Το Xiaomi Mi Band 4 είναι το απόλυτο gadget για τον καρπό σου

Περίληψη: Η Xiaomi είναι γνωστή σε όλους για τα smartphone της αλλά σαν εταιρεία παράγει πάρα...

Η Xiaomi είναι γνωστή σε όλους για τα smartphone της αλλά σαν εταιρεία παράγει πάρα πολλά άλλα προϊόντα, από backpack μέχρι ηλεκτρικά scooter. Ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της είναι το Mi Band. Το activity tracker αυτό έχει βοηθήσει την Xiaomi να γίνει η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο στην κατηγορία των wearable, και με την κυκλοφορία του Xiaomi Mi Band 4 αυτό δεν φαίνεται πως θα αλλάξει.

Το νέο activity tracker της Xiaomi είναι σημαντικά βελτιωμένο από τον προκάτοχό του διαθέτοντας νέα χαρακτηριστικά και ακόμα περισσότερες λειτουργίες. Η σημαντικότερη βελτίωση που έχει γίνει στο Mi Band 4 είναι στην οθόνη. Το νέο wearable της Xiaomi διαθέτει μεγαλύτερη AMOLED οθόνη, η οποία αυτή τη φορά θα είναι έγχρωμη.

Το Mi Band 4 θα μπορεί επίσης να καταγράψει για εσένα 6 δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων είναι και η κολύμβηση. Άσε το Mi Band 4 στον καρπό σου ακόμα και μέσα στην πισίνα καθώς αυτό παραμένει αδιάβροχο μέχρι και σε 50 μέτρα βάθος. Ο αισθητήρας καρδιακών παλμών μπορεί επίσης να παρακολουθεί τους χτύπους σου ανά πάσα στιγμή και να σε ειδοποιεί όταν αυτοί είναι αρκετά υψηλοί.

Φυσικά δεν λείπουν και οι δυνατότητες που είχαμε συνηθίσει και από τα προηγούμενα μοντέλα. Το Mi Band 4 μπορεί να καταγράψει τον ύπνο σου, να λειτουργήσει ως ξυπνητήρι, να μετρήσει τα βήματα και την απόσταση που διανύεις μέσα στην ημέρα, και να σε ενημερώσει για το πόσες θερμίδες έκαψες. Όλες αυτές οι πληροφορίες βρίσκονται πάντα στον καρπό σου αλλά μπορείς να τις δεις και αναλυτικότερα μέσα από το Mi Fit App.

Με το Xiaomi Mi Band 4 θα έχεις έναν ιδανικό βοηθό άσκησης για κάθε ημέρα, και όταν η αυτονομία φτάνει μέχρι και τις 20 ημέρες δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως μείνει από μπαταρία. Τώρα μπορείς να το κάνεις δικό σου από το Public καθώς το Xiaomi Mi Band 4 μόλις κυκλοφόρησε.