Huawei GT 3 Pro: Ο Τίμος Κουρεμένος μας συστήνει το νέο smartwatch

Περίληψη: Ο Τίμος Κουρεμένος τεστάρει τo απόλυτο smartwatch του καλοκαιριού που δεν είναι άλλο από το νέο GT 3 Pro της Huawei!

Τα smartwatches της Huawei δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Τα τελευταία χρόνια τα κορυφαία smartwatches της αγοράς φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή της κινεζικής εταιρείας. Τώρα η Huawei, συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις με το νέο GT 3 Pro, το οποίο είναι διαθέσιμο σε δύο φανταστικές εκδόσεις. Ο Τίμος Κουρεμένος δοκίμασε τα νέα GT 3 Pro και μας δίνει μια γεύση από τα smartwatches που, όπως φαίνεται, το φετινό καλοκαίρι θα φορεθούν πολύ! Ας δούμε τι έχει να μας πει και ο Τίμος στο παρακάτω βίντεο.

Video Duration
3:30

Huawei GT 3 Pro: Εντυπωσιακές λειτουργίες & σχεδιασμός που τραβά τα βλέμματα

Το GT 3 Pro εγκαινιάζει τη νέα γενιά ρολογιών της Huawei με τον καλύτερο τρόπο. Εδώ έχουμε ισχυρότερη απόδοση, έξυπνες λειτουργίες αλλά και στιλάτο design, χωρίς εκπτώσεις. Είτε θέλεις ένα ολοκληρωμένο πακέτο λειτουργιών για τις προπονήσεις σου είτε απλά ένα smartwatch που να αναδεικνύει το στιλ σου, το GT 3 Pro, θα σε αφήσει ικανοποιημένο και με το παραπάνω.

Ξεκινάμε με το GT 3 Pro Titanium Edition. Η «μεγάλη» έκδοση του νέου smartwatch είναι κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου από τιτάνιο. Πράγμα που σημαίνει τεράστια ανθεκτικότητα σε βάθος χρόνου, ώστε να απολαμβάνεις τις δυνατότητες του ρολογιού πάντα στο 100%. Μια μάτια στην οθόνη του ρολογιού αρκεί για να καταλάβεις πως εδώ έχεις να κάνεις με ένα πραγματικά premium smartwatch. Η titanium έκδοση διαθέτει οθόνη AMOLED 1,43 ιντσών, αρκετά μεγαλύτερη και με υψηλότερη ευκρίνεια από προηγούμενες εκδόσεις. Μάλιστα, το καντράν φέρει ειδική επίστρωση από ζαφείρι, για ακόμη μεγαλύτερη προστασία. Η περιήγηση στις εφαρμογές και η λειτουργία zoom in and out γίνεται με χαρακτηριστική άνεση μέσω της 3D περιστρεφόμενης κορώνας. Το νέο μοντέλο της Huawei κάνει τη διαφορά και στο κομμάτι της μπαταρίας, η διάρκεια ζωής της οποίας φτάνει τις δύο εβδομάδες ή τις 8 μέρες με βαριά χρήση. Και μεταξύ μας, δύσκολο να την αποφύγεις με ένα smartwatch όπως το νέο GT 3 Pro.

Εκτός από το GT 3 Pro Titanium Edition, ο Τίμος στο βίντεο μας συστήνει και το GT 3 Pro Ceramic Edition. Από άποψη σχεδιασμού, η κεραμική έκδοση ισορροπεί ανάμεσα στη διαχρονική αισθητική του «κλασικού» ρολογιού και το μοντέρνο χαρακτήρα των smartwatches. Η κάσα είναι κατασκευασμένη από κεραμικά ενώ το γυαλί από ζαφείρι – ένας από τους πιο ακριβούς τύπους γυαλιού – προστατεύει επαρκώς το ρολόι για να μην αντικρίσεις πότε γρατζουνιές. Η οθόνη της κεραμικής έκδοσης είναι τεχνολογίας AMOLED HD, με μέγεθος 1,32 ίντσες και ανάλυση 466 x 466 HD. Πέρα από την οθόνη, η μπαταρία του GT 3 Pro Ceramic Edition θα σε αφήσει εξίσου ικανοποιημένο. Η «μικρή» έκδοση διαθέτει μπαταρία 7 ημερών (4 ημερών με βαριά χρήση). Με άλλα λόγια ο «βραχνάς» της φόρτισης γίνεται παρελθόν.

huawei-gt-3-pro-01

Kαι τα δύο μοντέλα συνδυάζουν ιδανικά το sporty στιλ με το business casual, ενώ σχεδιαστικά οι δύο εκδόσεις του GT 3 Pro θυμίζουν σε πολλά ένα «παραδοσιακό» ρολόι. Φυσικά όλες οι λειτουργίες του smartwatch περνούν μέσα από την οθόνη. Μηνύματα, κλήσεις, ειδοποιήσεις τα πάντα γίνονται πανεύκολα με λίγα κλικ. Όπως, είδες ο Τίμος δε θα μπορούσε να μην εστιάσει στις λειτουργίες άθλησης και υγείας, εκεί όπου το GT 3 Pro κυριολεκτικά «φυσάει». Με πάνω από 100 sport modes, το GT 3 Pro υπόσχεται μια πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία προπόνησης. Από τα αθλητικά features του ρολογιού ξεχωρίζει το επαγγελματικό mode ελεύθερης κατάδυσης, μια επιλογή που θα λατρέψουν οι φίλοι των καλοκαιρινών σπορ. Από ένα smartwatch τελευταίας τεχνολογίας όπως το Huawei GT 3 Pro, δε θα μπορούσε να λείπει η παρακολούθηση της υγείας και η μέτρηση των βιομετρικών στοιχείων. Και εδώ η ποικιλία είναι εντυπωσιακή. H συσκευή μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό σου ρυθμό για όλο το 24ωρο, με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια. Επίσης, χάρη στο HUAWEI TruSleep 2.0, το smartwatch «παρακολουθεί» και αξιολογεί την ποιότητα του ύπνου, καταγράφοντας σε πραγματικό χρόνο τον καρδιακό παλμό και την αναπνοή. Όσον αφορά το pairing του ρολογιού με smartphone, και τα δύο μοντέλα συγχρονίζονται άψογα με το κινητό σου τηλέφωνο ανεξάρτητα από το λειτουργικό τους.

Κέρδισε το νέο Huawei GT 3 Pro

Αν όσα είπε ο Τίμος για το GT 3 Pro σου κίνησαν το ενδιαφέρον, τώρα μπορείς να κάνεις δικό σου το νέο smartwatch της Huawei. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς τη σελίδα του Public στο Instagram και να συμμετάσχεις στην κλήρωση για να γίνεις ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν το φανταστικό smartwatch! Αν θες να δεις ιδίοις όμμασι τις προηγμένες δυνατότητες του Huawei GT 3 Pro, πέρνα μια βόλτα από το πλησιέστερο κατάστημα Public. Για ακόμα περισσότερες προτάσεις σε wearables αλλά και σε πολλά ακόμη προϊόντα τεχνολογίας μείνε συντονισμένος στο Public Blog!