Καλοκαιρινές εκπτώσεις 2024: Ώρα να ανανεώσεις το tech gear σου!

Περίληψη: Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις στα Public ξεκίνησαν και τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να ανανεώσεις τον tech εξοπλισμό σου με top offers!

Υπάρχουν τόσοι μα τόσοι λόγοι που κάνουν το καλοκαίρι την ομορφότερη εποχή του χρόνου. Θες οι πολύτιμες μέρες άδειας μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας; Θες τα οργανωμένα ταξίδια με την παρέα σε μαγευτικούς προορισμούς; Θες οι απρογραμμάτιστες εκδρομές με ένα σακίδιο στον ώμο και συντροφιά το έτερον ήμισυ; Θες οι χαλαροί ρυθμοί της πόλης όταν αδειάζει επιτέλους από κόσμο; Ο καθένας μας έχει τους δικούς του λόγους που λατρεύει το καλοκαίρι. Επίτρεψέ μας να προσθέσουμε στη μακρά αυτή τη λίστα ακόμη έναν. Τα Public summer sales! Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις έκαναν χθες πρεμιέρα και θα διαρκέσουν, όπως πάντα, μέχρι τα τέλη Αυγούστου! Ευκαιρία για μια γερή ανανέωση στο σπίτι αλλά και στο προσωπικό σου tech gear. Φύγαμε να δούμε τι παίζει στις φετινές εκπτώσεις!

Ώρα εκπτώσεων; Ώρα για νέο smartphone!

Τι θα έλεγες το φετινό καλοκαίρι να σε βρει με νέο smartphone; Ώρα λοιπόν να βγάλεις από το ψηφιακό σου «συρτάρι» τη λίστα με τα κινητά που λοξοκοιτούσες όλη τη χρονιά. Δε ξέρουμε ποιο μοντέλο έχεις πάνω πάνω, μπορούμε όμως να σε «καθησυχάσουμε» λέγοντας πως στα summer sales, θα βρεις όλα τα μεγάλα brands! Μελέτησε λοιπόν προσεκτικά τα δεκάδες smartphone που θα βρεις στις καλοκαιρινές εκπτώσεις των Public και κάνε «τικ» στα specs που αναζητάς για να κάνεις ένα δυνατό upgrade στο gear σου, με μια νέα smartphone συσκευή τελευταίας τεχνολογίας! Το Samsung Galaxy S23 παραμένει μέχρι σήμερα ένα premium smartphone με κορυφαία specs το οποίο μπορείς να κάνεις δικό σου με έκπτωση -12%. Σε πιο mid-range επιλογές βρίσκουμε το Xiaomi Redmi Note 13 Pro ένα πραγματικό value for money μοντέλο, που τώρα έρχεται σε summer sale προσφορά -50€.

kalokairines-ekptwseis-2024-tech-gear-03

Το smartphone θέλει και τα αξεσουάρ του!

Βέβαια, αναβάθμιση στην εμπειρία smartphone δε σημαίνει απαραίτητα και νέα συσκευή. Ενόψει και των διακοπών, τα smartphone αξεσουάρ που βρίσκεις επίσης με έκπτωση στα summer sales σου «λύνουν» τα χέρια για να απολαύσεις στο 100% τις δυνατότητες της συσκευής σου. Από ενσύρματα και wireless ακουστικά με λειτουργία ANC για τις μουσικές σου επιλογές, μέχρι powerbanks, θήκες, προστατευτικά οθόνης και βάσεις, το smartphones σου αξίζει τα καλύτερα. Η summer sale τιμή των Apple AirPods Pro δε μπορεί παρά να σου τραβήξει την προσοχή, ενώ αν ψάχνεις το απόλυτο καλοκαιρινό deal σε αξεσουάρ, τσέκαρε τα Hi-Fi ακουστικά JVC HA-FW1000T με έκπτωση που φτάνει το -55%!

Summer sales: Laptop για non-stop gaming και όχι μόνο!

Μεγαλύτερη οθόνη, περισσότεροι πυρήνες, μεγαλύτερος δίσκος, δυνατότερη GPU; Ο κόσμος των laptop αλλάζει γρήγορα, και ίσως έχει φτάσει η ώρα για να αλλάξεις τον παλιό σου φορητό υπολογιστή. Από επαγγελματικά laptops μέχρι high-end μοντέλα για καλοκαίρι γεμάτο gaming, η γκάμα των laptops στα summer sales των Public είναι αρκετά μεγάλη για να βρεις τον υπολογιστή που θα καλύψει και με το παραπάνω τις δικές σου ανάγκες. Όπως θα διαπιστώσεις, οι προσφορές είναι πάρα πολλές για να τις αναφέρουμε έστω και επιγραμματικά εδώ, οπότε «φίλτραρε» τα χαρακτηριστικά που σε ενδιαφέρουν και μείνε συντονισμένος γιατί τα καλοκαιρινά deals σε laptops μόλις ξεκίνησαν! Ενδεικτικά θα αναφέρουμε το HP Victus Gaming 15-FA1005NV, το οποίο υπόσχεται απολαυστικό gaming σε άκρως ελκυστική καλοκαιρινή τιμή, ενώ αν ψάχνεις ένα all-around laptop για τις καθημερινές σου εργασίες, το Asus Vivobook M1505YA έρχεται με επεξεργαστή Ryzen 5-7430U, οθόνη 15.6'' 2.8K OLED, 16GB RAM, και τιμή 15% χαμηλότερη.

kalokairines-ekptwseis-2024-tech-gear-02

Φωτογραφικές & action cams για τις πιο fun στιγμές σου!

