X019, Λονδίνο: Όλα όσα είδαμε στο event της Microsoft!

Περίληψη: Η Microsoft υποσχέθηκε τις περισσότερες ανακοινώσεις που έχει κάνει ποτέ σε event και τις έκανε πραγματικότητα. Κρατήστε σημειώσεις!

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Copper Box Arena του Λονδίνου η αμερικανική εταιρεία άνοιξε τα χαρτιά της για το μέλλον του Project xCloud, του Xbox Game Pass, μερικών από τα studios της αλλά και νέες third party παραγωγές.

Ας τα δούμε αναλυτικά:

H Obsidian ανακοίνωσε επίσημα το survival game Grounded με ένα σχετικό trailer. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020 και θα εμφανιστεί και στο Xbox Game Pass. Ο τίτλος ανήκει στην κατηγορία των survival με στοιχεία RPG και μπορείτε να δείτε περισσότερα από το πρώτο trailer του.

Video Duration
1:41

Project xCloud σε Windows 10 PCs και νέες αγορές
Πάνω από 50 games από 25 εταιρείες βρίσκονται στην public preview έκδοση του Project xCloud, ενώ η Microsoft ανακοίνωσε πως αρκετά ακόμη θα εμφανιστούν τους επόμενους μήνες. Η υπηρεσία θα υποστηρίζει αρκετά Bluetooth χειριστήρια (ακόμη και το DualShock 4).

H Rare ανακοίνωσε το Everwild
Η Rare εμφανίστηκε στο X019 με το νέο της game που έχει τίτλο Everwild και μας ταξιδεύει σε έναν μαγικό κόσμο. Δείτε το πρώτο trailer:

Video Duration
1:39

Xbox Game Pass: Πολλά νέα και σημαντικά games

Το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς υπηρεσιών, έπεσε -όπως ήταν λογικό- στο Xbox Game Pass. Η Microsoft ανακοίνωσε πάνω από 50 games που έρχονται στην υπηρεσία, με κάποια από αυτά να είναι ήδη διαθέσιμα. Οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν τώρα games όπως τα Age of Empires II: Definitive Edition, Rage 2 και Remnant from the Ashes, ενώ για το 2020 θα υπάρχουν πάρα πολλές νέες και σημαντικές προσθήκες, όπως τα Darksiders III, Final Fantasy VII, Final Fantasy VIII: Remastered, Final Fantasy IX, Final Fantasy X: HD Remastered, Final Fantasy X-2: HD Remastered, Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Final Fantasy XIII, Final Fantasy XIII-2, Life is Strange 2: Episodes 4 και 5, My Friend Pedro, Streets of Rage 4, Tekken 6, The Witcher III: Wild Hunt, καθώς και τα Yakuza 0, Yakuza Kiwami και Yakuza Kiwami 2.

Video Duration
2:39

H DONTNOD ανακοίνωσε το Tell Me Why

Η DONTNOD είναι γνωστή για τα narrative adventures της (όπως τα Life is Strange) και στο πλαίσιο του X019 ανακοίνωσε τo Tell Me Why, που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2020.

Video Duration
1:42

Το Halo: Reach έρχεται στο Halo: The Master Chief Collection

Η 343 Industries ανακοίνωσε πως το Halo: Reach μπαίνει στο Halo: The Master Chief Collection στις 3 Δεκεμβρίου.

Video Duration
1:17

Νέο trailer για το Microsoft Flight Simulator

To Microsoft Flight Simulator είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της Microsoft και η ομάδα ανάπτυξης παρουσίασε στο πλαίσιο του event ένα νέο και εντυπωσιακό trailer για τον τίτλο, με αρκετές σκηνές από το gameplay.

Video Duration
1:51

Πρώτο gameplay trailer για το Age of Empires IV

Το πολυ-αναμενόμενο Age of Empires IV αποκαλύφθηκε μέσα από το πρώτο gameplay trailer του.

Video Duration
1:10

Η ομάδα ανάπτυξής του ανακοίνωσε ταυτόχρονα και τη διάθεση του Age of Empires II: Definitive Edition στο Xbox Game Pass.

Video Duration
0:58

Ημερομηνία για το Minecraft Dungeons

Νέο περιεχόμενο έρχεται για το Minecraft με το Minecraft Dungeons, το οποίο φέρνει και αρκετά νέα στοιχεία στο gameplay. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video, όπου θα μάθετε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Video Duration
0:21

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Wasteland 3

Στο πλαίσιο του X019, η inXile δημοσίευσε ένα νέο gameplay trailer για το Wasteland 3, ενώ ανακοίνωσε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του που είναι η 19η Μαΐου του 2020.

Video Duration
2:31

Πρώτη ματιά στο free to play CrossfireX

Ένα νέο FPS έρχεται στο Xbox One με τη μορφή free to play και δεν είναι άλλο από το CrossfireX. Δείτε περισσότερα στο πρώτο trailer που δημοσιεύτηκε:

Video Duration
4:06

Ανακοίνωση και πρώτο trailer για το KartRider: Drift

Το KartRider: Drift είναι ένα νέο free to play racing game που έρχεται στο Xbox One με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης από πλευράς παίκτη. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω trailer:

Video Duration
1:35

H σειρά Yakuza στο Xbox One

Μετά από αρκετό καιρό στο PS4, ήρθε η ώρα να εμφανιστεί η σειρά Yakuza και στο Xbox One. Η Microsoft ανακοίνωσε πως τα Yakuza 0, Yakuza Kiwami και Yakuza Kiwami 2 θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στο Xbox και μάλιστα και μέσω του Xbox Game Pass.

Video Duration
0:39

X019 trailer για το Planet Coaster

Νέο παιχνίδι με μεγάλες ταχύτητες και υπόσχεση για διασκέδαση έρχεται στο Xbox One. Το νεότερο gameplay trailer αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο του X019 και μπορείτε να το δείτε από τον παρακάτω player.

Video Duration
1:45

Ανακοίνωση για το Drake Hollow

Η Molasses Flood ανακοίνωσε το νέο της game, το Drake Hollow. Πρόκειται για ένα co-op action village building game σε έναν διαφορετικό κόσμο. Δείτε περισσότερα στο σχετικό trailer.

Video Duration
1:24

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Bleeding Edge

Η Ninja Theory ανακοίνωσε μέσω ενός νέου trailer την ημερομηνία κυκλοφορίας του Bleeding Edge, ενώ έδειξε και κάποια νέα πλάνα από το gameplay. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video:

Video Duration
1:43