Αποκαλυπτήρια για το EA Sports FC 25, πότε ξεκινά η beta του νέου CoD

Περίληψη: Η EA ανακοίνωσε το EA Sports FC 25! Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για το επόμενο «ποδοσφαιράκι» εδώ, μαζί με όλη την υπόλοιπη gaming ειδησεογραφία της εβδομάδας.

Καυτός αναμένεται ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος για τους gamers. Όχι (μόνο) λόγω των θερμοκρασιών, αλλά λόγω των παιχνιδιών που έρχονται. Την εβδομάδα που ολοκληρώνεται στην gaming ειδησεογραφία γνωρίσαμε το EA Sports FC 25, μάθαμε την ημερομηνία έναρξης της beta του Call of Duty: Black Ops 6, ενώ επιβεβαιώθηκε επίσης πως η Gamescom 2024 θα είναι η μεγαλύτερη που έχει διοργανωθεί ποτέ! Ας δούμε τις πιο σημαντικές εξελίξεις αναλυτικά.

Στις 27 Σεπτεμβρίου το EA Sports FC 25

Το δεύτερο παιχνίδι της EA Sports στην μετά-FIFA εποχή είναι γεγονός. Η EA Sports ανακοίνωσε πως το EA Sports FC 25 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch στις 27 Σεπτεμβρίου. Όσοι προπαραγγείλουν την Ultimate Edition θα μπορούν να παίξουν μία εβδομάδα νωρίτερα και συγκεκριμένα από τις 20 Σεπτεμβρίου. Μέσα στις αλλαγές που έρχονται με το νέο game είναι το Rush και το FC IQ, ενώ βασικός πρωταγωνιστής στο εξώφυλλο των δύο εκδόσεων θα είναι ο βρετανός ποδοσφαιριστής Jude Bellingham. Το Rush είναι το νέο 5-vs-5 mode που αντικαθιστά το Volta και προσφέρει gameplay παρόμοιο με αυτό των κανονικών αγώνων σε μικρότερα γήπεδα. Το FC IQ είναι ένας νέος μηχανισμός που προσφέρει καλύτερο έλεγχο στην στρατηγική της ομάδας σου, ενώ το νέο μοντέλο ΑΙ (που χρησιμοποιεί πραγματικά δεδομένα για τους ποδοσφαιριστές) θα κάνει τους αγώνες πιο ρεαλιστικούς από ποτέ. Τέλος, τα μέλη του EA Play θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια 10ωρη δοκιμαστική έκδοση από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Video Duration
2:07

Ημερομηνίες για τις beta του Call of Duty: Black Ops 6

Microsoft και Activision ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες για τις multiplayer beta που θα «τρέξουν» για το Call of Duty: Black Ops 6, το φετινό game της δημοφιλούς σειράς. Η πρώτη από αυτές τις δοκιμαστικές εκδόσεις θα είναι διαθέσιμη από τις 30 Αυγούστου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου, ενώ μια δεύτερη θα ακολουθήσει στις 6-9 Σεπτεμβρίου. Η multiplayer beta θα προσφέρει μια πρώτη γνωριμία με το νέο περιβάλλον του τίτλου και τα νέα Core maps, τη δημιουργία των loadouts, τα νέα όπλα και τα Perks, αλλά και τα διάφορα υποστηριζόμενα modes. Στην πρώτη multiplayer beta θα συμμετέχουν όσοι κάνουν προ-παραγγελία το game σε κονσόλες και PC, αλλά και τα μέλη του Game Pass. Στη δεύτερη beta θα συμμετέχουν όλοι οι παίκτες από όλες τις πλατφόρμες. Το Call of Duty: Black Ops 6 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X στις 25 Οκτωβρίου.

H Gamescom 2024 θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ

H Gamescom 2024 έρχεται τον Αύγουστο και φαίνεται πως θα είναι αρκετά μεγάλη σε επίπεδο εκθετών. Οι διοργανωτές της Koelnmesse αποκάλυψαν πως φέτος θα υπάρχει η μεγαλύτερη συμμετοχή από όλες τις αγορές του πλανήτη, ενώ αναμένουν και πολλά ρεκόρ για το φετινό event: «Μετά από μια τεράστια ανάπτυξη το 2023, αναμένουμε νέα ρεκόρ φέτος για την Gamescom, όπως περισσότερους εκθέτες και μεγαλύτερη διεθνή συμμετοχή. Οι fans και οι επαγγελματίες και οι συνεργάτες από όλον τον κόσμο θα πρέπει να περιμένουν περισσότερες παρουσιάσεις και εκδηλώσεις, αλλά και μεγάλη συμμετοχής από artists».

