Orange Week 2023: Οι tech προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις!

Περίληψη: Μετά τη Black Friday, έρχεται η Cyber Monday, αλλά φέτος τα Public την επεκτείνουν και την μετατρέπουν σε Public Orange Week, γιατί οι tech προσφορές δεν τελειώνουν!

Η Black Friday αποτελεί παρελθόν, αλλά όχι οι προσφορές! Η Orange Week συνεχίζει τις τιμές Black Friday – γιατί πορτοκαλί και μαύρο είναι τέλειος συνδυασμός – σε πάρα πολλά τεχνολογικά (και όχι μόνο) προϊόντα, επομένως… ξαναμπες στο Public.gr για να πάρεις ό,τι σου ξέφυγε τις προηγούμενες μέρες σε ακόμη καλύτερες τιμές. Στα Public, οι προσφορές δεν τελειώνουν ποτέ! Τώρα, όμως, με τη Cyber Monday, έχουμε ειδική εστίαση σε προϊόντα τεχνολογίας και, όπως πάντα, σου έχουμε μαζέψει τις καλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες προσφορές, για να τις δεις και να πάρεις… είτε έμπνευση είτε και τα ίδια τα προϊόντα! Πάμε να δούμε τι θα δούμε!

Top Orange Deal #1: Redmi Smart Band 2

Θέλεις να μπεις στον κόσμο των wearables και των activity trackers; Λοιπόν, έχουμε το ιδανικό για να κάνεις την εισαγωγή σου, το Redmi Smart Band 2 και μάλιστα σε τιμή που απλά… αναρωτιέσαι γιατί δεν το έχεις πάρει ήδη! Μετράει βήματα, καρδιακό παλμό, είναι αδιάβροχο, παρακολουθεί τον ύπνο σου, κρατάει δύο εβδομάδες με μια φόρτιση, και… ε, παρ' το και θα τα δεις τα υπόλοιπα!

Top Orange Deal #2: Xiaomi Mi Smart Band 7

Στην εισαγωγή που λέγαμε; Ε λοιπόν, το Xiaomi είναι ακόμη πιο λεπτό και μικρό σε μέγεθος, αλλά διαθέτει όλες τις λειτουργίες που θέλεις για να το βάλεις στο χέρι σου και να μην το βγάλεις ποτέ! Σε λεπτό και βολικό σχήμα, αλλά και σε τιμή – λουκούμι, μπες στον κόσμο των activity trackers εύκολα και ανώδυνα, με το μικρό και θαυματουργό Xiaomi!

orange-week-deals-texnologia-05

Top Orange Deal #3: Huawei Band 8

Μήπως θέλεις μεγαλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη διασύνδεση με το smartphone σου; Το Huawei Band 8 είναι αυτό που ψάχνεις! Μεγάλη και φωτεινή οθόνη, όλους τους αισθητήρες που θα περίμενες να βρεις σε ένα activity tracker αλλά και έλεγχο του κινητού τηλεφώνου από τον καρπό του χεριού σου. Το Huawei θα γίνει ο κολλητός σου τόσο στην άσκηση όσο και στην καθημερινότητα! Με τέλεια προσφορά Orange Week!

Top Orange Deal #4: Samsung Galaxy Watch4

Μπορεί όμως να μην θέλεις απλά ένα activity tracker αλλά ένα πλήρες smartwatch, για να το φοράς παντού και να απολαμβάνεις την πλήρη διασύνδεση με το smartphone σου, στο επίπεδο που μόνο η Samsung μπορεί να πετύχει. Ειδικά αν έχεις smartphone της Samsung, το Watch4 είναι το smartwatch που πάντα ήθελες… και ήξερες ότι ήθελες!

Top Orange Deal #5: Huawei Watch GT3 Active

Ο Schwarzenegger των smartwatch, το GT3 Active είναι η πρόταση της Huawei για αυτούς που δεν αρκούνται σε ένα activity tracker, αλλά θέλουν ένα smartwatch το οποίο θα συνδυάζει τις λειτουργίες και των δύο. Συνεργάζεται με όλα τα smartphones, έχει μεγάλη οθόνη, αισθητήρες για τα πάντα, στιβαρή κατασκευή, και στο φέρνουμε σε προσφορά -100 ευρώ!

orange-week-deals-texnologia-06

Top Orange Deal #6: Xiaomi Redmi 12C

Το Redmi 12C είναι το smartphone που μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου και να μην αγχώνεσαι για τίποτα! Μεγάλη οθόνη 6,71 ιντσών για να βλέπεις άνετα, πολύ καλή κάμερα στα 50 megapixels, ικανό μέγεθος δίσκου, και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για να κάνεις άνετα τη δουλειά σου, και όλα αυτά σε τιμή… χάρισμα!

Top Orange Deal #7: TCL 40 SE

Θέλεις smartphone ακόμη μεγαλύτερο, ακόμη πιο ισχυρό, αλλά όχι πιο ακριβό; Κανένα πρόβλημα! Η TCL έχει… ζωγραφίσει με το 40 SE και σου φέρνει ένα κινητό με οθόνη 6,75 ιντσών, κάμερα στα 50 megapixels, 128GB μέγεθος δίσκου, αλλά και τεράστια μπαταρία στα 5010mAh, για να ξεχνάς να το φορτίσεις! Όλα αυτά σε ειδική προσφορά Orange Week!

Top Orange Deal #8: Motorola Moto G23

Η Motorola έχει σχεδιάσει το Moto G23 για αυτούς που θέλουν πολλές δυνατότητες με χαμηλό κόστος. Το smartphone αυτό έρχεται με μερικά χαρακτηριστικά τα οποία κάνουν τη διαφορά, όπως ο ήχος Dolby Atmos και η οθόνη HD+, και όλα αυτά σε ένα πακέτο με selfie cam στα 16 megapixels, 8GB RAM, αλλά και μεγάλη μπαταρία 5000mAh, και βέβαια σε ειδική προσφορά!

orange-week-deals-texnologia-04

Top Orange Deal #9: Oppo A78

Ανεβαίνοντας σε δυνατότητες αλλά όχι σε τιμή, η Oppo έχει μεγαλουργήσει με το A78, φέρνοντας ένα smartphone το οποίο θα σε συντροφεύσει σε κάθε στιγμή. Επεξεργαστής Snapdragon, μνήμη 8GB, δίσκος 128GB, αλλά και αντοχή σε πιτσιλιές και σκόνη, και επιπλέον υπερ-γρήγορη φόρτιση SuperVOOC, συνθέτουν ένα μοναδικό πακέτο το οποίο σου φέρνουμε σε Orange Deal!

Top Orange Deal #10: Sony Xperia 10V 5G

Η πρόταση της Sony είναι κάτι το ιδιαίτερο, καθώς η σειρά Xperia είναι μια κατηγορία μόνη της! Η Sony έφτιαχνε smartphones πριν υπάρξουν smartphones, και τα Xperia ανέκαθεν αντιπροσώπευαν την αιχμή του δόρατος. Με κορυφαία χαρακτηριστικά, το Xperia 10V έρχεται υποστηρίζοντας 5G και με οθόνη OLED αλλά και κάμερες με την κορυφαία τεχνολογία της Sony, θα σε αφήσει άφωνο!

Top Orange Deal #11: Lenovo Ideapad 1

Περνάμε στα laptops και σου φέρνουμε ένα Lenovo με ειδικές ικανότητες, αλλά και τιμή που δεν υπάρχει. Κορυφαίος επεξεργαστής Ryzen 7 από την AMD, μαζί με 8GB RAM, 512GB SSD, και οθόνη 15,6 ιντσών, το IdeaPad είναι σε θέση να καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς στο γραφείο αλλά και το σπίτι! Εννοείται σε τιμή… Black Friday, χωρίς να είναι Black Friday!

orange-week-deals-texnologia-03

Top Orange Deal #12: Asus Vivobook 15

Η Asus έχει δημιουργήσει ένα υπέρλεπτο laptop, με εκπληκτική οθόνη τεχνολογίας OLED, επεξεργαστή Ryzen από την AMD, 16GB RAM, σε μια σχεδίαση η οποία απλά δεν υπάρχει σε PCs. Όλα αυτά σε τιμή Orange Week 180 ευρώ χαμηλότερη! Για όποιον θέλει πραγματικά φορητή ισχύ για οποιαδήποτε εργασία, το Vivobook 15 είναι αυτό που πάντα ήθελες!

Top Orange Deal #13: LG UltraWide 29WP60G-B

Κάθε laptop (αλλά και desktop) χρειάζεται και μια μεγάλη οθόνη για το γραφείο, ώστε να βλέπεις χωρίς… εκπτώσεις σε ανάλυση και μέγεθος! Η LG έρχεται να καλύψει τις ανάγκες σου με μια τεράστια και απολαυστική ultrawide οθόνη 29 ιντσών, τεχνολογία IPS για ακρίβεια στα χρώματα και μεγάλες γωνίες θέασης, αλλά και 1ms response time για άψογο gaming!

Top Orange Deal #14: Samsung Odyssey G5

Η Samsung με τις οθόνες Odyssey στοχεύει σταθερά στο gaming και η 27άρα Odyssey G5 δεν αποτελεί εξαίρεση. Με refresh rate στα 144Hz, 1ms response time, ανάλυση 2560×1440, υποστήριξη FreeSync, και… αεροδιαστημική σχεδίαση βγαλμένη από κάποιο Star Wars, πρόκειται για μια οθόνη που δεν βάζει όρια στο gaming! Και μάντεψε… σε -100 ευρώ Orange Deal!

orange-week-deals-texnologia-07

Orange Week: Οι tech προσφορές που ονειρεύεσαι μόνο στα Public!

Για όλες τις άλλες τεχνολογικές σου επιθυμίες, μπες στη σελίδα του Public.gr και θα τα βρεις όλα! Γιατί στα Public, η Black Friday δεν τελείωσε και η Cyber Monday διαρκεί πολύ, πολύ περισσότερο, στην Public Orange Week!