Τα πιο πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δέντρα βρίσκονται στα Public!

Περίληψη: Its the most wonderful time of the year! Ανακάλυψε μαζί μας πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα δέντρα που θα κάνουν θραύση φέτος!

Το ημερολόγιο δείχνει 18 Νοεμβρίου. Και τι πάει να πει αυτό; Χριστουγεννιάτικα αρώματα Glühwein και κανέλας, xmas τραγούδια και ταινίες, και στολισμοί στους δρόμους μας υπενθυμίζουν πως η αγαπημένη εποχή όλων πλησιάζει ολοταχώς! Είναι λες και υπάρχει ένα αόρατο κουμπάκι, που με το που έρθουν τα Χριστούγεννα αλλάζει όλη μας η διάθεση. Μέρα με τη μέρα το μαγικό πνεύμα των Χριστουγέννων γεμίζει την ατμόσφαιρα και μας υπενθυμίζει ότι ήρθε η στιγμή να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού, διαλέγοντας τα πιο όμορφα και καλόγουστα στολίδια, αλλά και το ίδιο το δέντρο! Εσύ έχεις δέντρο ήδη ή είσαι σε φάση ψαξίματος; Αν δεν ξέρεις τι δέντρο να επιλέξεις, για να σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση, συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο τα πιο μοντέρνα και πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δέντρα για να στολίσεις κάθε χώρο! Φύγαμε;

Ανακάλυψε δεκάδες μοντέρνα χριστουγεννιάτικα δέντρα χιονισμένα

Το κλασικό χριστουγεννιάτικο δέντρο έρχεται συνήθως με πράσινα κλαδιά. Όλοι φανταζόμαστε τα ιδανικά Χριστούγεννα με χιονόπτωση όμως! Μπορεί ο καιρός να μην μας κάνει συχνά το χατίρι, αλλά το δέντρο που θα στολίσεις φέτος μπορεί να έχει χιόνι επάνω του. Η πρώτη μας ιδέα λοιπόν είναι να επιλέξεις χριστουγεννιάτικο δέντρο χιονισμένο! Διάλεξε ένα δέντρο με πράσινα κλαδιά και άσπρες λεπτομέρειες, ή κάνε μία ολοκληρωτική στροφή προς το λευκό και απόκτησε χριστουγεννιάτικο δέντρο σε ολόλευκο χρώμα! Στολίζοντας το χώρο σου με ένα υπέροχο τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο σε λευκό χρώμα θα του δώσεις μια διαφορετική νότα, πολύ πιο εντυπωσιακή από ό,τι συνήθως. Δεν μπορείς να πεις, αυτό είναι ένα εξαιρετικά πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και είμαστε ακόμα στην αρχή. Πάμε να δούμε κι άλλα!

Χρωματιστά χριστουγεννιάτικα δέντρα που κλέβουν τις εντυπώσεις

Τα χιονισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι φτιαγμένα για να σε ταξιδέψουν νοερά στη χώρα του Άι Βασίλη – ή έστω σε κάποιο χιονισμένο χειμερινό προορισμό! Αν είσαι λάτρης του εναλλακτικού, όμως, σίγουρα ψάχνεσαι για πιο μοντέρνα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Για εσένα φτιάχτηκαν τα χρωματιστά δέντρα, τα οποία σίγουρα θα βρεις στο χρώμα της επιλογής σου. Θες μπλε, κόκκινο, ροζ ή και χρυσό δέντρο; Το έχεις! Ό,τι χρώμα κι αν επιλέξεις, σίγουρα θα ομορφύνει το χώρο σου και θα δημιουργήσει γιορτινή ατμόσφαιρα όπως τη φαντάζεσαι.

