ποικιλία σε στολίδια είναι τεράστια. Vintage is the new black βέβαια, οπότε αν προτιμάς να «παίξεις» φέτος με ρετρό επιλογές, μόνο κερδισμένος θα βγεις. H παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη κάλτσα είναι must, όπως και επίσης και το κλασικό φαναράκι που πάει γάντι με τραπεζάκια, κομοδίνα, ραφάκια και μικρά έπιπλα. Στους χώρους της κουζίνας μπορείς να προσθέσεις μια διακριτική X-mas πινακίδα, ενώ μια τραβέρσα με old-school αισθητική θα δώσει ζεστό χαρακτήρα στα υπόλοιπα έπιπλα.

idiaitera-xristougenniatika-stolidia-02

Ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια για τους μικρούς μας φίλους

Αν και σε όλους (σχεδόν) αρέσουν τα Χριστούγεννα, κανένας δεν απολαμβάνει περισσότερο τη μαγεία των γιορτών από τα παιδιά. Λίγο οι διακοπές, λίγο τα πολυπόθητα δώρα από τον Άγιο Βασίλη, τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη εποχή των μικρών μας φίλων. Τα ξύλινα στολίδια συνθέτουν ένα cosy χριστουγεννιάτικο σκηνικό, ενώ τα παιδιά μπορούν να τα απολαύσουν παίζοντας κάτω από το δέντρο. Οι χριστουγεννιάτικες φιγούρες όπως ο Καρυοθραύστης, είναι διαχρονικά christmas παιχνίδια. Δίπλα στο δέντρο μπορείς να τοποθετήσεις επίσης διάφορα ξύλινα στολίδια, όπως ένα φαναράκι ή ένα δέντρο-μινιατούρα. Απαραίτητη προσθήκη, η πατροπαράδοτη φάτνη. Αν το σαλόνι χρειάζεται περισσότερη λάμψη, τσέκαρε μια ξύλινη σιλουέτα με LED. Ο φωτισμός και μόνο εντυπωσιάζει.

Δώσε μια elegant νότα με βελούδινα στολίδια

Το βελούδο είναι classy, στιλάτο και δίνει αέρα φινέτσας στο σπίτι. Το ίδιο ισχύει και για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Μερικά βελούδινα στολίδια, είναι ό,τι πρέπει για να κάνεις την ατμόσφαιρα γιορτινή, συμπληρώνοντας τον στολισμό του σπιτιού. Δεντράκια και αστέρια με βελούδινη επένδυση ταιριάζουν με όλες τις γωνιές του σπιτιού, και φυσικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με τα άλλα στολίδια στο δέντρο.

X-mas προσφορές: Όλα όσα χρειάζεσαι για μια εντυπωσιακή διακόσμηση

Εννοείται ότι δε χρειάζεται να περιοριστείς σε ένα μόνο τύπο στολιδιών. Πειραματίσου και συνδύασε διάφορα χριστουγεννιάτικα στολίδια, ώστε να πετύχεις ένα όμορφο και κυρίως πρωτότυπο αποτέλεσμα. Με ένα κλικ στο Public.gr θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να στολίσεις το σπίτι σου όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί. Μην ξεχνάς πως ενόψει των γιορτών, «τρέχουν» ήδη hot προσφορές σε χριστουγεννιάτικα στολίδια με offers έως -70%!

idiaitera-xristougenniatika-stolidia-03

Γιόρτασε τα Χριστούγεννα με Public!

Τα Χριστούγεννα είναι πολλά παραπάνω από ένα όμορφα στολισμένο σπίτι. Είναι ευκαιρία να χαλαρώσεις, να γιορτάσεις και περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εμείς ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τη μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου και ήδη έχουμε φορέσει τα γιορτινά μας. 

Γνώριζες ότι στα Public σε περιμένουν χιλιάδες special Χριστουγεννιάτικα δώραπαιχνίδια και βιβλία για μικρούς και μεγάλους; Αμέεε! Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μπορείς να τα αποκτήσεις με έως 3 άτοκες δόσεις χωρίς κάρτα, χάρις στο πρόγραμμα Klarna.

Αν, μάλιστα, δεν έχεις στολίσει ακόμα να ξέρεις ότι το ίδιο ισχύει και για όλα τα χριστουγεννιάτικα είδηχριστουγεννιάτικα δέντραστολίδιαλαμπάκιαγούρια & όλα τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά!

Καλές γιορτές!