Black Friday 2023: Οδηγός επιβίωσης για γονείς και παιδιά 

Περίληψη: Οδηγό επιβίωσης για τη φετινή Black Friday χρειάζονται και οι γονείς. Βάλε ψηλά τον πήχη και ανακάλυψε τα καλύτερα offers για τους μικρούς μας φίλους! 

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και επίσημα. Λίγο παραπάνω από ένας μήνας μένει για την πιο hot ημέρα προσφορών του χρόνου! Αν δεν το έχεις πάρει είδηση, μιλάμε για την Black Friday, το θεσμό που πρώτοι φέραμε στην Ελλάδα το 2016. Από τότε, κάθε τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, γιορτάζουμε με μοναδικές προσφορές ώστε να αποκτήσεις όλα όσα «γλυκοκοιτάζεις» μέσα στη χρονιά. Η Black Friday 2023 θα παίξει ακόμα πιο δυνατά με περισσότερα deals, τα οποία, μάντεψε, έχουν ήδη αρχίσει. Επειδή σε κανέναν δεν αρέσει η μεγάλη αναμονή, φέτος ξεκινήσαμε νωρίτερα με pre-Black Friday προσφορές, για να φροντίσεις όπως πρέπει τη shopping list σου.

Αγαπημένα βιβλία και παραμύθια για παιδιά 

Εκτός από εμάς τους ενήλικους, το πρόγραμμα των παιδιών είναι εξίσου επιβαρυμένο. Μαθήματα στο σχολείο, μελέτη στο σπίτι, φροντιστήρια, εξωσχολικές δραστηριότητες, αν είσαι γονιός τα ξέρεις. Μετά από μια τόσο κοπιαστική μέρα, η χαλάρωση είναι απαραίτητη. Τι είναι αυτό που συνδυάζει τη γόνιμη ψυχαγωγία και την πνευματική ξεκούραση; Μα φυσικά ένα καλό βιβλίο. Κάθεσαι αναπαυτικά μαζί με το βλαστάρι σου στον καναπέ και μαζί ταξιδεύετε σε κόσμους μακρινούς, γεμάτους φαντασία και περιπέτεια. Τα παραμύθια είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσει το παιδί τη χαρά της ανάγνωσης, ενώ μέσα από τις σελίδες ενός παιδικού βιβλίου μπορείς να διδαχθείς και εσύ πολύτιμα μαθήματα ζωής. Με μια γρήγορη ματιά στα Pre-Black Friday offers θα βρεις χιλιάδες τίτλους, με βραβευμένα βιβλία για όλες τις ηλικίες!black-friday-odigos-paidika-01

Συναρπαστικά κόμικς σε τιμές Black Friday 

Έστω και στοιχειωδώς να παρακολουθείς τις εξελίξεις στο Hollywood, πιθανότατα θα γνωρίζεις το χαμό που γίνεται με τις super-hero movies. Και τι δεν έχουμε δει τα τελευταία χρόνια από Marvel και DC. Οι καθηλωτικές παραγωγές των μεγάλων στούντιο έχουν οδηγήσει τη νέα γενιά να ανακαλύψει τον συναρπαστικό κόσμο των κόμικς. Άλλωστε, πολλοί από τους μεγάλους υπερήρωες που θαυμάζουμε στη μεγάλη οθόνη πρωτοεμφανίστηκαν στις σελίδες των αμερικανικών κόμικ. Από την άλλη πλευρά του Ειρηνικού, η Ιαπωνία έχει τη δική της σχολή με manga και graphic novels για μικρά παιδιά, εφήβους αλλά και ενήλικες. Σταθερή αξία παραμένει και η Disney με παιδικά κόμικς που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μπορείς να τα βρεις στα Public. Εννοείται σε τιμές Black Friday, γιατί και εμείς λατρεύουμε να κάνουμε binge-reading με τις ιστορίες υπερηρώων! 

