THQ Nordic: Το Gothic Remake έρχεται σε PC, PS5, Xbox Series X!

Περίληψη: Η THQ Nordic αποφάσισε να κάνει το όνειρο των gamers πραγματικότητα, αφού ανακοίνωσε πως το Gothic Remake μπαίνει σε διαδικασία ανάπτυξης!

Ένα από τα πλέον θρυλικά παιχνίδια του παρελθόντος επιστρέφει και επίσημα στο σήμερα. Η THQ Nordic είχε ξεκινήσει δοκιμές με μια teaser έκδοση του Gothic Remake από τα τέλη του 2019 και είχε επιτρέψει στους fans να ρίξουν μια ματιά στο όραμά της.

Το παιχνίδι δοκιμάστηκε εκτενώς από πάνω από 180 χιλιάδες παίκτες, 43 χιλιάδες εκ των οποίων απάντησαν σε ένα μεγάλο ερωτηματολόγιο, ενώ οι 9 χιλιάδες από αυτούς έκαναν και σχετικά reviews στο Steam.

Η THQ Nordic αποφάσισε να κάνει το όνειρο των gamers πραγματικότητα, αφού ανακοίνωσε πως το Gothic Remake μπαίνει σε διαδικασία ανάπτυξης. Σιγά-σιγά θα αρχίσει να ετοιμάζεται ένα studio που θα το αναλάβει, με έδρα στην Βαρκελώνη και από εκεί και πέρα θα αρχίσει η δουλειά από τα διάφορα τμήματα του developer.

Η κυκλοφορία του πάει το νωρίτερο για το 2021 και θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X. Stay tuned στο Public Blog για όλα τα νεότερα!