The Orange Show #6: Fitness talk με Άγγελο Γιακουμίδη & wearable διαγωνισμός

Περίληψη: Στο 6ο The Orange Show, η Έρρικα Ρούσσου συνομιλεί με τον Άγγελο Γιακουμίδη για γυμναστική, βιβλία, ταξίδια και ευ ζην!

Καλοκαιράκι και ας παραδεχθούμε επιτέλους πως αυτή είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου! Βόλτες, παραλίες, βουτιές, εκδρομές, ταξίδια και πολλή, πολλή διασκέδαση. Όσο περιμένουμε να ξεκινήσει η πολυπόθητη άδεια, η Έρρικα Ρούσσου μας κρατάει συντροφιά με ακόμα ένα The Orange Show. Φανταστικές ιστορίες που γίνονται Public με εκλεκτούς καλεσμένους. Καλεσμένος της Έρρικας αυτή την εβδομάδα, ο φυσικοθεραπευτής, fitness expert και συμπαρουσιαστής του Football Stories Άγγελος Γιακουμίδης σε μια συζήτηση για τη γυμναστική, τη yoga, τη λογοτεχνία, τον Nick Cave, την αστρολογία και… τις Kardashians. Εννοείται ότι The Orange Show χωρίς διαγωνισμό δε γίνεται. Και αυτή την εβδομάδα έχουμε ένα εκλεκτό wearable. Πάμε όμως να πιάσουμε τα πράγματα με τη σειρά!

Public Figures: Το who is who του Άγγελου Γιακουμίδη

Μπορεί οι περισσότεροι να γνωρίσαμε τον Άγγελο Γιακουμίδη στην τηλεόραση με τα φανταστικά ποδοσφαιρικά του ταξίδια, ο ίδιος όμως εδώ και πάρα πολλά χρόνια ασχολείται με τη φυσικοθεραπεία, τη γυμναστική και το fitness. Ξεκινώντας την κουβέντα με την Έρρικα, ο Άγγελος μίλησε για το Phyxit, το νέο του project. Από φυσιοθεραπευτικό κανάλι στο YouTube, το Phyxit εξελίχθηκε στο πρώτο γυμναστήριο στην Ελλάδα που συνδυάζει την επιστήμη της φυσικοθεραπείας και της προπονητικής. Στόχος για τον Άγγελο είναι να επαναπροσεγγίσει την έννοια της σωματικής άσκησης για μια πιο υπεύθυνη, ασφαλή και απελευθερωτική γυμναστική.

the-orange-show-giakoumidis-02

Mind your body: Tips για ασφαλή γυμναστική και ευεξία

Πώς μπορούμε όμως πράγματι να γυμναστούμε σωστά; Το βασικό για τον Άγγελο Γιακουμίδη είναι η στάση μας απέναντι στην ίδια τη γυμναστική. Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, σημασία για τον ίδιο έχει η συνολική βελτίωση του εαυτού μας και η συναισθηματική αποφόρτιση μέσω της άσκησης. Όπως είπε χαρακτηριστικά στην Έρρικα, το πιο σημαντικό είναι «το πώς αισθάνεσαι και όχι το πώς δείχνεις». Στη συνέχεια της κουβέντας, ο fitness coach μίλησε για το πώς μπορούμε να αποφύγουμε τραυματισμούς αλλά και να απολαύσουμε τα οφέλη της γυμναστικής σε βάθος χρόνου χωρίς πίεση, άγχος και στρες.

Οι αγαπημένοι (και μη) ταξιδιωτικοί προορισμοί

Πόσα ταξίδια έχει κάνει ο Άγγελος Γιακουμίδης; Ποια πόλη του φάνηκε αδιάφορη και σε ποιο μέρος δε θα ξαναπήγαινε; Καλοκαίρι έχουμε αφού, και στην επόμενη ενότητα του The Orange Show, ο Άγγελος Γιακουμίδης μοιράστηκε τις εντυπώσεις του από τα μέρη που επισκέφθηκε τα τελευταία χρόνια. Spoiler alert, οι απαντήσεις μπορεί να σε εκπλήξουν.

Άγγελος Γιακουμίδης: Ένας Public bibliophile!

