«Από το μηδέν φτάσε όπου δεν μπορείς»: Κέρδισε το βιβλίο του Παναγιώτη Φάσσα

Περίληψη: Στο βιβλίο «Από το μηδέν φτάσε όπου δεν μπορείς» ο Παναγιώτης Φάσσας δείχνει πώς τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το πιστέψεις!

Τί μας προσφέρει τελικά ένα βιβλίο; Πολύτιμες γνώσεις, βαθιές συγκινήσεις, την ευκαιρία να περιπλανηθούμε σε κάθε γωνιά της γης και σε κόσμους φανταστικούς. Υπάρχουν και εκείνα τα βιβλία που μας γεμίζουν δύναμη. Δύναμη να αλλάξουμε τη ζωή μας. Να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Τα καλά βιβλία αυτοβελτίωσης μας δείχνουν το δρόμο προς την ευτυχία ξεκλειδώνοντας τις ικανότητες που κρύβονται μέσα μας. Ένα από αυτά είναι το βιβλίο «Από το μηδέν φτάσε όπου δεν μπορείς» του Παναγιώτη Φάσσα που κυκλοφορεί τώρα από τις Εκδόσεις Ιβίσκος. Πρόκειται για το παρθενικό συγγραφικό ταξίδι του επιτυχημένου success coach, ο οποίος μέσα από τα σεμινάρια και τις ομιλίες του έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη. Πάμε να το ανακαλύψουμε!

«Από το μηδέν φτάσε όπου δεν μπορείς»: Ένα βιβλίο για να αλλάξεις τη ζωή σου

«Τελικά γίνεται να φτάσεις από το μηδέν εκεί που νόμιζες ότι δεν μπορείς;», διαβάζουμε στο οπισθόφυλλο του βιβλίου. Αλήθεια ποιος από εμάς δεν έχει αναρωτηθεί κάποια στιγμή πού βρίσκεται το μυστικό της επιτυχίας; Μέσα από τις σελίδες του «Από το μηδέν φτάσε όπου δεν μπορείς» ο Παναγιώτης Φάσσας δείχνει πως η επιτυχία, όπως και αν την ορίζει ο καθένας, δεν βασίζεται τόσο στους εξωτερικούς παράγοντες. Αντίθετα, το «κλειδί» για τον ίδιο βρίσκεται στην αίσθηση της ταυτότητας. Ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και οι πεποιθήσεις μας είναι αυτές που εν τέλει μας μπλοκάρουν και μας στερούν την ευκαιρία να υλοποιήσουμε τους μεγάλους στόχους στη ζωή μας. Παίρνοντας ως παράδειγμα τις ιστορίες επιτυχημένων ανθρώπων που έφτασαν στην κορυφή κυριολεκτικά από το μηδέν, ο συγγραφέας μιλάει στο βιβλίο για όλα εκείνα τα εργαλεία, τις στρατηγικές και τον τρόπο σκέψης που αξίζει να υιοθετήσουμε για να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο. Ανεξάρτητα με το εάν οι στόχοι αφορούν την καριέρα, τα οικονομικά ή τις σχέσεις, στο «Από το μηδέν φτάσε όπου δεν μπορείς», ο Παναγιώτης Φάσσας μας καλεί να κάνουμε τα λόγια μας πράξεις και να εγκαταλείψουμε το comfort zone μας με επιμονή, θάρρος και αποφασιστικότητα!

Γιατί να διαβάσεις το βιβλίο «Από το μηδέν φτάσε όπου δεν μπορείς»

apo-to-mhden-ftase-opou-den-mporeis-01

Η πραγματική αλλαγή στο πώς σκεφτόμαστε και δρούμε είναι μια διαδικασία συχνά δύσκολη αλλά και επίπονη. Αναζητώντας μια πρακτική προσέγγιση και ένα εις βάθος know how, o Παναγιώτης Φάσσας στράφηκε στο πεδίο του νευρο-γλωσσικού προγραμματισμού, ώστε να δημιουργήσει έναν οδηγό για κάθε άνθρωπο που αναζητά μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Οι καινοτομίες του Παναγιώτη Φάσσα στο χώρο του coaching έχουν γνωρίσει ήδη μεγάλη επιτυχία. Στο Instagram μετρά περισσότερους από 90 χιλιάδες followers ενώ τα σεμινάριά του έχουν παρακολουθήσει 4.500 και πλέον μαθητές. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες και έχει παρευρεθεί ως ομιλητής στο main event του TEDxUniversityofPiraeus.

Το συγγραφικό ντεμπούτο του γνωστού success coach, περιλαμβάνει πολλές από τις πρακτικές που εφαρμόζονται στα σεμινάριά του. Η σωστή διαδικασία στοχοθέτησης, η αντιμετώπιση των εμποδίων και η ανάλυση της σημασίας της ταυτότητας είναι μερικά μόνο από τα θέματα που αναλύονται στο βιβλίο, που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Επίσης, στο βιβλίο «Από το μηδέν φτάσε όπου δεν μπορείς», θα βρεις μέσω QR code 8 δωρεάν βιντεοσκοπημένα σεμινάρια, για να κατανοήσεις καλύτερα τη μεθοδολογία που ακολουθά ο συγγραφέας στα δημοφιλή courses του.

Διαγωνισμός «Από το μηδέν φτάσε όπου μπορείς»

New year, new me, όπως συνηθίζουμε να λέμε σε κάθε αρχή του χρόνου. Καιρός, λοιπόν τα περίφημα resolutions της Πρωτοχρονιάς να γίνουν πράξη, ένα βήμα τη φορά. Τα Public σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ιβίσκος, δωρίζουν τρία (3) αντίτυπα του βιβλίου «Από το μηδέν φτάσε όπου δεν μπορείς» σε τρεις (3) τυχερούς αναγνώστες. Για να κάνεις δικό σου το βιβλίο του Παναγιώτη Φάσσα, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα συμμετοχής, και λάβε μέρος στο διαγωνισμό έως τις 16 Ιανουαρίου. Την Πέμπτη (12/1) ο success coach θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο στο Public Café Συντάγματος. Οπότε αν θες να μάθεις πώς θα φτάσεις από το μηδέν στην κορυφή, πέρνα μια βόλτα το απόγευμα από το flagship κατάστημά μας.  Για ακόμα περισσότερες προτάσεις βιβλίων μείνε συντονισμένος στο Public Blog!

Καλή επιτυχία!