Cyber Monday: Last chance προσφορές που δε θες να χάσεις!

Περίληψη: Η Black Friday τελείωσε, όμως οι δυνατές προσφορές παραμένουν. Μπες στο ρυθμό της Cyber Monday με φανταστικές εκπτώσεις και επωφελήσου στο μέγιστο!

Η φετινή Black Friday μας αποχαιρετά και για άλλη μια χρονιά η γιορτή της «Μαύρης Παρασκευής» στα Public ήταν φαντασμαγορική. Μπορεί το μεγάλο πάρτι προσφορών να κορυφώθηκε στις 25 Νοεμβρίου, όμως εδώ και αρκετές εβδομάδες οι μεγάλες προσφορές στα καταστήματα μας και στο Public.gr δίνουν και παίρνουν. Αν μέσα στον χαμό των ημερών δεν πρόλαβες να χτυπήσεις το νέο smartphone ή εκείνο το φοβερό gaming laptop που γλυκοκοίταζες, don’t worry. Έπεται και συνέχεια. Μετά την Black Friday, η Cyber Monday που σου αξίζει έρχεται στα Public, με ακόμα περισσότερα deals σε όλα τα δημοφιλή προϊόντα.

cyber monday ft-1

 

Πώς ξεκίνησε η Cyber Monday

Για την ιστορία της Black Friday τα έχουμε ξαναπεί. Για τη Cyber Monday όμως πόσα γνωρίζεις; Η ιστορία της Cyber Monday ξεκίνησε το 2005 στις ΗΠΑ. Πρόκειται για μια ημέρα αφιερωμένη κατά κύριο λόγο στις online αγορές. Επιχειρήσεις και καταστήματα ενθαρρύνουν τους καταναλωτές να κάνουν διαδικτυακά τις αγορές τους, με σημαντικές προσφορές και εκπτώσεις. Τα πρώτα χρόνια, οι προσφορές αφορούσαν κυρίως προϊόντα τεχνολογίας, όμως σήμερα μπορείς να βρεις κορυφαία Cyber Monday offers σε πολλές κατηγορίες προϊόντων. Παραδοσιακά, η Cyber Monday γιορτάζεται στα τέλη Νοεμβρίου, τη πρώτη Δευτέρα μετά τη Γιορτή των Ευχαριστιών.

Σχεδόν αμέσως, ο εορτασμός της Cyber Monday έγινε θεσμός στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, ως μία από τις μεγαλύτερες ημέρες προσφορών του χρόνου. Γρήγορα διαδόθηκε στις περισσότερες χώρες του κόσμου, ενώ τα τελευταία χρόνια γιορτάζεται ευλαβικά και στα μέρη μας. Μιας και πρώτοι εμείς φέραμε την Black Friday στην Ελλάδα, καταλαβαίνεις πως δε θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε από το «ρεσιτάλ προσφορών» της Cyber Monday.

Cyber Monday: «Σκόραρε» με προσφορές από όλες τις κατηγορίες

Μπορεί το όνομά της να σε παραπέμπει σε υπολογιστές, smartphones, tablets, wearables και λοιπά τεχνολογικά καλούδια, ωστόσο, όπως είπαμε και προηγουμένως, η Cyber Monday δεν κάνει διακρίσεις. Θες καινούρια τηλεόραση, νέα gaming κονσόλα ή μήπως ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο τώρα που ο καιρός αρχίζει να τα χαλάει. Σε κάθε περίπτωση, η Cyber Monday είναι μια καλή ευκαιρία να καλύψεις τυχόν κενά από τη Black Friday, με εξίσου δυνατά deals. Αν θες πχ μια νέα 75άρα για το σαλόνι (Παγκόσμιο έχουμε αφού 😉) now is the time! Στα Public μένουμε πιστοί στον πνεύμα της «Μαύρης Παρασκευής», με προσφορές έως -60% σε όλες μας τις κατηγορίες. Όπως πάντα, στο Public.gr σε περιμένει η μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, ώστε να βάλεις tick σε όλη τη shopping list σου. Είτε μιλάμε για smartwatch, ψυγείο ή καφετιέρα. Μην ξεχνάς πώς έρχονται και Χριστούγεννα σιγά σιγά, οπότε κάνε κουμάντα!

cyber-monday-01

Και η Cyber Monday παίζει στα Public!

Η εβδομάδα προσφορών της Black Friday κορυφώνεται τη Δευτέρα 28/11, και ο προορισμός παραμένει ο ίδιος. Το όνομα αυτού Public.gr. Για άλλη μια χρονιά γιορτάζουμε την «Κυβερνοδευτέρα» με τις καλύτερες cyber προσφορές αλλά και αγαπημένες Public υπηρεσίες, για να κάνεις τις αγορές σου όπως πραγματικά σε βολεύει. Θες η παραγγελία σου να είναι την επόμενη ημέρα στην πόρτα σου; Το έχουμε με Next Day Delivery. Τσέκαρε ότι το προϊόν της αρεσκείας σου είναι άμεσα διαθέσιμο και άσε τα υπόλοιπα πάνω μας. Θες να κάνεις τις Cyber Monday αγορές σου χωρίς άγχος για το budget; Enter, Klarna. Η κορυφαία πλατφόρμα ψηφιακών πληρωμών του εξωτερικού κάνει εύκολο το budget-άρισμα, προσφέροντας την απαραίτητη ευελιξία για όλους τους καταναλωτές.

Με την υπηρεσία Public Now, Pay Later μπορείς να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου από τα Public όπως ακριβώς θέλεις. Τσεκάροντας την επιλογή πληρωμής Public Now, Pay Later στο checkout, πληρώνεις μόνο το 1/3 της αξίας των αγορών σου. Τα υπόλοιπα 2/3 θα τα πληρώσεις σε άτοκες δόσεις, 30 και 60 ημέρες αργότερα, χωρίς να χρειαστεί να μπλέξεις με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.