Οι Secret Santas μοίρασαν (και κέρδισαν) δώρα παρέα με τον Ζήση Ρούμπο!

Περίληψη: Τις γιορτινές ημέρες που πέρασαν, ο διαγωνισμός Believe in Santa μετέτρεψε σε Secret Santas μερικούς πολύ τυχερούς επισκέπτες του Public MediaMarkt Αμαρουσίου.

Πριν λίγες μέρες όλοι ανταλλάξαμε δώρα μεταξύ μας. Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι η καλύτερη περίοδος για κάτι τέτοιο άλλωστε. Μέσα στο πνεύμα των ημερών, το Public μοίρασε κι αυτό μεγάλα δώρα, παρέα με τον Ζήση Ρούμπο. Όσοι επισκέφθηκαν το Public MediaMarkt στο Μαρούσι μεταξύ 17 και 21 Δεκεμβρίου 2021 είχαν την ευκαιρία πάρουν μέρος στον διαγωνισμό Believe in Santa, να γίνουν Secret Santas για τους αγαπημένους τους και να τους χαρίσουν κορυφαία δώρα τεχνολογίας!

Λίγες μέρες μετά, οι μεγάλοι τυχεροί επισκέφθηκαν ξανά το κατάστημα Public MediaMarkt για να παραλάβουν τα δώρα τους. Εκεί τους περίμενε μία τεράστια έκπληξη! Οι μεγάλοι νικητές, που επέλεγαν κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο για να κερδίσει τα δώρα τεχνολογίας -εξ ου και Secret Santa άλλωστε- δεν έφυγαν με άδεια χέρια. Για την ακρίβεια κέρδισαν κι εκείνοι ακριβώς το ίδιο δώρο! Η Όλγα, η Κωνσταντίνα, η Ζέφη, ο Γιώργος και αρκετοί ακόμα τυχεροί είδαν τα δώρα να διπλασιάζονται ως δια μαγείας!

Video Duration
5:19

Κι αυτή δεν ήταν η μόνη έκπληξη. Ο Ζήσης Ρούμπος μετατράπηκε σε Άγιο Βασίλη, αλλά με ένα twist! Αντί για λίστα με τα… καλά παιδιά, έφτιαξε μία λίστα με ερωτήσεις. Οι τυχεροί του διαγωνισμού κλήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις του χριστουγεννιάτικου quiz και να διεκδικήσουν δωροεπιταγές αξίας 50€. Κι αν τον προορισμό των McCallister’s από την ταινία Home Alone τον ξέρουν σχεδόν όλοι, η χρονιά που γράφτηκε το τραγούδι «Άγια Νύχτα» σίγουρα δεν είναι το ίδιο γνωστή πληροφορία. Είχε όρεξη για παιχνίδια ο Ζήσης Ρούμπος όπως καταλαβαίνεις!

Το μόνο που «χάλασε» το Ζήση ήταν ότι δεν μπορούσε και ο ίδιος να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό Believe in Santa! Τι να κάνουμε όμως; Είχε χρέη Άγιου Βασίλη να εκτελέσει!

Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για να μάθεις και για άλλους μεγάλους διαγωνισμούς και εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν στο μέλλον!