Τα παιδιά σε αποστολή για να σώσουν τον πλανήτη!

Περίληψη: Υπάρχει κάποιος που δεν γνωρίζει πως ο πλανήτης κινδυνεύει, ότι η κλιματική αλλαγή είναι η...

Υπάρχει κάποιος που δεν γνωρίζει πως ο πλανήτης κινδυνεύει, ότι η κλιματική αλλαγή είναι η μεγαλύτερη απειλή αυτή τη στιγμή; Ουδείς! Πώς μπορεί, όμως, να σωθεί ο πλανήτης μας;

Στο βιβλίο Τα παιδιά σε αποστολή για να σώσουν τον πλανήτη, το δύσκολο αυτό έργο αναλαμβάνει μια ομάδα πολυμήχανων παιδιών. Ξεκινούν, έτσι, τη σωτηρία της Γης με έναν όμορφο, διασκεδαστικό τρόπο, αρχίζοντας όμως από το ίδιο τους το σπίτι.

Το παιδικό αυτό βιβλίο, αποτέλεσμα ελληνικού σχεδιασμού και παραγωγής, αποτελεί το πρώτο βιβλίο από την πολυβραβευμένη σειρά animation Save your Planet και θα το βρείτε αποκλειστικά στο Public! Δημιουργός της ο Τάσος Κότσιρας, γραφίστας στον τομέα του 3D animation, που παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα δικό του έργο και εκφράζει μια συνολική προσέγγιση για την οικολογική ευαισθητοποίηση.

Η σειρά animation έχει βραβευθεί στα μεγαλύτερα φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, λόγω της υψηλής αισθητικής ποιότητας, αλλά και του οικολογικού μηνύματος που περνάει στα παιδιά - πάντοτε με ευχάριστο και χιουμοριστικό τρόπο.

Το Τα παιδιά σε αποστολή για να σώσουν τον πλανήτη δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο για το περιβάλλον, διότι μέσα από μικρές και καθημερινές αποστολές τα παιδιά μαθαίνουν να ανακυκλώνουν και να εξοικονομούν νερό και ρεύμα. Στο τέλος θα βρείτε και αυτοκόλλητα-βραβεία για κάθε επιτυχημένη αποστολή!

Η προστασία του πλανήτη, λοιπόν, μπορεί να βρίσκεται στα χέρια των παιδιών, αλλά οφείλουν και οι γονείς από τη μεριά τους να προετοιμαστούν κατάλληλα: να κλείνουν τις βρύσες, να ανακυκλώνουν και να απενεργοποιούν τις ηλεκτρικές συσκευές. Ε, μη τα περιμένουμε όλα από τα παιδιά!