The Boys / Τον Σεπτέμβριο η δεύτερη σεζόν στο Amazon prime!

Περίληψη: Η σειρά που βασίστηκε στα ομώνυμα κόμικ του Garth Ennis επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στις οθόνες του Amazon Prime. Ακολουθεί spoiler!

Μπορεί το Amazon Prime Video να μην είναι ένας από τους... μεγάλους παίκτες στο streaming αλλά από την πλατφόρμα δεν λείπουν οι αξιόλογες σειρές. Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του είναι το The Boys, το οποίο έχει βασιστεί στην ομώνυμη σειρά κόμικ του Garth Ennis. Η πρώτη σεζόν προβλήθηκε το 2019 ενώ η σειρά επιστρέφει στη streaming υπηρεσία του Amazon τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όπως επιβεβαιώθηκε από το teaser trailer!

Η σειρά The Boys, όπως και τα κόμικς, ακολουθούν την ιστορία δύο γκρουπ ανθρώπων. Από τη μία οι υπερήρωες, που έχουν διαφθαρεί από τις δυνάμεις τους και από την άλλη μια ομάδα «αδύναμων» ανθρώπων, που θέλει να πάρει εκδίκηση για όσα τους έχουν προκαλέσει. Οι «Supes», όπως αποκαλούνται συχνά στη σειρά οι υπερήρωες, εξυπηρετούν ιδιωτικά συμφέροντα και δεν παίρνουν πολύ σοβαρά τις συνέπειες των ενεργειών τους.

(Ακολουθούν spoiler)

Video Duration
1:57


Στην πρώτη σεζόν οι «The Seven», η πιο επίλεκτη ομάδα υπερηρώων, εντάσσει ένα νέο μέλος στην ομάδα της. Η Starlight γρήγορα συνειδητοποιεί πως η ιδεαλιστική εικόνα που είχε για την υπερηρωική ζωή είναι μάλλον για οφθαλμαπάτη. Από την άλλη ο Hughie θα χάσει την κοπέλα του μπροστά στα μάτια του, όταν ο A-Train, μέλος των «Seven» που διαθέτει υπερφυσική ταχύτητα, θα περάσει κυριολεκτικά από μέσα της διαλύοντάς την. Αυτό το τραυματικό γεγονός θα τον φέρει στον Butcher, ο οποίος έχει τους δικούς του λόγους για να μισεί τους «Seven» και ιδιαίτερα τον Homelander, τον ηγέτη της ομάδας. Η πρώτη σεζόν τελειώνει με cliff-hanger και από τότε αναμένουμε τη συνέχεια!

Αυτή θα έρθει τελικά στις 4 Σεπτεμβρίου 2020. Αυτό επιβεβαιώθηκε από το πρώτο teaser trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Amazon. Οι λεπτομέρειες που μαθαίνουμε είναι πολύ λίγες και απλώς μας δίνουν μια γενική εικόνα για την πλοκή. Ο Butcher και η ομάδα του βρίσκονται κυνηγημένοι από τις αρχές ενώ οι Seven συνεχίζουν να «σώζουν τον κόσμο». Το trailer μας εισάγει και σε ένα νέο χαρακτήρα, τη Stormfront, η οποία φαίνεται πως θα είναι το νεότερο μέλος στους «Seven».

Το Amazon Prime Video είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα. Αν έχεις κι εσύ συνδρομή στην υπηρεσία μπορείς να δεις το The Boys -και ό,τι άλλο προσφέρει η πλατφόρμα- μέσα από τον υπολογιστή, το smartphone, το tablet ή τη smart TV σου, αρκεί να εγκαταστήσεις την αντίστοιχη εφαρμογή.