Η έκθεση ανοίγει φέτος με την βραδιά του Opening Night Live και τον παρουσιαστή Geoff Keighley στις 20 Αυγούστου, ενώ οι πόρτες του εκθεσιακού κέντρου θα ανοίξουν για επαγγελματίες του χώρου στις 21 του ίδιου μήνα. Από τις 22 έως και τις 25, ο χώρος θα υποδεχτεί gamers που έχουν αγοράσει εισιτήριο και θέλουν να δουν από κοντά όλες τις νέες κυκλοφορίες. Προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμη επίσημη λίστα εκθετών, αλλά φαίνεται πως σε αυτήν θα περιλαμβάνονται οι 2Κ, Amazon Games, AMD, Bandai Namco, Capcom, Electronic Arts, Focus Entertainment, Konami, Krafton, LEGO, Level Infinite, Meta, Netease Games, Nexon, Plaion, SEGA, Square Enix, Team 17, The Pokemon Company, THQ Nordic, Ubisoft και Xbox. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως PlayStation και Nintendo απέχουν επιβεβαιωμένα από το φετινό event.

H Nintendo δίνει στην κυκλοφορία φορτιστή για τα Joy-Cons του Nintendo Switch

Η Nintendo ανακοίνωσε ένα νέο φορτιστή για τα δύο Joy-Cons του Nintendo Switch. Το περιφερειακό θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου και θα δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να συνδέουν στο ρεύμα ταυτόχρονα τα χειριστήρια του συστήματος. Η χρήση του προορίζεται για όταν η κονσόλα είναι τοποθετημένη σε dock, καθώς το stand μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως χειριστήριο.

Και ο Link θα είναι playable στο The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

To The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom παρουσιάστηκε πριν από μερικές εβδομάδες στο Nintendo Direct και ξεχώρισε γιατί είναι το πρώτο game του franchise που έρχεται με πρωταγωνίστρια την Zelda και όχι τον Link. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο παραδοσιακός ήρωας της σειράς θα δώσει το «παρών». Η επιβεβαίωση ήρθε μέσα από το ESRB, την υπηρεσία που αξιολογεί ηλικιακά τα games πριν αυτά κυκλοφορήσουν και άρα έχει πρόσβαση στο περιεχόμενό τους. Όπως περιγράφεται, ο ήρωας θα χρησιμοποιεί ένα σπαθί και βέλη για να αντιμετωπίζει τους εχθρούς, ενώ η Zelda έχει στα χέρια της ένα μαγικό ραβδί που μπορεί να κάνει summon τέρατα για τις μάχες. Το που και πώς θα είναι playable ο Link μένει να αναλυθεί το επόμενο διάστημα. Το The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου 2024, μαζί με μία συλλεκτική έκδοση της κονσόλας Nintendo Switch Lite.

H Nintendo παρουσίασε το Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club

Η Nintendo ανακοίνωσε το νέο μέρος της σειράς Famicom Detectice Club, το Emio –The Smiling Man: Famicom Detective Club. H αποκάλυψή του έγινε αρχικά μέσα από ένα σύντομο teaser trailer και έρχεται στο Nintendo Switch με τον Smiling Man να εμφανίζεται για πρώτη φορά στην 35ετή ιστορία του franchise. Η ιστορία του θέλει έναν φοιτητή να εντοπίζεται νεκρός και το κεφάλι του να είναι καλυμμένο με μια χάρτινη σακούλα και ένα χαμογελαστό πρόσωπο ζωγραφισμένο πάνω της. Η υπόθεση θυμίζει κάτι παρόμοιο που είχε συμβεί πριν από 18 χρόνια και επαναφέρει στο προσκήνιο τον Emio, έναν δολοφόνο-θρύλο που άφηνε τα θύματά του με ένα χαμόγελο. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ για να λύσουν το μυστήριο.

Video Duration
2:54

Η Ubisoft δουλεύει πάνω σε διάφορα projects με θέμα το Driver videogame franchise

Μπορεί να έχουμε καιρό να δούμε νέο videogame από τη σειρά Driver, αλλά η Ubisoft επιβεβαίωσε πως δεν το έχει ξεχάσει. Η γαλλική εταιρεία σημείωσε πως έχει στα πλάνα διάφορα σχετικά projects, παρά το γεγονός ότι έχουμε να δούμε νέο παιχνίδι σχεδόν εδώ και μια δεκαετία. Το 2021, η Ubisoft ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Binge για μια τηλεοπτική σειρά, αλλά φαίνεται πως ο συνεργάτης της για μεταφορά σε σειρά θα αλλάξει. Το τελευταίο Driver videogame κυκλοφόρησε το 2011 και ήταν το Driver: San Francisco και έκτοτε δεν έχουμε δει καν κάποια πρόθεση να έρθει ξανά στο προσκήνιο. Ίσως να πρέπει να περιμένουμε μια έκπληξη επιπέδου Prince of Persia