Οι προπαραγγελίες για τα iPhone 15 ξεκίνησαν με δυνατές προσφορές!

Περίληψη: Τα iPhone 15 θα είναι σύντομα εδώ! Κάνοντας προπαραγγελία το μοντέλο που σου ταιριάζει μπορείς να επωφεληθείς από 3 προσφορές!

Στο Wonderlust, το πιο πρόσφατο Apple event, η εταιρεία από το Cupertino ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη νέα γενιά των iPhone. Τα iPhone 15 θα είναι διαθέσιμα από τις 22 Σεπτεμβρίου, αλλά η προπαραγγελία ήδη ξεκίνησε. Παρότι πολύ σύντομα θα μπορείς να αποκτήσεις τα νέα iPhone σε όποιο κατάστημά μας σε εξυπηρετεί ή στο Public.gr, έχεις πολλούς λόγους για να κάνεις από τώρα την αγορά! Τα οφέλη είναι σημαντικά και μέσω της προπαραγγελίας θα βγεις κερδισμένος!

iPhone 15: Προσφορές προπαραγγελίας

Ποια είναι λοιπόν τα οφέλη αν προπαραγγείλεις ένα από τα τέσσερα μοντέλα της σειράς iPhone 15; Κάνοντας παραγγελία για το iPhone 15 που σε ενδιαφέρει σε ένα από τα φυσικά καταστήματα Public μέχρι τις 22/9 θα επωφεληθείς με τρεις τρόπους.

Αρχικά, μπορείς να εξασφαλίσεις χαμηλότερη τιμή αγοράς για το νέο σου iPhone εκμεταλλευόμενος το πρόγραμμα Trade n Save. Μέσω αυτού μπορείς να ανταλλάξεις το παλιό σου iPhone και να πάρεις την αξία του ως έκπτωση στην τιμή του iPhone 15 που θα επιλέξεις. Η τιμή είναι προφανώς διαφορετική ανάλογα με το μοντέλο iPhone που έχεις, οπότε έλα σε ένα από τα καταστήματά μας για να δεις πόση είναι η έκπτωση που μπορείς να εξασφαλίσεις για να αναβαθμίσεις το παλιό σου iPhone με ένα iPhone 15.

Επιπλέον, η αγορά σου μπορεί να γίνει και με δόσεις χωρίς πιστωτική, μέσω του Flex Pay. Για την αγορά iPhone 15 συγκεκριμένα, αν το προπαραγγείλεις και επιλέξεις το πρόγραμμα δόσεων Flex Pay τότε σου κάνουμε δώρο τους τόκους! Και τέλος, μόλις παραλάβεις το νέο σου iPhone θα αναλάβουμε να περάσουμε τα δεδομένα σε αυτό. Η προπαραγγελία σου εξασφαλίζει δωρεάν πρώτη ρύθμιση συσκευής και μεταφορά δεδομένων από το παλιό σου smartphone, με την τεχνογνωσία της iRepair.

Τι νέο φέρνουν τα iPhone 15

Αν παρακολούθησες την παρουσίαση ή διάβασες το αναλυτικό μας άρθρο, τότε ξέρεις γιατί αξίζει να επιλέξεις ένα από τα νέα iPhone 15. Ας θυμηθούμε όμως ποιες είναι οι σημαντικότερες αναβαθμίσεις που εισάγει η Apple στα νέα της μοντέλα. Η πρώτη μεγάλη αλλαγή εντοπίζεται στη θύρα φόρτισης, η οποία είναι πλέον USB-C, σε όλα τα νέα μοντέλα, και ενοποιεί έτσι το οικοσύστημα της Apple γύρω από ένα κοινό πρότυπο φόρτισης. Έπειτα, η Apple έφερε το Dynamic Island και στα μη-Pro μοντέλα, με τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus να διαθέτουν πλέον OLED οθόνη. Στα Pro μοντέλα οι αναβαθμίσεις είναι ακόμα μεγαλύτερες. Η βασική είναι στο SoC. Τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max ενσωματώνουν τον Apple 17 Pro, ο οποίος είναι κατασκευασμένος στα 3 νανόμετρα και προσφέρει 10% ταχύτερες επιδόσεις στον επεξεργαστή και σημαντικά βελτιωμένη GPU, η οποία υποστηρίζει και hardware accelerated ray tracing!

Προπαράγγειλε τα νέα Apple wearables

Μαζί με τα iPhone, η Apple ανακοίνωσε και νέα αξεσουάρ! Στο Wonderlust παρουσιάστηκαν τα Apple Watch Series 9 και Apple Watch Ultra 2. Και τα δύο έρχονται με το ολοκαίνουργιο S9 SiP, φωτεινότερες οθόνες, και υποστήριξη για μία νέα χειρονομία χειρισμού που η Apple ονομάζει «Double Tap». Μαζί ανακοινώθηκε και η αναβαθμισμένη έκδοση των AirPods Pro 2nd Gen, η οποία διαθέτει πλέον θήκη με USB Type-C! Ευκαιρία να συνδυάσεις την αγορά iPhone 15 με νέα Apple αξεσουάρ λοιπόν καθώς η προπαραγγελία για τα νέα Apple Watch και AirPods έχει επίσης ξεκινήσει!