Η Νατάσα Εξηνταβελώνη παρουσιάζει την Ψηφιακή Μέριμνα II

Περίληψη: Η Νατάσα Εξηνταβελώνη επισκέφθηκε το Public και μας παρουσιάζει την Ψηφιακή Μέριμνα II, τη νέα πρωτοβουλία για τη στήριξη των εκπαιδευτικών.

Μετά την τεράστια ανταπόκριση μαθητών και φοιτητών στην Ψηφιακή Μέριμνα πέρσυ, το πρόγραμμα επιδότησης για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού επιστρέφει. Ποιους αφορά όμως η Ψηφιακή Μέριμνα II; Η Νατάσα Εξηνταβελώνη, η οποία επισκέφθηκε το Public, έχει την απάντηση και μας παρουσιάζει τη νέα πρωτοβουλία.

Ψηφιακή Μέριμνα II: Voucher 200€ και για τους εκπαιδευτικούς!

«Παιδιά, χρειάζομαι λίγη στήριξη» αναφωνεί αγανακτισμένη η … εκπαιδευτικός Νατάσα Εξηνταβελώνη. Αν είσαι δάσκαλος ή καθηγητής δεν μπορείς παρά να συμφωνήσεις μαζί της. Η Ψηφιακή Μέριμνα II έρχεται για να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες σου και να κάνει το έργο σου ευκολότερο. Στόχος της Ψηφιακής Μέριμνας II είναι η ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των εκπαιδευτικών καθώς και η συνολική αναβάθμιση της εκπαίδευσης. Αν διδάσκεις ως μόνιμος ή αναπληρωτής καθηγητής στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μπορείς να εξαργυρώσεις την ειδική επιταγή των 200€ για να αναβαθμίσεις τον τεχνολογικό σου εξοπλισμό. Αυτό σημαίνει πώς έχει έρθει η ώρα για νέο desktop, laptop και tablet.

Στο πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να συμμετάσχουν επίσης οι οικογένειες με εξαρτώμενα μέλη που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του περσινού καλοκαιριού. Όπως άλλωστε λέει και η Νατάσσα, «μεριμνώ σημαίνει στηρίζω»! Και το καλύτερο; Όλοι οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να λάβουν το voucher χωρίς επιπλέον κριτήρια και να το εξαργυρώσουν στα καταστήματα της επιλογής τους - φυσικά και online!

Video Duration
1:39

«Ψηφιακή Μέριμνα II» σημαίνει Public!

Όπως μας δείχνει και η Νατάσα, το Public είναι ο ιδανικός προορισμός για να αναβαθμίσεις τον τεχνολογικό σου εξοπλισμό και να προσφέρεις μια βελτιωμένη εμπειρία μάθησης στους μαθητές σου. Στο Public μπορείς να εξαργυρώσεις την ειδική επιταγή των 200€ που δικαιούσαι, διαλέγοντας ανάμεσα σε χιλιάδες desktops, laptops και tablets τελευταίας τεχνολογίας. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σου, στο Public θα βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι και ταιριάζει περισσότερο στο μάθημά σου. Ως δικαιούχος του προγράμματος Ψηφιακή Μέριμνα II έχεις επίσης δύο χρόνια εγγύηση και δωρεάν antivirus, για οποιοδήποτε υπολογιστή ή tablet επιλέξεις. Για την αγορά της νέας σου συσκευής μέσω της Ψηφιακής Μέριμνας II μπορείς να επισκεφθείς, όπως η Νατάσα, το πλησιέστερο κατάστημα Public. Σε περίπτωση που θες να αγοράσεις νέο υπολογιστή ή tablet από την άνεση του σπιτιού σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικά τον κωδικό του voucher για το προϊόν που σε ενδιαφέρει. Να σημειώσουμε εδώ πως η αγορά μπορεί να ξεπερνά αυτό το ποσό, με το voucher να καλύπτει μέχρι 200€ της συνολικής αξίας των αγορών σου.

Η Ψηφιακή Μέριμνα II ξεκινάει. Από τις 11/5 οι δικαιούχοι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος για να εξαργυρώσουν την ειδική επιταγή. Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες της Ψηφιακής Μέριμνας II και ό,τι χρειάζεται για να κάνεις σωστά την αίτησή σου! Ή έλα σε ένα κατάστημα Public και δες από κοντά τη νέα σου συσκευή για να φέρεις... αέρα τεχνολογίας στην τάξη σου. Για ακόμα περισσότερες εκπτώσεις, προσφορές και ενημερώσεις γράψου στα newsletter μας και ακολούθησε τις σελίδες μας στα social media.

Η Δράση Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ υλοποιείται από τα Υπουργεία Παιδείας, Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU.