«Το Αυτό: Κεφάλαιο ΙΙ»: Έρχεται το β' μέρος της ταινίας που έσπασε ταμεία!

Περίληψη: Ένα αγοράκι με κίτρινο αδιάβροχο τρέχει χαρούμενο δίπλα σ’ ένα χάρτινο καραβάκι, που αρμενίζει σ’...

Ένα αγοράκι με κίτρινο αδιάβροχο τρέχει χαρούμενο δίπλα σ’ ένα χάρτινο καραβάκι, που αρμενίζει σ’ ένα πλημμυρισμένο από τη βροχή ρείθρο. Η βροχή έχει κοπάσει πια και πέφτει στην κίτρινη κουκούλα σαν ψιλόβροχο σε τσίγκινη στέγη. Το αγόρι με το κίτρινο αδιάβροχο είναι ο Τζορτζ Ντένμπροου κι εκείνη τη φθινοπωρινή ημέρα ήταν έξι χρονών…

Μετά την πρώτη ταινία του 2017, η σκηνή αυτή έχει εντυπωθεί στο μυαλό όλων όσων είδαν έστω και το trailer… και η ταινία έχει ωθήσει πολλούς στο να βλέπουν κλόουν και να τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Αν πάσχεις κι εσύ από κουλροφοβία – πρόσφατη λέξη που υποδηλώνει το φόβο προς τους κλόουν – καλύτερα να μην συνεχίσεις να διαβάζεις. Αν όμως σου αρέσουν τα καλά θρίλερ και οι ταινίες τρόμου, τότε το δεύτερο μέρος της ιστορίας που βγαίνει στους κινηματογράφους στις αρχές Σεπτεμβρίου σου κλείνει συνωμοτικά το μάτι και υπόσχεται μια βραδιά αξέχαστη… για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Η πρωταγωνίστρια Jessica Chastain έχει ήδη αποκαλύψει πως μια σκηνή της ταινίας «ίσως έχει το περισσότερο αίμα στην ιστορία των ταινιών τρόμου»! Και βέβαια, με διάρκεια 2 ώρες και 45 λεπτά, η ταινία δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν φανατικό των βιβλίων του Stephen King ανικανοποίητο!

Μέχρι τότε, βέβαια, αν θέλεις να προετοιμαστείς κατάλληλα διαβάζοντας τα βιβλία του Stephen King, πάνω στα οποία έχουν βασιστεί οι δύο ταινίες, δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στην κλήρωση παρακάτω για να τα κερδίσεις!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις μία από τις πέντε (5) διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Το Αυτό: Κεφάλαιο ΙΙ» την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου (ώρα προσέλευσης 20:00, ώρα έναρξης 20:30) στα Village Cinemas στο The Mall Athens, (αίθουσα Sphera) αλλά και 2 σετ των δυο τόμων του βιβλίου που κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Ο διαγωνισμός θα λήξει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν με mail και θα ανακοινωθούν στο blog. Δείτε τους όρους του διαγωνισμού εδώ.

Η κλήρωση έγινε και οι νικητές είναι:

Διπλή πρόσκληση

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΨΥΜΑΤΑΚΗ
ΑΒΡΑΑΜ ΣΤΑΝΙΟΣ
ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΠΑΠΑΔΗΜΑ
ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΛΑΧΩΡΗ

Σετ των δύο τόμων του βιβλίου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ                                                                                          ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΚΟΖΑ