Summer Stories με τους Φ.Δεληβοριά, Imam Baildi & Μαρίζα Ρίζου!

Περίληψη: Το καλοκαίρι είναι ήδη στην πόρτα μας και ακόμα και αν τα σύννεφα κάνουν συχνά...

Το καλοκαίρι είναι ήδη στην πόρτα μας και ακόμα και αν τα σύννεφα κάνουν συχνά πυκνά την εμφάνιση τους σε ανύποπτες ώρες, ο ήλιος μας έχεις δείξει τα δόντια του και μας έχει κάνει να αναζητούμε μανιωδώς την ιδανική παραλία για μπάνιο και διάβασμα πάνω στην αιώρα!Το Public Blog μίλησε με γνωστούς και αγαπημένους συγγραφείς, μουσικούς, ηθοποιούς και καλλιτέχνες και συγκέντρωσε τις αγαπημένες τους αναμνήσεις! Διαβάστε τι μας είπαν οι Φοίβος Δεληβοριάς, Μαρίζα Ρίζου και Imam Baildi. Θα ακολουθήσουν και άλλοι πολλοί αγαπημένοι μας καλλιτέχνες τις επόμενες μέρες. Stay Tuned!
foivos

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

Public Blog: Πού- σε ποιο μέρος σας αρέσει να διαβάζετε το καλοκαίρι; "Moυ αρέσει να παίρνω πτυσσόμενη καρεκλίτσα στην παραλία και να κάθομαι σ'έναν ίσκιο να διαβάζω την ώρα που οι άλλοι κολυμπάνε.Οι καλύτερες αναγνώσεις της χρονιάς μου γίνονται εις βάρος της κολύμβησης."Public Blog: Ποιο σύγχρονο βιβλίο ζηλέψατε και θα θέλατε να το έχετε γράψει;"Τα διηγήματα της Άλις Μονρό στο "Πάρα πολλή ευτυχία" ή στο "Μ'αγαπάει δε μ'αγαπάει" (Μεταίχμιο). Κάτι μέσα μου θεραπεύτηκε διαβάζοντάς τα".Public Blog: Μια παιδική σας ανάμνηση από τις καλοκαιρινές διακοπές; Ή ένα βιβλίο που έχετε συνδέσει με το καλοκαίρι;"3 σπουδαία βιβλία που τα διάβασα αργά-αργά σε ένα ολόκληρο καλοκαίρι για να μη χάσω τη χαρά που μου έδιναν είναι η "Λολίτα", ο "Μάγος" του Φόουλς και "Η Γραμμή του Ορίζοντος" του Βακαλόπουλου."The Magus     Λολίτα Η σχολιασμένη έκδοση   Πάρα πολλή ευτυχία Το τελευταίο CD του Φοίβου Δεληβοριά, Καλλιθέα, θα το βρείτε εδώ. Και μην ξεχάσετε ότι στις 10 Σεπτεμβρίου στον Κήπο του Μεγάρου σας περιμένει για μια μοναδική εμφάνιση! Η προπώληση θα ανοίξει σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι στο Public Tickets.

