Rainbow Six Siege: Focus σε PS5, Xbox Series X και cross-gen cross-play!

Περίληψη: Η γαλλική εταιρεία θέλει να κρατήσει ενωμένη την κοινότητα και έτσι το παιχνίδι θα προσφέρει δυνατότητα multiplayer σε επίπεδο cross-gen!

Η Ubisoft συνεχίζει να έχει μεγάλα σχέδια για το Rainbow Six Siege και έτσι ανακοίνωσε πως στόχος της ομάδας ανάπτυξης του παιχνιδιού είναι να κυκλοφορήσει με το λανσάρισμα των PS5 και Xbox Series X.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε μέσω συνέντευξης του game director, Leroy Athanassoff στο Windows Central. Μάλιστα, επιβεβαίωσε πως η γαλλική εταιρεία θέλει να κρατήσει ενωμένη την κοινότητα και έτσι το παιχνίδι θα προσφέρει δυνατότητα multiplayer σε επίπεδο cross-gen, οπότε όσοι το αγοράσουν για το PS5 θα μπορούν να παίξουν με όσους το έχουν στο PS4.

Ακόμη, το στέλεχος της Ubisoft σημείωσε πως επιθυμία της εταιρείας είναι να υποστηρίζεται cross-gen multiplayer, ωστόσο είναι κάτι που αφορά κυρίως τις Sony και Microsoft. Πέραν των παραπάνω, η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε και το περιεχόμενο της νέας σεζόν του παιχνιδιού, που ξεκινάει σήμερα και περιλαμβάνει αλλαγές στους χάρτες, νέα όπλα και δύο νέους Operators.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video:

Video Duration
7:03