Βρες χριστουγεννιάτικα δέντρα slim για να εξοικονομήσεις χώρο

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό των περισσότερων χριστουγεννιάτικων δέντρων είναι τα μεγάλα, φουντωτά κλαδιά που απλώνονται. Αν το στολίσεις όμορφα, ένα τέτοιο δέντρο είναι μαγευτικό. Τι γίνεται όμως αν δεν έχεις τον απαιτούμενο χώρο για ένα μεγάλο δέντρο; Η λύση σε αυτή την περίπτωση είναι τα χριστουγεννιάτικα δέντρα slim. Όπως λέει και το όνομά τους, τα δέντρα αυτά είναι λεπτά, άρα τοποθετούνται με μεγαλύτερη ευκολία όπου υπάρχει περιορισμός χώρου. Και εννοείται πως slim δεν σημαίνει μικρό. Μπορείς να βρεις χριστουγεννιάτικο δέντρο slim με ύψος 2,4 μέτρα!

Ξύλινα χριστουγεννιάτικα δέντρα για παραμυθένια διακόσμηση

Θέλεις χρώματα, λαμπάκια, ζεστασιά και ένα στολισμένο δέντρο στη μέση του σπιτιού που να μαζέψει γύρω του τα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα. Αλλά θες το δέντρο να είναι και πιο ξεχωριστό από ποτέ φέτος. Τίποτα από όσα είδαμε μέχρι τώρα δεν είναι αρκετά πρωτότυπο; Τότε βάλε στο σαλόνι σου ένα γιγαντιαίο, καταπράσινο ξύλινο έλατο, που θα μοιάζει σαν να φύτρωσε από το πάτωμα!

Στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα τα οποία είναι έτοιμα στη στιγμή

Η μαγεία του χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι η ζεστασιά που δίνει στο χώρο, ανεξαρτήτως του σχεδίου που θα επιλέξεις. Η πιο απλή λύση, αν δεν θες να σε προβληματίζει ο στολισμός, είναι να επιλέξεις ένα έτοιμο, στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Υπάρχουν χριστουγεννιάτικα δέντρα με ξύλινο κορμό που διαθέτουν ενσωματωμένα λαμπάκια και κλαδιά χιονισμένα, επάνω στα οποία κρέμονται διακοσμητικά κουκουνάρια που μοιάζουν σαν να είναι αληθινά! Με ένα τέτοιο δέντρο έχεις κάτι που είναι ταυτόχρονα πρωτότυπο, εντυπωσιακό, και έτοιμο να στολίσει το χώρο σου χωρίς εσύ να χρειαστεί να κάνεις σχεδόν τίποτα.

Ψάχνεις δεντράκια εσωτερικού χώρου για το υπνοδωμάτιο;

Κρύβεις μέσα σου ένα μικρό παιδί που λατρεύει τα Χριστούγεννα και θέλεις να τα ζεις όπου και αν βρίσκεσαι; Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα δεν είναι απαραίτητο να διακοσμούν μόνο το σαλόνι. Το καλό με τα τεχνητά δέντρα, σε αντίθεση με τα φυσικά χριστουγεννιάτικα δέντρα, είναι ότι μπορείς να τα βρεις σε δεκάδες σχήματα και μεγέθη. Γιατί να μην προσθέσεις ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο και στο υπνοδωμάτιο λοιπόν; Διάλεξε ένα πιο μικρό δεντράκι και φέρε το πνεύμα των Χριστουγέννων σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Ακόμα κι αν δεν θες εσύ δεντράκι στο υπνοδωμάτιο, μπορεί να το ζητάνε τα παιδιά. Οπότε ψάξε τα χριστουγεννιάτικα δεντράκια που ταιριάζουν στο παιδικό δωμάτιο.