Ανανεώνουμε τη λίστα των σχολικών 

Από το πρώτο κουδούνι και την επιστροφή των μαθητών στις τάξεις δεν έχει μεσολαβήσει πολύς καιρός. Όμως κάτι οι οικονομικές υποχρεώσεις που τρέχουν, κάτι ο λιγοστός ελεύθερος χρόνος, πιθανώς να μην πρόλαβες να κάνεις back to school όπως ακριβώς θα ήθελες. Η φετινή Black Friday είναι καλή ευκαιρία για ανανέωση στη λίστα των σχολικών. Η παλιά τσάντα μπορεί να πνέει τα λοίσθια, ή ο μικρός να χρειάζεται επειγόντως ένα βοήθημα για τα μαθηματικά. Συν τα όποια αναλώσιμα, όπως χαρτικά, στυλό, μολύβια, κασετίνες και τα συναφή. Η σχολική χρονιά τρέχει με αμείωτους ρυθμούς, οπότε φρόντισε να μην αφήσεις... κενά!   

Black Friday 2023: Ώρα για παιχνίδι 

 

Όπως όμως λέει και η γνωστή παροιμία «η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη». Από αρχαιοτάτων χρόνων το παιχνίδι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχολογικής, κοινωνικής και νοητικής ανάπτυξης κάθε παιδιού. Δε θα υπερβάλαμε αν λέγαμε πως το παιχνίδι είναι εφάμιλλο σε αξία ενός καλογραμμένου βιβλίου. Γι’ αυτό και δεν πρέπει ποτέ να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Εκπαιδευτικά παιχνίδια, παζλ, κατασκευές, γρίφοι, παιχνίδια γνώσεων και επιδεξιότητας αναπτύσσουν πολλαπλές δεξιότητες. Δεν είναι τυχαίο πως η διδακτική αξία του παιχνιδιού αναφέρεται συχνά στο έργο του Πλάτωνα. Μάλιστα, αγαπημένα παιχνίδια όπως τα Playmobil και τα LEGO δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τους φίλους τους αλλά και με όλη την οικογένεια

Χαμηλές πτήσεις με drone σε τιμή Black Friday 2023

Το drone είναι κάτι που έχει μπει στις ζωές μας τα τελευταία λίγα χρόνια, αλλά για τους λάτρεις των αιθέρων είναι η καλύτερη – και πιο ασφαλής λύση – ώστε να τους κατακτήσουν, χωρίς τα πόδια τους να αφήσουν την ασφάλεια του εδάφους. Λοιπόν, και στα drones θα βρεις pre-Black Friday deals, για να κάνεις δικό σου αυτό που πάντα ήθελες και να περάσεις μαζί με το παιδί σου ατελείωτες ώρες πτήσης και εξερεύνησης. Και βέβαια είναι τέλεια δικαιολογία για να αρχίσεις τις κοντινές εξορμήσεις τα σαββατοκύριακα!

Οι κονσόλες παίρνουν φωτιά

black-friday-odigos-paidika-03

Black Friday χωρίς μεγάλες gaming προσφορές γίνεται; Δε γίνεται! Η «Μαύρη Παρασκευή» είναι μέρα αφιερωμένη στην τεχνολογία και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχουμε ετοιμάσει special gaming offers σε εκατοντάδες τίτλους και προϊόντα. Ήδη μπορείς να βρεις «καυτά» deals σε παιχνίδια και περιφερειακά ώστε να απολαύσεις συναρπαστικές gaming εμπειρίες μαζί με το μικρό. Ειδικά αυτή την περίοδο που οι μεγάλες ανακοινώσεις από τον κόσμο του gaming διαδέχονται η μία την άλλη. Και που ξέρεις; Μπορεί να είσαι εσύ αυτός που δε θα ξεκολλά με τίποτα από την οθόνη!  

Ψάχνεις Black Friday deals; Έλα στα Public! 

Για τις Black Friday προσφορές θα χρειαστεί να κάνεις ακόμα λίγο υπομονή. Οι pre-Black Friday εκπτώσεις όμως έχουν ήδη ξεκινήσει. Στα καταστήματα Public και το Public.gr θα βρεις τεράστια ποικιλία σε βιβλία, παιχνίδια, και gaming εξοπλισμό για να κάνεις χαρούμενο τον μικρό, που μεταξύ μας, όλο και κάτι θα ζητήσει. Φυσικά, τα deals δε σταματούν εδώ. Θες να μάθεις τι παίζει από pre-Black Friday deals; Κρατήσου! Μέχρι την Black Friday Week, μπορείς να προλάβεις κινητά, τηλεοράσεις, laptops, και οικιακές συσκευές στις καλύτερες τιμές. Μπες λοιπόν στο public.gr, κάνε έγγραφή στο newsletter και ανακάλυψε πρώτος τις πιο hot προσφορές!