Τα Smartphones που περιμένουμε με αγωνία το 2015!

Περίληψη: Όπως είναι λογικό, με τη γιγάντωση της αγοράς της κινητής τηλεφωνίας, ολοένα και περισσότερα μοντέλα...

Όπως είναι λογικό, με τη γιγάντωση της αγοράς της κινητής τηλεφωνίας, ολοένα και περισσότερα μοντέλα έρχονται στην επιφάνεια.  Είναι λίγο νωρίς για να δούμε τι θα περιμένουμε να εμφανιστεί μέσα στην νέα χρονιά στα καταστήματα, ωστόσο μαζέψαμε όσες πληροφορίες μπορέσαμε και σας παρουσιάζουμε τι πρέπει να αναμένετε -χοντρικά- να εμφανιστεί το 2015 στην αγορά.

Samsung Galaxy S6 Η Samsung θα επανέλθει στην αγορά των smartphones με ένα νέο μοντέλο που λογικά θα βασιστεί στην περσινή έκδοση (S5) και θα προσφέρει μια πληθώρα νέων χαρακτηριστικών. Αναμένουμε να έχει 5.5ιντση οθόνη Super AMOLED και κάμερα τουλάχιστον 20MP. Η ανάλυσή του λογικά θα κινείται στα 2560x1440 pixels.

Samsung Galaxy Note 5 Σίγουρα, η Samsung θα παρουσιάσει και ένα νέο μοντέλο στην κατηγορία των Note συσκευών. Το γνωστό phablet αναμένεται να εμφανιστεί με Super AMOLED οθόνη, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείουμε και το ενδεχόμενο 4K ανάλυσης. Η διαγώνιος του νέου κινητού αναμένεται να κινηθεί στις 5.9 ίντσες.

iPhone 6S Η λογική λέει ότι η Apple θα παρουσιάσει το 2015 το νέο της iPhone, το οποίο και θα είναι μια βελτιωμένη έκδοση του iPhone 6. Η συσκευή θα είναι λογικά το iPhone 6S και θα κυκλοφορήσει και σε μικρή και σε μεγάλη έκδοση (iPhone 6S Plus). Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναμένουμε είναι νέος επεξεργαστής και κάμερα τουλάχιστον 12MP. HTC One M9 Η επιτυχημένη σειρά της HTC θα συνεχιστεί λογικά και το 2015, όπου θα πρέπει να περιμένουμε το HTC M9. Η συσκευή φημολογείται πως θα έχει διαγώνιο 5.2 ιντσών, ανάλυση 2560x1440 και τουλάχιστον επεξεργαστή στα 2.5GHz. LG L4 Η LG έκανε το κόλπο γκρόσο με την σειρά G και μετά την τεράστια επιτυχία του LG G2 και του LG G3, σειρά έχει το LG G4. Από πλευράς ανάλυσης περιμένουμε κάτι κοντά στο 4K, ενώ σίγουρα θα έχουμε επεξεργαστή πάνω από το 1.5GHz. Sony Xperia Z4 Το Sony Xperia Z3 είναι σίγουρα από τα τηλέφωνα που ξεχώρισαν μέσα στο 2014 και αναμένουμε σίγουρα και το επόμενο μοντέλο από πλευράς της ιαπωνικής εταιρείας μέσα στη νέα χρονιά. Θα μιλάμε σίγουρα για ένα αδιάβροχο κινητό με οθόνη τουλάχιστον 5.2 ιντσών και 64bit επεξεργαστή. Microsoft Lumia 1030 Η Microsoft έχει δηλώσει πως θα επενδύσει στη σειρά Lumia και πλέον είναι σίγουρο πως θα πρέπει να περιμένουμε τη νέα ναυαρχίδα της για το 2015. Η φημολογούμενη συσκευή Lumia 1030 θα έρθει με οθόνη 5.8 ιντσών, ανανεωμένη έκδοση του λειτουργικού Windows Phone και τουλάχιστον 3GB μνήμης RAM. Samsung Galaxy F Μετά την άμεση απόσυρση του Samsung Galaxy Alpha, η Samsung φαίνεται πως θα συνεχίσει να ασχολείται με αυτή την κατηγορία συσκευών. Το Samsung Galaxy F εικάζεται πως θα εμφανιστεί με οθόνη 5.1 ιντσών Super AMOLED και με κάμερα τουλάχιστον 16MP. LG G Flex 2 Το μόνο από τα κινητά που ξέρουμε πως θα κυκλοφορήσει σίγουρα και άμεσα μάλιστα είναι το LG G Flex 2. Πρόκειται για τη νεότερη έκδοση του κλασικού κυρτού τηλεφώνου της LG  με βελτιωμένη ανάλυση, καλύτερο γυαλί και πιο «κοφτό» σχεδιασμό. Θα έχει 5.5 ιντσών οθόνη POLED, ενώ στο εσωτερικό του συναντάμε 2GB μνήμης RAM.

OnePlus Two Η σειρά OnePlus συσκευών σάρωσε στο πέρασμά της, γιατί κυρίως από πλευράς value for money ήταν μία από τις καλύτερες επιλογές των τελευταίων ετών. Το νέο μοντέλο αναμένεται να έρθει με οθόνη 5.5 ιντσών 1080p και κάμερα τουλάχιστον 13MP. Δεν γνωρίζει κανείς τι θα συμβεί από πλευράς ανάλυσης, αλλά σίγουρα δεν θα κινηθούμε κάτω από τα σημερινά δεδομένα.

Lenovo A6000 Ένα από τα πιο σημαντικά budget τηλέφωνα του 2015 θα είναι το Lenovo A6000, το οποίο και αναμένεται μέσα στους πρώτους μήνες της χρονιάς. Από τα χαρακτηριστικά του ξεχωρίζει η 5 ιντσών οθόνη τεχνολογίας IPS, ο επεξεργαστής στο 1.2GHz και το 1GB μνήμης RAM. Δείτε άλλα κινητά Lenovo εδώ.   Αναζητήστε τα σύντομα στα Public.   Διαβάστε επίσης στο Public Blog Η τεχνολογία και τα προϊόντα που κάνουν πραγματικότητα το "έξυπνο" σπίτι το 2015!