Εκτός από παρουσιαστής, φυσικοθεραπευτής και fitness coach, ο Άγγελος Γιακουμίδης είναι ένας άνθρωπος που αγαπά το διάβασμα και τα βιβλία. Από τον Charles Bukowski μέχρι τον Βασίλη Ραφαηλίδη και τον Thomas Ligotti, στη βιβλιοθήκη του Άγγελου βρίσκουμε διηγήματα, μυθιστορήματα αλλά και έργα non-fiction. Μάλιστα στη συζήτηση με την Έρρικα, μας αποκάλυψε πως ο ίδιος αγαπά να γράφει διηγήματα και ιστορίες. Έμπνευση του οι εμπειρίες και τα βιώματα από την καθημερινή ζωή και τον κόσμο γύρω του. Για τον Άγγελο Γιακουμίδη, το γράψιμο είναι πάνω απ’ όλα «ψυχοθεραπεία». Μας εκμυστηρεύτηκε επίσης τα αγαπημένα του καλοκαιρινά αναγνώσματα, αλλά και πως συχνά πυκνά «χάνεται» με τις ώρες στα Public, αναζητώντας το επόμενο βιβλίο που θα τον συναρπάσει.

The Orange Show: Q&A με τον Άγγελο Γιακουμίδη

Ποια αντικείμενα θα έπαιρνε μαζί του στον Άρη; Πόση ώρα έχει σπαταλήσει στο Instagram; Τι δε θα δοκίμαζε πότε να κάνει; Ποιο τραγούδι θα μπορούσε να ακούει με τις ώρες; Ποιο είναι το slogan του; Επιτραπέζια ή video games; Η συζήτηση με τον Άγγελο Γιακουμίδη έκλεισε με ένα γρήγορο Q&A, για τις προτιμήσεις και τα χόμπι του επιτυχημένου φυσικοθεραπευτή, εκτός της γυμναστικής. Άκου, γιατί εδώ οι απαντήσεις ήταν άκρως ενδιαφέρουσες!

the-orange-show-giakoumidis-01

Τα Πορτοκαλο-νέα των ημερών

Ώρα για πορτοκαλο-νέα! Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Barbie πλησιάζει, και ο πλανήτης ντύνεται σε αποχρώσεις του ροζ. Σε σημείο μάλιστα να υπάρχει παγκόσμια έλλειψη! Σε άλλα νέα, οι Queens Of The Stone Age κυκλοφόρησαν πρόσφατα το 8o full length δίσκο τους με τίτλο «In Times New Roman…» , και όλα τα φώτα στρέφονται για άλλη μια φορά στον Josh Homme και την παρέα του. Last but not least, από σήμερα κάνουν πρεμιέρα οι καλοκαιρινές εκπτώσεις. Καιρός λοιπόν να βγάλεις τη shopping list των διακοπών, και να κάνεις ένα τσεκ πριν κλείσεις βαλίτσες για το νησί.

Public M-ατζέντα & διαγωνισμός για fit καλοκαίρι

Οι μεγάλες μουσικές εμφανίσεις συνεχίζονται με ακατάπαυστους ρυθμούς. Στο Release Athens 2023 μας περιμένουν πολλά ακόμη μεγάλα ονόματα, ενώ από το συναυλιακό χάρτη ξεχωρίζει η εμφάνιση των θρυλικών Kraftwerk στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού (16/7). Για τους φίλους του θεάτρου το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου έχει ξεκινήσει με φαντασμαγορικές παραστάσεις. Δες το πρόγραμμα και θα καταλάβεις. Εννοείται ότι για όλα αυτά περνάς από το Public Tickets για να κλείσεις τα εισιτήριά σου με ασφάλεια σε λίγα μόλις λεπτά. Και μην ξεχνάς τον καθιερωμένο μας διαγωνισμό. To The Orange Show χαρίζει ένα εντυπωσιακό Xiaomi Redmi Watch 3 για τις προπονήσεις σου. Όπως πάντα, ακολούθησε το podcast του The Orange Show στο Spotify, κάνε like στο επεισόδιο και σχολίασε στο αντίστοιχο Facebook post για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό!

The Orange Show s01e06: Ακούς, μαθαίνεις, γελάς, κερδίζεις!

Αν δεν είσαι σε mood γυμναστικής, το 6ο επεισόδιο του The Orange Show θα σε βάλει για τα καλά σε fitness mode. Φυσικά, δεν μπορούμε να σου πούμε εδώ όλα όσα ειπώθηκαν. Για να ακούσεις όλη τη συζήτηση της Έρρικας Ρούσσου με τον Άγγελο Γιακουμίδη με τα υπόλοιπα θέματα του επεισοδίου, αλλά και να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για τον τελευταίο μας διαγωνισμό, απλά πάτα play εδώ: