Έξυπνες επιλογές θέρμανσης στα “Public + home” για κάθε δωμάτιο

Περίληψη: Ανακάλυψε τις επιλογές θέρμανσης των “Public + home” και δώσε στο χώρο σου τη θαλπωρή που χρειάζεται κατά τους χειμερινούς μήνες.

Η πιο κρύα εποχή του χρόνου έφτασε ξανά και η αποτελεσματική θέρμανση είναι στο μυαλό όλων μας. Η δημιουργία μίας άνετης ατμόσφαιρας στο σπίτι προϋποθέτει μία ιδανική θερμοκρασία, την οποία μπορούν πλέον να παρέχουν πολλές συσκευές. Στα “Public + home” θα βρεις πολλές σύγχρονες λύσεις θέρμανσης που μπορούν να σε βοηθήσουν να δώσεις σε κάθε χώρο τη ζεστασιά που θες φέτος το χειμώνα και να ζήσεις στιγμές ξενοιασιάς στο σπίτι. Ποια ταιριάζει στο δικό σου χώρο; Ανακάλυψε τις καλύτερες επιλογές θέρμανσης παρακάτω και βρες σε ποιες αξίζει να επενδύσεις και γιατί.

Κλιματιστικό, η λύση για κάθε εποχή

Το κλιματιστικό είναι συνυφασμένο με την δροσιά το καλοκαίρι, αλλά μπορεί να γίνει το καλύτερο εργαλείο και για τη θέρμανση το χειμώνα. Όλα τα σύγχρονα κλιματιστικά προσφέρουν και ψύξη και θέρμανση, και μπορούν να ζεστάνουν πολύ αποδοτικά έναν χώρο, ανάλογα με την ισχύ τους. Σε πολλά καινούργια κλιματιστικά θα βρεις και ακόμα πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά, που δεν φέρνουν μόνο τη θερμοκρασία στα επιθυμητά επίπεδα αλλά δημιουργούν και μία πιο καθαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι. Με χαρακτηριστικά όπως ο ιονιστής, τα φίλτρα καθαρισμού ή η λειτουργία UV, ένα air condition μπορεί να φτιάξει ιδανικό κλίμα στο σπίτι, με σωστή θερμοκρασία και καθαρό αέρα.

Ζεστασιά όλο το βράδυ με ηλεκτρική κουβέρτα

Και στο κρεβάτι μπορείς να συνεχίσεις να απολαμβάνεις τη ζεστασιά που θες, όχι κρατώντας το κλιματιστικό σε λειτουργία αλλά αποκτώντας μία ηλεκτρική κουβέρτα! Επίλεξε το μέγεθος που ταιριάζει στο δικό σου κρεβάτι και οι κρύες νύχτες του χειμώνα θα γίνουν παρελθόν. Τα περισσότερα μοντέλα σου δίνουν τη δυνατότητα να ορίσεις το επίπεδο θερμότητας που παράγουν έτσι ώστε ούτε να ιδρώνεις ούτε να κρυώνεις! Μην ξεχάσεις μόνο να την βάλεις σε λειτουργία περίπου μισή ώρα πριν ξαπλώσεις για να βρεις το κρεβάτι στην ιδανική θερμοκρασία μόλις πέσεις για ύπνο.

Γρήγορη και ομοιόμορφη θέρμανση με θερμοπομπό

Για μικρούς και μεσαίους χώρους, μία εξαιρετική εναλλακτική είναι ένας θερμοπομπός. Χάρη στην μεταγωγή θερμότητας δημιουργεί ομοιόμορφη ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο. Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν και ανεμιστήρα, για να κατανέμεται ακόμα πιο γρήγορα ο θερμός αέρας μέσα στο σπίτι. Ένα ακόμα θετικό των θερμοπομπών είναι πως μπορούν εύκολα να μεταφερθούν από δωμάτιο σε δωμάτιο, οπότε δεν χρειάζεσαι ξεχωριστή συσκευή σε κάθε χώρο για να τον κρατήσεις ζεστό, αν δεν είναι κανείς εκεί. Και επιλέγοντας ένα μοντέλο με όμορφο design, ο θερμοπομπός θα «δέσει» αρμονικά με το χώρο σου.

Ποιο καλοριφέρ είναι το καλύτερο;

Η λύση του καλοριφέρ παραμένει πολύ διαδεδομένη και μπορεί να καλύψει εξίσου τις ανάγκες θέρμανσης ενός δωματίου ή ενός μικρού σαλονιού. Όλα λειτουργούν με ρεύμα, απλά το θερμαντικό μέσο είναι διαφορετικό. Είτε επιλέξεις ένα καλοριφέρ λαδιού, ένα Mica, ή ένα μοντέλο με λάμπες χαλαζία, θα έχεις σίγουρα ζεστή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο που θα το τοποθετήσεις. Φυσικά και εδώ η συσκευή μεταφέρεται εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο για να σου παρέχει ζεστασιά στο χώρο που θες.

Αερόθερμο: θέρμανση στη στιγμή

Για φορητότητα και θέρμανση όμως δεν υπάρχει καλύτερη λύση από ένα αερόθερμο! Το μέγεθος και το βάρος του είναι μικρό οπότε μπορείς να το πας εύκολα όπου θες. Η βασική διαφορά με άλλες λύσεις θέρμανσης είναι πως το αερόθερμο δεν μπορεί να καλύψει πάρα πολύ μεγάλους χώρους. Ο ζεστός αέρας που παράγει διοχετεύεται προς μία μόνο κατεύθυνση και αν προσπαθούσες να ζεστάνεις ένα μεγάλο δωμάτιο με αυτό, το αερόθερμο θα έπρεπε να λειτουργεί ασταμάτητα, κάτι που δεν σε συμφέρει οικονομικά καθώς άλλες συσκευές παρέχουν καλύτερο αποτέλεσμα πιο αποδοτικά. Όταν όμως χρειάζεσαι άμεση θέρμανση για μικρό χρονικό διάστημα, τότε το αερόθερμο είναι η πιο βολική συσκευή.

Όλες οι λύσεις θέρμανσης στα “Public + home”

Δες από κοντά όλα τα κλιματιστικά και τα θερμαντικά σώματα που σε ενδιαφέρουν με μία βόλτα στα καταστήματα “Public + home” ή επισκέψου το Public.gr και εξερεύνησε όλες μας τις επιλογές για θέρμανση!