Ιούλιος στο Netflix / Ετοιμαζόμαστε για βραδιές με original περιεχόμενο!

Περίληψη: July loading για το Netflix και φαίνεται ότι η πλατφόρμα ποντάρει στο δυνατό της χαρτί, το original περιεχόμενο! Τι θα δούμε, λοιπόν, τον ερχόμενο μήνα στις οθόνες μας;

Apple TV+, Disney+ , HBO Max και οι περισσότερες τηλεοπτικές υπηρεσίες streaming προσπαθούν να ανταγωνιστούν το Netflix σε έναν τομέα: το original περιεχόμενο. Γιατί μπορεί οι υπόλοιποι μεγάλοι παίκτες του κλάδου να δίνουν όλη τους την προσοχή σε δυνατές αποκλειστικότητες αλλά το Netflix αποδεικνύει πως είναι ακόμα πολύ μπροστά - απόδειξη, το lineup που ετοιμάζει για τον Ιούλιο.

Μέσα στον επόμενο μήνα η πλατφόρμα θα γεμίσει με 59 νέες προσθήκες original περιεχομένου. Μιλάμε για περίπου δύο νέες προσθήκες ανά ημέρα! Πάμε να δούμε τις πιο ενδιαφέρουσες...

Video Duration
2:55


Συνήθως η ποσότητα δεν συμβαδίζει με την ποιότητα. Ο Ιούλιος, όμως, είναι γεμάτος από πρεμιέρες σειρών που έχουν λάβει πολύ θετικά σχόλια ενώ αναμένονται και πολύ δυνατές ταινίες. Η προσθήκη που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η δεύτερη σεζόν του «The Umbrella Academy», η οποία θα έρθει στις 31 Ιουλίου. Άλλες κυκλοφορίες που περιμένουμε είναι η τελευταία σεζόν του «Last Chance U», το remake της ταινίας «The Babysitters Club» και το «The Old Guard» με τη Charlize Theron.

Δες την πλήρη λίστα με τα Netflix originals του Ιουλίου εδώ.

Αν αναρωτιέσαι του λόγους για τους οποίους το Netflix καταφέρνει -ακόμα και σε καιρό πανδημίας- να παράγει τόσο νέο περιεχόμενο, κράτα σημειώσεις: Μια Netflix σειρά γίνεται διαθέσιμη μονομιάς και όχι επεισόδιο-επεισόδιο, που σημαίνει ότι πρέπει να έχει ολοκληρωθεί για να «βγει στο αέρα». Επιπλέον το Netflix έχει πολλά studio ανά τον κόσμο και στηρίζει δημιουργούς από πολλές χώρες, άρα μπορεί να δουλέψει πυρετωδώς πάνω σε νέα project, την ώρα που τα αμερικάνικα studio είναι κατά κύριο λόγο ανενεργά.

Αποτέλεσμα μάλλον απολαυστικό για τους θεατές, καθώς το Netflix προσφέρει και τον Ιούλιο ένα από τα πληρέστερα προγράμματα ψυχαγωγίας. Για να το απολαύσεις δεν χρειάζεσαι παρά μια συνδρομή στην υπηρεσία και κάποια συμβατή συσκευή, όπως smartphone, laptop ή smart TV!