mariza res w15-16ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ

Public Blog: Πού- σε ποιο μέρος σας αρέσει να διαβάζετε το καλοκαίρι;  "Τα πιο πολλά "καλοκαιρινά" βιβλία της ζωής μου τα έχω διαβάσει στο μπαλκόνι του σπιτιού μου στο Πόρτο Ράφτη με θέα τη θάλασσα και παγωτό στο χέρι.." Public Blog: Τips για τους ταξιδιώτες και αναγνώστες του Public Blog για τις καλοκαιρινές διακοπές; "Εάν επισκεφθείτε ποτέ την πανέμορφη Ίο μην παραλείψετε να φάτε στο Κατώγι στο κέντρο του νησιού & στην ταβέρνα Δράκος στον Μυλοπότα.." Public Blog: Ποιο σύγχρονο βιβλίο ζηλέψατε και θα θέλατε να το έχετε γράψει;"Θαυμάζω τα βιβλία που με κάνουν να γελάω δίχως να είναι σαχλά. Έχω θαυμάσει και ζηλέψει πολύ λοιπόν "τα χαστουκόψαρα" του Λένου Χρηστίδη!"Public Blog: Μια παιδική σας ανάμνηση από τις καλοκαιρινές διακοπές; Ή ένα βιβλίο που έχετε συνδέσει με το καλοκαίρι;"Δυστυχώς και ευτυχώς η παιδική μου ηλικία σε σχέση με τα βιβλία είναι κυρίως συνδεδεμένη με τη γνωστή σειρά "χαρούμενες διακοπές" που σε ξεγελούσε με τα χαρούμενα εξώφυλλα, ενώ μέσα ήταν γεμάτο ασκήσεις της τάξης που μόλις τελείωσες!"Τα χαστουκόψαρα Μυθιστόρημα    Χαρούμενες διακοπές για παιδιά που έχουν τελειώσει την ΣΤ΄ δημοτικού    Χαρούμενες διακοπές για παιδιά που έχουν τελειώσει τη Β΄ δημοτικού Τη Μαρίζα Ρίζου θα την απολαύσετε στο opening performance στη συναυλία των Pink Martini στις 5 Ιουλίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι! Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από εδώ.

 imamIMAM BAILDI

Public Blog: Πού- σε ποιο μέρος σας αρέσει να διαβάζετε το καλοκαίρι;"Στο κατάστρωμα του πλοίου όταν φεύγεις για κάποιο νησί. Μετά την αναπόφευκτη ταλαιπωρία του Πειραιά, το αποπνικτικό γκαράζ του πλοίου, τον αγώνα εύρεσης του πού χωράς να κάτσεις, έρχεται η στιγμή που απλώνεις τα πόδια στα κάγκελα, τοποθετείς τον καφέ στρατηγικά και ανοίγεις την πρώτη σελίδα με μια αίσθηση απέραντης ευδαιμονίας."Public Blog: Τips για τους ταξιδιώτες & αναγνώστες του Public Blog για τις καλοκαιρινές τους διακοπές;"Όπου και να πας, μη βιαστείς να φύγεις νομίζοντας ότι κάπου αλλού θα είναι καλύτερα. Δώσε σε κάθε μέρος το χρόνο του και θα στο ανταποδώσει. Η μαγεία έρχεται όταν γνωριστείς καλά με τους κατοίκους, και αρχίσουν να σου λένε τα μικρά μυστικά."Public Blog: Ποιο σύγχρονο βιβλίο ζηλέψατε και θα θέλατε να το έχετε γράψει;"Το Κουρδιστό Πουλί του Μουρακάμι. Περιγράφει την αγάπη, τον πόλεμο και τον πόθο με τον πιο συναρπαστικό τρόπο." Public Blog: Μια παιδική σας ανάμνηση από τις καλοκαιρινές διακοπές; Ή ένα βιβλίο που έχετε συνδέσει με το καλοκαίρι;"Τα μεσημέρια στις παιδικές κατασκηνώσεις, που έπρεπε υποχρεωτικά να ξαπλώσεις. Φυσικά δεν κοιμάσαι γιατί είσαι παιδί και έχεις άπειρη ενέργεια, οπότε βγάζεις το Walkman, διαλέγεις μια κασέτα από τις πολλές που έχει το κουτί παπουτσιών που έχεις φέρει ειδικά για αυτό το σκοπό (φυσικά με compilations που έχεις φτιάξει τον προηγούμενο χειμώνα). Είσαι 10 ετών και διαβάζεις Πέντε Φίλους της Enid Blyton, και Κίρα Σίνου, και Άλκη Ζέη.""Το κουρδιστό πουλί    Οι πέντε φίλοι διασκεδάζουν    Five Go Down to the Sea Τους Imam Baildi θα τους απολαύσετε στις 5 Ιουλίου στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη! Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από εδώ. Διαβάστε εδώ τις καλοκαιρινές αναμνήσεις του Γιάννη Ξανθούλη, Θοδωρή Παπαϊωάννου & Κώστα Αρκουδέα!Διαβάστε εδώ τις καλοκαιρινές αναμνήσεις της Λίλας Μπακλέση, Τζωρτζίνας Λιώση & Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου!