The Mandalorian και Baby Yoda έρχονται στο Minecraft

Περίληψη: Το νεότερο DLC για το Minecraft έχει θέμα το Star Wars και φέρει στο πασίγνωστο παιχνίδι παλιούς και νέους χαρακτήρες του πολύ επιτυχημένου franchise.

Η τηλεοπτική σειρά The Mandalorian έχει αναζωογονήσει το σύμπαν του Star Wars, φέρνοντας νέες διαγαλαξιακές ιστορίες στους φαν του franchise. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων στο Disney+ και μαζί ήρθαν και πολλές συνεργασίες για τη Disney. Μία από αυτές ήταν το Xbox Controller, ενώ πρόσφατα ο Baby Yoda έφτασε και στην Ελλάδα. Τώρα, ακόμα μία συνεργασία έρχεται να μεγαλώσει την παρουσία του Star Wars στο χώρο της ψυχαγωγίας. Ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια όλων των εποχών, το Minecraft, εμπλουτίζεται με περιεχόμενο από τον Πόλεμο των Άστρων μέσα από το νέο Star Wars DLC.

Το πακέτο Star Wars δεν έχει μόνο νέα skins για τους χαρακτήρες σου, αλλά ένα σωρό άλλα αντικείμενα από το σύμπαν που επινόησε ο George Lucas. Τα αντικείμενα που περιλαμβάνει το Star Wars DLC προέρχονται από την original τριλογία και από τη σειρά The Mandalorian. Στο πακέτο θα βρεις μοντέλα από τους πλανήτες Tatooine, Endor, Hoth, Nevarro, Sorgan, και μερικούς ακόμα. Επίσης, θα μπορείς να ταξιδεύεις μεταξύ των διαφόρων πλανητών μέσω του Hyperspace.

Video Duration
1:10


Από χαρακτήρες θα έχεις να επιλέξεις μεταξύ 36 διαφορετικών skin. Οι πιο γνωστοί από αυτούς είναι ο Mandalorian, ο Luke Skywalker, και η πριγκίπισσα Leia, αλλά υπάρχουν 33 ακόμα αγαπημένοι χαρακτήρες με τους οποίους μπορείς να παίξεις. Στο πακέτο περιλαμβάνονται επίσης μοντέλα μερικών εκ των διασημότερων οχημάτων του Star Wars, όπως Speeders, X-Wings, και το Razor Crest του Mandalorian. Τέλος, το DLC περιλαμβάνει ακόμα και soundtracks, για να φέρεις την εμπειρία σου στο Minecraft ακόμα πιο κοντά σε εκείνη του Star Wars.

Το Star Wars DLC για το Minecraft είναι ήδη διαθέσιμο μέσω του Minecraft store και σε περιμένει για να μετατρέψεις τον κυβικό κόσμο του παιχνιδιού σε… διαστημικό κυβικό κόσμο.