Νέα σειρά Garmin: Το smartwatch στα καλύτερά του!

Περίληψη: Θέλεις smartwatch για το γυμναστήριο, θέλεις smartwatch και για το γραφείο. Θες κάτι κλασικό αλλά σε μοντέρνα γραμμή. Με μεγάλη αυτονομία, αντοχές αλλά και ταυτόχρονα κομψό. Η Garmin έχει φροντίσει για όλα!

Θέλεις smartwatch για το γυμναστήριο, θέλεις smartwatch και για το γραφείο. Και, εν όψει Μαραθωνίου, θέλεις και έναν δυνατό βοηθό στην προπόνηση. Δύσκολη η απόφαση - τι επιλέγεις σε αυτή την περίπτωση; Ένα αθλητικό ρολόι μπορεί σίγουρα να γίνει ο... personal trainer σου, αλλά, δεν μπορεί να υποστηρίξει κάθε ντύσιμο. Από την άλλη, ένα όμορφο smartwatch μπορεί να μην έχει πολλά fitness χαρακτηριστικά. Γιατί να πρέπει να επιλέξεις όμως; Η Garmin έχει τη λύση για όλα!

Αρχή με το Garmin Venu, που συνδυάζει τα ασυναγώνιστα fitness χαρακτηριστικά της Garmin σε ένα ρολόι κόσμημα. Τα, ήδη εκτενή, προφίλ άσκησης των Garmin smartwatch κάνουν την εμφάνισή τους και στο Venu, οπότε μπορείς να καταγράψεις μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ασκήσεων. Μπορείς επίσης να βάλεις το ρολόι να σου δείξει πως να εκτελέσεις κάποια άσκηση, χάρις στις ενσωματωμένες προπονήσεις με γραφικά. Επιπλέον, όπως και στα νέα Fenix 6, το Garmin Venu διαθέτει υποστήριξη για GPS, Galileo και GLONASS. Μάθε περισσότερα εδώ! 

Για τους λάτρεις των κλασικών ρολογιών, η μετάβαση σε ένα smartwatch δεν είναι εύκολη απόφαση. Από τη μια χάνεται η μαγεία του αναλογικού μηχανισμού, από την άλλη οι προηγμένες λειτουργίες ενός smartwatch ίσως και να είναι αρκετές για να καλύψουν αυτή την απώλεια. Με τα νέα Vivomove 3 από την Garmin, όμως, δεν χρειάζεται να γίνει καμία θυσία, καθώς σε ένα ρολόι συνδυάζονται ένας κλασικός μηχανισμός με smart λειτουργίες και κρυφή οθόνη! Δες όλες τις λεπτομέρειες εδώ! 

Τα smartwatch της Garmin φημίζονται για τις fitness δυνατότητές τους και τα νέα Fenix δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Ό,τι άσκηση κι αν προτιμάς, από τρέξιμο μέχρι… γκολφ τα νέα Garmin Fenix 6 είναι εκεί, για να καταγράψουν τα πάντα. Ιδιαίτερα για κολύμπι, όλα τα μοντέλα της σειράς μπορούν να αντέξουν σε βάθος μέχρι 100 μέτρα, αλλά και να μετρήσουν τους καρδιακούς σου παλμούς ακόμα και κάτω από το νερό. Αν πάλι προτιμάς το τρέξιμο, με την ύπαρξη GPS, Glonass αλλά και Galileo τα smartwatch της Garmin θα καταγράψουν τις διαδρομές σου ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο του πλανήτη. Μάθε τα πάντα εδώ! 

Ψάχνεις το πρώτο σου smartwatch και οι πολλές επιλογές σε έχουν μπερδέψει; Προτιμάς πολλές λειτουργίες άθλησης ή το στυλ είναι πάνω από όλα; Με τα νέα Vivoactive 4 της Garmin δεν χρειάζεται να διαλέξεις μεταξύ των δύο. Τα Vivoactive 4 και Vivoactive 4S ταιριάζουν σε κάθε καρπό και κάθε περίσταση!