Καλοκαιρινές διακοπές σημαίνει εξωτικά μέρη, σημαίνει περιπέτειες πλάι στο κύμα, σημαίνει αναμνήσεις με την παρέα που οφείλουν να μείνουν αξέχαστες! Τι καλύτερο επομένως από μια φωτογραφική μηχανή για δημιουργήσεις τα άλμπουμ που θα σε συντροφεύουν και θα σου δίνουν «κουράγιο» τις κρύες μέρες του χειμώνα. Compact μηχανές, mirrorless κάμερες και DSLR φωτογραφικές έχουν τη θέση που δικαιωματικά τους αξίζει στα summer sales των Public. Η Sony Vlog Camera ZV-1 είναι από τα μοντέλα καμερών που «παίζουν» δυνατά στα φετινά summer sales, ενώ όπως δηλώνει και το όνομά της, είναι ό,τι πρέπει για να μπεις δυνατά στον κόσμο του vlogging. Αν το καλοκαίρι λατρεύεις να επιδίδεσαι σε θαλάσσια σπορ και η αδρεναλίνη σου χτυπάει «κόκκινο», τότε ρίξε μια ματιά σε premium action cams, όπως η GoPro Hero11 Mini για να καταγράψεις όπως ονειρεύεσαι τις πιο επικές σου στιγμές.

Wearables: Στιλ & smart λειτουργίες στο... χέρι σου!

Αν υπάρχει ένα κομμάτι του tech εξοπλισμού σου που συνδυάζει περισσότερο από κάθε άλλο το στιλ με τη χρησιμότητα, αυτό δεν είναι άλλο από τα wearables. Smartwatches και activity trackers φέρνουν μαζί τους μια μεγάλη ποικιλία αισθητήρων και προγραμμάτων, αλλάζοντας τον τρόπο που επικοινωνείς, αθλείσαι και ενημερώνεσαι για την υγεία σου. Βάλε στην εξίσωση και το πανέμορφο design και καταλαβαίνεις γιατί το smartwatch έχει όλα τα φόντα για να γίνει το νέο σου αγαπημένο αξεσουάρ. Η Garmin είναι ένα από τα «μεγάλα ονόματα» στο χώρο των «έξυπνων ρολογιών» και στις φετινές summer sales δίνει δυνατά το «παρών» με το Garmin Vivomove Sport με προηγμένες λειτουργίες και έκπτωση -25%. Ασφαλώς, από την κατηγορία wearables δε θα μπορούσε να λείπει το όνομα της Apple, με το stylish Apple Watch SE, το οποίο βρίσκεις σε νέα hot τιμή.

kalokairines-ekptwseis-2024-tech-gear-01

Summer sales (και) στις τηλεοράσεις!

Οκ, εδώ δε μιλάμε για ένα gadget που μπορείς να πάρεις μαζί σου στις διακοπές, αλλά για το κέντρο της ψυχαγωγίας σε κάθε μικρό ή μεγάλο σπίτι. Ποιος μπορεί να πει όχι σε μια 55άρα 4K Smart TV για το σαλόνι; Η αυλαία του Euro πλησιάζει, όμως τα αθλητικά δρώμενα του καλοκαιριού δε σταματούν στα γήπεδα της Γερμανίας. Για την ακρίβεια, ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Πόλη του Φωτός και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με ανάλυση οθόνης 4K Ultra HD και τεχνολογία Quantum Matrix η 50άρα Neo QLED της Samsung είναι ένα από τα deal που πρωταγωνιστούν στις φετινές summer sales με προσφορά -599€.

Για τους gamers που έχουν επιλέξει να match-άρουν την τηλεόραση στο σαλόνι με την κονσόλα τους, δε χρειάζεται να επεκταθούμε παραπάνω. Η απόλυτη immersive gaming εμπειρία περνά μέσα από μοντέλα τηλεοράσεων όπως η 55αρα LG LED 4K Smart. Εδώ βρίσκεις ανάλυση Ultra HD, τετραπύρηνο επεξεργαστής α5 AI 4K Gen7, τεχνολογία ήχου AI Acoustic Tuning και τιμή κάτω από τα 600€.

Για tech αναβάθμιση λέμε summer sales @ Public!

Κινητά, laptop, τηλεοράσεις, smartwatches, φωτογραφικές μηχανές, στα φετινά summer sales θα τα βρεις όλα! Με special deals επιστροφής, δώρα, πολλές «καλοκαιρινές» εκπλήξεις και τα πάντα άτοκα, χωρίς κάρτα! Η καρδιά της τεχνολογίας χτυπάει αυτό το καλοκαίρι στα Public. Κάνε ένα φρεσκάρισμα λοιπόν στην προσωπική σου wantlist και ετοιμάσου να κάνεις επιτέλους πράξη εκείνο το tech upgrade που σχεδιάζεις από την αρχή της χρονιάς. Προτού λοιπόν «κουνήσεις μαντήλι» με προορισμό το βουνό, το νησί ή κάποιο άλλο εξωτικό προορισμό, πέρνα μια βόλτα από το πλησιέστερο κατάστημα Public και νιώσε τα summer vibes να σε κατακλύζουν με τη δύναμη της τεχνολογίας και την υπογραφή των μεγαλύτερων brands!

Καλό καλοκαίρι!