Apple Wonderlust: Στις 12 Σεπτεμβρίου το μεγάλο event

Περίληψη: Η Apple ανακοίνωσε το «Wonderlust»! Το επερχόμενο Apple event έρχεται στις 12 Σεπτεμβρίου και σε αυτό θα ανακοινωθούν οι νεότερες συσκευές της Apple.

Τα φθινοπωρινά events είναι παράδοση για την Apple και έφτασε η ώρα για ένα ακόμα! Το επόμενο μεγάλο event της εταιρείας από το Cupertino έχει τίτλο «Wonderlust» και θα διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Αυτό θα είναι το δεύτερο μεγάλο Apple event για φέτος, μετά το WWDC 2023.

Πώς θα παρακολουθήσεις το «Wonderlust»

Όπως και πέρσι, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Steve Jobs Theater του Apple Park στο Cupertino. Η παρουσία κόσμου είναι δεδομένη καθώς η Apple έχει ήδη στείλει σχετικές προσκλήσεις σε δημοσιογράφους. Εννοείται πως θα υπάρχει και live streaming όμως, για να μπορεί όλος ο κόσμος να δει ζωντανά όσα θα παρουσιάσει η Apple στο «Wonderlust». Για να παρακολουθήσεις κι εσύ ζωντανά το event δεν έχεις παρά να συντονιστείς στο site της εταιρείας ή στο κανάλι της Apple στο YouTube. Εναλλακτικά, άνοιξε το Apple TV app στην Apple συσκευή σου την ώρα της εκδήλωσης. 

Τι θα παρουσιαστεί στο επερχόμενο Apple event;

Η Apple προφανώς και κρατά κλειστά τα χαρτιά της. Δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο μέχρι στιγμής ούτε περιμένουμε πως θα το κάνει μέχρι την πραγματοποίηση του event. Μπορούμε όμως να κοιτάξουμε στην προϊστορία των φθινοπωρινών event και να εικάσουμε πως για ακόμα μία φορά θα δούμε νέες mobile συσκευές από την Apple να παρουσιάζονται τον Σεπτέμβριο. Στο WWDC 23 το computing είχε την τιμητική του, με την ανακοίνωση του επαναστατικού Vision Pro και του MacBook Air με οθόνη 15 ιντσών, οπότε τώρα παίρνουν σειρά οι κινητές συσκευές.

Όλες οι ανακοινώσεις του Apple Event στο Public blog

Αν δεν προλάβεις να δεις ζωντανά το live stream της Apple, όλα όσα θα ανακοινωθούν στο Wonderlust θα σε περιμένουν στο Public blog αλλά και στο Public.gr! Μείνε συντονισμένος εδώ για να μάθεις όλες τις πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν μετά το event, αλλά και πώς θα μπορέσεις να κάνεις δικό σου ό,τι ανακοινωθεί!