Black Friday 2023: Οι κινήσεις σου για να βρεις κορυφαίο tablet

Περίληψη: Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τη Black Friday με προσφορές προθέρμανσης και για tablets! Βρες το μοντέλο των ονείρων σου, από σήμερα!

Το tablet είναι κάτι που μπορεί να θεωρείται πολυτέλεια, αλλά είναι από τα πράγματα που, μόλις το αποκτήσεις, θα αναρωτιέσαι πώς ζούσες χωρίς αυτό! Δεν έχει σημασία αν έχεις καλό laptop, πολύ καλό desktop, ή κορυφαίο smartphone. Το tablet είναι κάτι άλλο! Το tablet είναι η συσκευή η οποία θα σε συντροφεύσει στο σπίτι σου, όταν κάθεσαι στον καναπέ και διαβάζεις ειδήσεις, βλέπεις βίντεο, χαζεύεις στα social, ακόμη κι όταν διαβάζεις κάποιο βιβλίο σε ψηφιακή μορφή. Παράλληλα, μπορεί να είναι η συσκευή στην οποία συνεχίζεις τη δουλειά σου, διαχειρίζεσαι τα e-mails σου, ακόμη και γράφεις κείμενα. Το tablet είναι κάτι μεταξύ laptop και smartphone – ουσιαστικά είναι ένα smartphone με πολύ μεγάλη οθόνη. Και τώρα, με τις προσφορές Pre Black Friday, μπορείς να κάνεις δικό σου το tablet που ζαχάρωνες, στην τιμή που το ονειρευόσουν. Αλλά και σε όλες τις άλλες κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας!

Τι πρέπει να ξέρεις για τα tablets

Όπως αναφέραμε λίγο πιο πάνω, το tablet είναι μια ειδική περίπτωση συσκευής. Πολλοί, πριν από μια δεκαετία όταν και έκαναν την εμφάνισή τους, πίστεψαν πως τα tablets θα αντικαθιστούσαν τα laptops, ενώ κάποιοι προέβλεπαν μέχρι και τον θάνατο των PCs συνολικά. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, ούτε διαφαίνεται κάτι τέτοιο στο εγγύς μέλλον. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως τα tablets δεν έχουν τη θέση τους στο «οπλοστάσιο» του κάθε ανθρώπου. Οι επεξεργαστές του είναι ανάλογοι με αυτούς που βρίσκουμε στα smartphones, το λειτουργικό τους σύστημα είναι είτε Android, για τα tablets όλων των κατασκευαστών πλην Apple, είτε iPadOS στην περίπτωση της Apple, ενώ το μοναδικό πράγμα που κάνει την διαφορά είναι η πολύ μεγαλύτερη οθόνη σε σχέση με το οποιοδήποτε smartphone. Κατά τα άλλα, τρέχουν ακριβώς τα ίδια apps, και έχουν ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες, συν ό,τι συνεπάγεται από την μεγαλύτερη οθόνη.

black-friday-tablets-01

Διαλέγοντας tablet για Black Friday - ποια χαρακτηριστικά προσέχουμε

Η Black Friday φέρνει πολλούς… πειρασμούς. Όπως λέμε πάντα, το πιο σημαντικό είναι το «γνώθι σαυτόν». Με άλλα λόγια, να ξέρεις τι θέλεις αλλά και πόσα είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις για να το αποκτήσεις. Αν θέλεις ένα απλό tablet για να διαβάζεις e-books, ειδήσεις, ή να χαζεύεις στο Facebook και το Insta, τότε οι απαιτήσεις σου είναι επιπέδου light και μπορείς να βολευτείς με κάτι χαμηλού κόστους. Αν θέλεις, όμως, να βλέπεις βίντεο, ταινίες και σειρές, ή να παίζεις παιχνίδια, τότε τα πράγματα ζορίζουν – ειδικά με τα παιχνίδια. Εκεί θα πρέπει να στραφείς σε κάτι πολύ πιο δυνατό, οπότε πηγαίνεις στα πιο ακριβά μοντέλα και θα πρέπει να επιλέξεις κάτι με επεξεργαστή υψηλών επιδόσεων. Τέλος, αν θες να κάνεις δουλειά, ίσως θα πρέπει να στραφείς σε μοντέλο με γραφίδα και να επενδύσεις και σε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως μπορεί να πιστεύεις πως είναι αρκετό ένα φθηνό μοντέλο, γιατί δεν το θες για κάτι «βαρύ» αλλά μόνο, πχ, να διαβάζεις e-books, αλλά… τρώγοντας έρχεται η όρεξη! Να είσαι σίγουρος πως η χρήση του θα επεκταθεί και σε άλλα πράγματα, όταν το πάρεις στα χέρια σου. Τα χαρακτηριστικά στα οποία πρέπει να δώσεις βάση είναι ο αποθηκευτικός χώρος (a.k.a. «δίσκος»), αν σκοπεύεις να αποθηκεύσεις μεγάλο όγκο δεδομένων να σιγουρευτείς πως έχει υποδοχή για κάρτα microSD, και βέβαια ο επεξεργαστής και η μνήμη RAM. Οι επεξεργαστές πλέον είναι ισχυροί, αλλά αν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις θα πρέπει να διαλέξεις μοντέλο με κορυφαίο επεξεργαστή (8 πυρήνες, τελευταίας εσοδείας). Η μνήμη θα πρέπει να είναι πάνω από 4GB αν σκοπεύεις να κάνεις σοβαρή δουλειά με το tablet, αλλιώς είσαι ok και με λιγότερα.