Διάλεξε επιτραπέζια δεντράκια για το γραφείο

Περνάμε τόσες ώρες από τη μέρα μας στο χώρο εργασίας, οπότε επιβάλλεται να μεταφέρεις και στο γραφείο το γιορτινό κλίμα. Για να δούμε πώς μπορείς να δώσεις μια γιορτινή πινελιά και στη δουλειά λοιπόν. Η πιο όμορφη και διακριτική πρόταση είναι τα στολισμένο δέντρο με χαμηλό ύψος, για να το τοποθετήσεις πανεύκολα και να μεταφέρεις το xmas spirit στη δουλειά. Εάν ο χώρος είναι αρκετά περιορισμένος, μην ξεχνάς και τη συλλογή των slim χριστουγεννιάτικων δέντρων, η οποία σε βοηθά να δώσεις μια γιορτινή νότα και στο γραφείο σου.

Πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δέντρα από μέταλλο, φουσκωτά ή με οπτικές ίνες!

Για το τέλος αφήσαμε μερικά ακόμα πιο εξεζητημένα σχέδια! Μέσα από την επιλογή χριστουγεννιάτικου δέντρου μπορείς να εκδηλώσεις και την geeky πλευρά σου, παράλληλα με την αγάπη σου για τα Χριστούγεννα. Πώς θα γίνει αυτό; Αν επιλέξεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με οπτικές ίνες! Οι οπτικές ίνες βρίσκονται στην άκρη των κλαδιών και ενσωματώνουν το φωτισμό του δέντρου. Εκτός από το εσωτερικό των καλωδίων που φέρουν το γρηγορότερο internet στο σπίτι λοιπόν, μπορείς να βρεις τις οπτικές ίνες και σε μοντέρνα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Το δικό του ιδιαίτερο στυλ στο χώρο θα προσδώσει και ένα μεταλλικό φωτιζόμενο δέντρο, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο! Δεν χρειάζεται να το στολίσεις, είναι έτοιμο να διακοσμήσει το χώρο σου. Διαθέτει φωτάκια στις άκρες των κλαδιών για να φωτίσει το δωμάτιο με όμορφο τρόπο.

Μέχρι τώρα είδαμε τα πιο πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δέντρα για εσωτερικούς χώρους. Οι περισσότεροι στολίζουμε και αυλές, μπαλκόνια, κήπους και πυλωτές όμως. Φέτος δεν χρειάζεται να περιοριστείς σε διακοσμητικά φωτάκια και φιγούρες Άγιου Βασίλη για τους εξωτερικούς χώρους καθώς βρήκαμε ένα πολύ ιδιαίτερο δέντρο. Βάλε στην αυλή το Vidaxl φουσκωτό χριστουγεννιάτικο δέντρο και το σπίτι σου θα αποκτήσει αυτομάτως τον καλύτερο χριστουγεννιάτικο στολισμό στη γειτονιά!

Τα πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δέντρα που ψάχνεις θα τα βρεις μόνο στα Public!

Οι επιλογές είναι αμέτρητες, αποκλείεται να μην ανακαλύψεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο που σου ταιριάζει! Ελπίζουμε να σου μεταφέραμε τον ενθουσιασμό που χρειαζόσουν για να ξεκινήσεις τον στολισμό του σπιτιού, του υπνοδωματίου ακόμη και του γραφείου σου! Και για να δώσεις το προσωπικό σου στυλ, διακόσμησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια, λαμπάκια και γιρλάντες, ό,τι χρώμα κι αν είναι τα κλαδιά του, έχουν δεν έχουν χιόνι!

Γνώριζες ότι στα Public σε περιμένουν χιλιάδες special Χριστουγεννιάτικα δώραπαιχνίδια και βιβλία για μικρούς και μεγάλους; Αμέεε! Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μπορείς να τα αποκτήσεις με έως 3 άτοκες δόσεις χωρίς κάρτα, χάρις στο πρόγραμμα Klarna.

Έχεις δεν έχεις στολίσει να ξέρεις ότι το ίδιο ισχύει και για όλα τα χριστουγεννιάτικα είδηχριστουγεννιάτικα δέντραστολίδιαλαμπάκιαγούρια & όλα τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά!

Εμείς σου ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές!