Το καλοκαίρι σου γεμίζει ιστορίες με βιβλία που σε πάνε παντού!

Περίληψη: Ετοιμάσου για ένα καλοκαίρι με πολλά λογοτεχνικά ταξίδια! Ανακάλυψε τα βιβλία που θα σε ταξιδέψουν, στον καλοκαιρινό κατάλογο βιβλίου Public!

Έφτασε η ώρα να βγάλεις εισιτήριο για το επόμενο ταξίδι σου! Όχι, δεν εννοούμε τις καλοκαιρινές διακοπές. Για αυτές μάλλον έχεις προγραμματίσει ήδη τα πάντα. Το εισιτήριο που απομένει να κλείσεις δεν είναι άλλο από ένα βιβλίο, γιατί κι αυτό θα σε ταξιδέψει. Λίγο πριν φύγεις για διακοπές λοιπόν, κλείσε θέση για εξορμήσεις μέσα από τις σελίδες, την ώρα που θα ξεκλέβεις χρόνο από τις βουτιές σου. Και για να γίνουν όλα λίγο πιο εύκολα, γίναμε εμείς οι ταξιδιωτικοί σου πράκτορες και ετοιμάσαμε έναν κατάλογο με όλους τους λογοτεχνικούς προορισμούς στους οποίους μπορείς να ταξιδέψεις φέτος το καλοκαίρι! Έλα να ανακαλύψουμε μαζί τα βιβλία του καλοκαιριού σου!

Άσε τον καλοκαιρινό κατάλογο βιβλίου Public να σε ταξιδέψει

Από best sellers μέχρι αστυνομικά, κι από εφηβικά μέχρι εκλαϊκευμένη επιστήμης, στον καλοκαιρινό μας κατάλογο θα ανακαλύψεις σίγουρα το βιβλίο που θα σου κάνει παρέα στην ξαπλώστρα (ή στο βουνό – we don’t judge). Στον έντυπο κατάλογό μας σε περιμένουν 68 μοναδικές σελίδες με τις προτάσεις μας, οι οποίες συνοδεύονται από την πανέμορφη εικονογράφηση της ομάδας του elculture, ενώ το εξώφυλλο έχει επιμεληθεί η Πέρσα Ζαχαρία. Ξεφύλλισέ τον, διάβασέ τον, απόλαυσε τα σκίτσα, βρες βιβλία που θα αγαπήσεις. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα σου κάνει «κλικ», συγκεντρώσαμε όμως σε ένα σημείο όλες εκείνες τις ιστορίες – φανταστικές και μη – οι οποίες μπορούν να σε ταξιδέψουν.

Στον καλοκαιρινό κατάλογο βιβλίου που δημιουργήσαμε σε περιμένουν πολλές ακόμα αναγνωστικές κατηγορίες! Θες να ακολουθήσεις τα trends του TikTok και να επιλέξεις ένα μυθιστόρημα που έχει συνεπάρει το BookTok; Το έχουμε! Ψάχνεις βιβλία για παιδιά που να συνδυάζουν μάθηση και ψυχαγωγία; Εντοπίσαμε πολλά! Ή μήπως φέτος αναζητάς κάτι που θα σε βοηθήσει στο προσωπικό σου ταξίδι αυτοβελτίωσης; Το σκεφτήκαμε κι αυτό! 15 διαφορετικές θεματικές κατηγορίες θα βρεις στον ολοκαίνουργιο κατάλογό μας! Αποκλείεται να μην εντοπίσεις το βιβλίο των διακοπών σου λοιπόν!

Μαζί με τις προτάσεις, στον νέο κατάλογο θα βρεις και μερικά λόγια από τους ανθρώπους μας, οι οποίοι μοιράζονται με όλους μας τα προσωπικά τους αναγνωστικά highlights. Σε άλλα σημεία θα ανακαλύψεις τα μυστικά των Ελλήνων εκδοτών, στους οποίους κάναμε μερικές… προβοκατόρικες ερωτήσεις! Με τόσο ενδιαφέρον περιεχόμενο, είμαστε σίγουροι πως η έμπνευση για την επιλογή του βιβλίου που θα συντροφεύσει το καλοκαίρι σου, θα γεννηθεί σίγουρα μέσα σου.

Ακουστικά και φύγαμε!

Κάτι που δεν μπορείς να κάνεις με τον νέο μας κατάλογο είναι να συνδέσεις τα ακουστικά σου σε αυτόν. Αυτό δεν μας σταμάτησε από το να συμπεριλάβουμε ακουστικές προτάσεις στις σελίδες του όμως! Προς το τέλος του θα βρεις τις μουσικές μας επιλογές για να συνοδεύεις το διάβασμα φέτος το καλοκαίρι! Ή μπορείς απλά να πατήσεις play στην Spotify playlist «Μουσικά διαβάσματα για το καλοκαίρι» που δημιουργήσαμε. 30 τραγούδια και 2 ώρες μουσικής δημιουργούν ένα ιδανικό αναγνωστικό soundtrack. Κι όταν θες να κάνεις ένας διάλλειμα από τα βιβλία, μην ξεχνάς πως υπάρχει πάντα και το podcast μας να σου κρατάει συντροφιά!

Και σου έχουμε ακόμα μία πρόταση για να συνδυάσεις ακρόαση και ανάγνωση. Ναι, προφανώς αναφερόμαστε στα audiobooks! Σε συνεργασία με το Bookvoice.gr σου δίνουμε τη δυνατότητα να αποκτήσεις το 1ο σου audiobook δωρεάν και έτσι μπορείς το καλοκαίρι του 2023 να απολαύσεις ένα βιβλίο λίγο διαφορετικά. Ναι, κι εμείς λατρεύουμε την αίσθηση ενός τυπωμένου βιβλίου, αλλά έχεις πολλούς λόγους για να βάλεις τα audiobooks στη ζωή σου και άρα και στις διακοπές σου!

Ο καλοκαιρινός μας κατάλογος σε περιμένει στα καταστήματα και online

Ο καλοκαιρινός μας κατάλογος βρίσκεται ήδη στα καταστήματα. Απλά και μόνο εξερευνώντας τις σελίδες του θα κάνεις ένα μίνι ταξίδι. Ή δες όλες τις αναγνωστικές επιλογές στη σελίδα μας και ξεφύλλισε ψηφιακά τον κατάλογο. «Τα βιβλία είναι το αεροπλάνο, το τρένο και ο δρόμος. Είναι ο προορισμός και το ταξίδι. Είναι το σπίτι.» έχει γράψει η συγγραφέας και δημοσιογράφος Anna Quindlen. Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο, γι’ αυτό και στον καινούργιο μας κατάλογο βιβλίου το φωνάζουμε από το εξώφυλλο κιόλας: Γέμισε ιστορίες το καλοκαίρι σου!