Τα tablets με βλέμμα στο μέλλον

Τα tablets πέρασαν αρκετά χρόνια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, καθώς η ισχύς τους δεν ήταν αρκετή για να αντικαταστήσουν ένα κανονικό laptop, ενώ η μεγάλη οθόνη τους ζόριζε τις επιδόσεις σε apps τα οποία έτρεχαν μια χαρά σε smartphones. Τώρα, όμως, η τεχνολογία έχει προχωρήσει και έχει φέρει τα tablets ξανά στο προσκήνιο, ειδικά μοντέλα όπως τα Apple iPad ή τα Galaxy Tab, τα οποία μπορούν να αντικαταστήσουν, όχι μόνο laptop αλλά ακόμη και ένα σημειωματάριο. Πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει άρδην, τα apps προβλέπουν και τα μεγαλύτερα μεγέθη οθονών, αλλά και όλα τα χαρακτηριστικά – όπως οι γραφίδες με αισθητήρες πίεσης – που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Σήμερα ένα tablet είναι πολύτιμο!

Black Friday deals και σε iPad

Η Apple δε θα μπορούσε να μην έχει την τιμητική της και σε αυτή την Black Friday, ακόμη και πριν αυτή έρθει. Τα iPad είναι μια κατηγορία από μόνα τους και αποτελούν σημαντικά κομμάτια στο παζλ του οικοσυστήματος της Apple, συμπληρώνοντας ιδανικά τα iPhone και τα MacBook και iMac. Τα iPad έχουν πολλές δυνατότητες και η Apple έχει φροντίσει να τα εξοπλίσει με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, βάζοντάς τα σε περίοπτη θέση στον κατάλογο των προϊόντων της.

black-friday-tablets-02

Black Friday και σε Samsung Galaxy Tab

Η Samsung είναι μια εταιρεία η οποία έχει επενδύσει σημαντικά στη δημιουργία του δικού της οικοσυστήματος και διαθέτει μοντέλα σε όλα τα επίπεδα επιδόσεων και δυνατοτήτων. Τα Galaxy Tab είναι πασίγνωστα, τόσο για την κορυφαία τους σχεδίαση, όσο και για τις κορυφαίες τεχνολογίες που ενσωματώνουν. Αν θες την απόλυτη εμπειρία tablet αυτή τη στιγμή, τότε τα ολοκαίνουργια flagship μοντέλα της σειράς Galaxy Tab S9 είναι αναμφίβολα αυτά που σου ταιριάζουν, ή μπορείς να πας στο νέο midrange μοντέλο της γκάμας, το Tab S9 FE. Η τελευταία σου επιλογή είναι να μείνεις συντονισμένος εδώ για να ανακαλύψεις τις Black Friday προσφορές μας για tablet μόλις αυτές βγουν live, για να δεις αν μεταξύ αυτών θα βρίσκεται και το Samsung tablet που σε ενδιαφέρει.

Lenovo tablets σε τιμές Black Friday

Η Lenovo είναι μια εταιρεία με τεράστια παράδοση, τόσο σε laptops και desktop PCs, όσο και σε tablets. Τα τελευταία χρόνια έχει επιδοθεί σε έναν δημιουργικό οργασμό, φέρνοντας στην επιφάνεια υπερφορητά laptops και convertibles τα οποία βάζουν μια νέα διάσταση στον όρο «φορητό». Στα Public θα βρεις μοντέλα Lenovo σε όλες τις κατηγορίες, τόσο στο επίπεδο «budget» όσο και στα μεγάλα Yoga Tab και Tab Pro! Η top πρόταση της εταιρείας αυτή τη στιγμή είναι το Yoga Tab 13, το οποίο έρχεται με πανέμορφή 2K οθόνη.

Προσφορές Black Friday σε όλα τα tablets

Μπορεί να αναφέραμε ονομαστικά τρεις μεγάλους κατασκευαστές, αλλά υπάρχουν και άλλοι πολύ αξιόλογοι κατασκευαστές tablet, για να διαλέξεις μέσα από μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων το tablet που θέλεις. Εταιρείες όπως η Xiaomi, η TCL, η Alcatel, μεταξύ άλλων, διαθέτουν tablets τα οποία έρχονται με υψηλή τεχνολογία και λειτουργικό Android για να φέρουν μεγάλες δυνατότητες στα χέρια σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποφασίσεις ποιο σου ταιριάζει! Απλά μπες στη σελίδα Pre Black Friday των Public και θα τα έχεις όλα μπροστά στα μάτια σου. Στα Public θα βρεις και άλλα Pre Black Friday deals για την Black Friday 2023, επομένως ακολούθησε το link και ψάξε μέσα στις κατηγορίες για όλα όσα θέλεις να κάνεις δικά σου!