Το Garmin Venu είναι το κατάλληλο smartwatch για κάθε ώρα της ημέρας

Περίληψη: Θέλεις smartwatch για το γυμναστήριο, θέλεις smartwatch και για το γραφείο. Τι επιλέγεις σε αυτή...

Θέλεις smartwatch για το γυμναστήριο, θέλεις smartwatch και για το γραφείο. Τι επιλέγεις σε αυτή την περίπτωση; Ένα αθλητικό ρολόι μπορεί σίγουρα να γίνει ο personal trainer σου, αλλά, δεν μπορεί να υποστηρίξει κάθε ντύσιμο. Από την άλλη, ένα όμορφο smartwatch μπορεί να μην έχει πολλά fitness χαρακτηριστικά. Γιατί να πρέπει να επιλέξεις όμως; Το Garmin Venu συνδυάζει τα ασυναγώνιστα fitness χαρακτηριστικά της Garmin σε ένα ρολόι κόσμημα.

Τα, ήδη εκτενή, προφίλ άσκησης των Garmin smartwatch κάνουν την εμφάνισή τους και στο Venu, οπότε μπορείς να καταγράψεις μία μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ασκήσεων. Μπορείς επίσης να βάλεις το ρολόι να σου δείξει πως να εκτελέσεις μία άσκηση, χάρις στις ενσωματωμένες προπονήσεις με γραφικά. Επιπλέον, όπως και στα νέα Fenix 6, το Garmin Venu διαθέτει υποστήριξη για GPS, Galileo και GLONASS.

Το νέο smartwatch της Garmin ξεχωρίζει και για την πανέμορφη οθόνη του καθώς είναι εξοπλισμένο με AMOLED οθόνη διαμέτρου 1,2 ίντσας η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass 3. Επιπλέον, φορώντας το Garmin Venu στον καρπό σου δεν σε νοιάζει αν ξεχάσεις το πορτοφόλι στα σπίτι. Με την υπηρεσία Garmin Pay μπορείς να πληρώσεις με το ρολόι αντί για την κάρτα σου. Αυτό που επίσης θα ξεχάσεις είναι ο φορτιστής. Με αυτονομία μέχρι και 5 μέρες δεν χρειάζεται να ψάχνεις το φορτιστή κάθε βράδυ.

Όταν πας για γυμναστική με το Garmin Venu μπορείς να αφήσεις και το κινητό σου στο σπίτι. Με ενσωματωμένη χωρητικότητα για μέχρι και 500 τραγούδια αλλά και συνδεσιμότητα Bluetooth, το μόνο που θες για ένα δυναμικό work out είναι το smartwatch σου και τα ασύρματα ακουστικά σου.

Το Garmin Venu μπορεί πανεύκολα να ολοκληρώσει κάθε στυλ καθώς είναι διαθέσιμο σε τρεις αποχρώσεις. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ασημένιο, μαύρο και ροζ-χρυσό, με τα τρία χρώματα να συνοδεύονται από αντίστοιχα λουράκια που τα συμπληρώνουν τέλεια.

Ό,τι κι αν ζητάς από το καινούργιο σου smartwatch, το Garmin Venu μπορεί σίγουρα να σε καλύψει. Είτε αυτό είναι πισίνα ή business meeting, το Venu σχεδιάστηκε για να μπορεί να ταιριάζει παντού.