Η beta του Call of Duty: Modern Warfare 2 & updates για το GTA 6

Περίληψη: Πολλές και ενδιαφέρουσες οι ειδήσεις και αυτής της εβδομάδας στο χώρο του gaming. Ας δούμε τις σημαντικότερες!

Είσαι διακοπές ή έχεις ξεμείνει στην πόλη; Όπου και αν σε βρίσκει το τέλος της δεύτερης εβδομάδας του Αυγούστου, αν είσαι gamer σου έχουμε καλά νέα, καθώς τα νέα από την gaming σκηνή ήταν πολλά και ενδιαφέροντα. Από ανακοινώσεις για την beta του Call of Duty: Modern Warfare 2 μέχρι updated ημερομηνία κυκλοφορίας του Kirby’s Dream Buffet, κάτσε αναπαυτικά και μάθε τα πάντα εδώ!

Πότε ξεκινάει η beta για το Call of Duty: Modern Warfare 2 σε όλα τα formats

Η Activision πήρε θέση και απάντησε στο ερώτημα πότε θα ξεκινήσει η beta του Call of Duty: Modern Warfare 2. Η εταιρεία επιβεβαίωσε πως για άλλη μια χρονιά προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι PS4 και PS5, ως συνέχεια της συνεργασίας της με την Sony και το PlayStation. Το παιχνίδι, υπενθυμίζεται πως, θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου, ενώ θα υπάρξει και μια ανοιχτή beta για όλους, με όσους έχουν κάνει προ-παραγγελία να έχουν μία ακόμη έξτρα περίοδο. Αναλυτικά, οι ημερομηνίες έχουν ως εξής.

Κάτοχοι PlayStation
- Πρώιμη πρόσβαση: 16-17 Σεπτεμβρίου
- Open beta: 18-20 Σεπτεμβρίου
- Open beta: 22-23 Σεπτεμβρίου
- Open beta: 24-26 Σεπτεμβρίου

Κάτοχοι Xbox και PC
- Πρώιμη πρόσβαση: 22-23 Σεπτεμβρίου
- Open beta: 24-26 Σεπτεμβρίου

Η Take-Two δίνει μεγάλες υποσχέσεις για το GTA 6

Το GTA 6 είναι το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της σειράς και ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να ρωτάει ολοένα και περισσότερο για το πότε θα κυκλοφορήσει ή πότε θα δει ένα πρώτο trailer. Η Take-Two δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη επίσημα, ωστόσο ο CEO της μίλησε στο πλαίσιο της πρόσφατης ενημέρωσης για τα οικονομικά της εταιρείας και σημείωσε πως το development του προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Μάλιστα, σημείωσε πως με την κυκλοφορία του θα θέσει νέα standards για την ίδια τη σειρά, αλλά και τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας γενικότερα. Περισσότερα για το παιχνίδι δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ οι τελευταίες φήμες αναφέρουν πως τα γεγονότα του θα λαμβάνουν χώρα στο Μαϊάμι και μάλιστα για πρώτη φορά θα έχουμε στη διάθεσή μας και έναν θηλυκό playable χαρακτήρα. Τέλος, εκτιμάται πως το GTA 6 θα κυκλοφορήσει είτε το 2024, είτε το 2025.

Αυτά είναι τα νέα PS Plus Extra και PS Plus Premium games του Αυγούστου

Η Sony συνεχίζει να εμπλουτίζει την υπηρεσία PS Plus με νέα παιχνίδια και έτσι ανακοίνωσε αυτά που έρχονται να προστεθούν μέσα στα μέσα του μήνα. Από τις 16 Αυγούστου, λοιπόν, οι συνδρομητές θα μπορέσουν να απολαύσουν τρία παιχνίδια Yakuza, αλλά και αρκετές ακόμη παραγωγές από διαφορετικές κατηγορίες. Αναλυτικά τα παιχνίδια που έρχονται για τις δύο πιο ακριβές συνδρομές της υπηρεσίας είναι τα εξής: Bugsnax, Dead by Daylight, Everspace, Metro Exodus, Monopoly Madness, Monopoly Plus, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, Trials of Mana, Uno, Yakuza 0, Yakuza Kiwami και Yakuza Kiwami 2.

Δωρεάν Splatfest event έρχεται για το Splatoon 3 πριν την κυκλοφορία του

Τη δυνατότητα να δοκιμάσουν δωρεάν το Splatoon 3 πριν την κυκλοφορία του θα έχουν οι φίλοι της Nintendo. Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε πως θα διοργανωθεί από τις 27 Αυγούστου (και 19.00 ώρα Ελλάδος) ένα Splatoon 3 Splatfest που θα διαρκέσει μία ημέρα. Σε αυτό οι παίκτες θα μπορούν να συμμετέχουν στις 3 διαθέσιμες ομάδες: Rock, Paper και Scissors και σε δύο διαφορετικές φάσεις, το 4v4 Turf War και ένα νέο mode όπου και οι 3 ομάδες προσπαθούν παράλληλα να καλύψουν τον μεγαλύτερο δυνατό χώρο κάθε επιπέδου. Το Splatoon 3 είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία στις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 26 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει και η ειδική θεματική κονσόλα Nintendo Switch OLED, μαζί με έναν νέο Splatoon 3 Switch Pro Controller και μια ειδική θήκη μεταφοράς.

Και νέα καθυστέρηση για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Marvel’s Midnight Suns

2Κ και Firaxis ανακοίνωσαν την εκ νέου καθυστέρηση κυκλοφορίας του Marvel’s Midnight Suns. Ο τίτλος αναμενόταν μέχρι και τα τέλη Μαρτίου του 2023, ωστόσο οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να του δώσουν παράταση, έτσι ώστε να συνεχίσει να βελτιώνεται η ποιότητά του. Ουδείς γνωρίζει πότε θα το δούμε στα ράφια των καταστημάτων αρχικά για PC, PS5, Xbox Series X/S και μετέπειτα για PS4, Xbox One και Nintendo Switch. Ο τίτλος εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2021 και ήταν αρχικά προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει τον φετινό Μάρτιο. Τον Νοέμβριο ανακοινώθηκε η καθυστέρηση της κυκλοφορίας του για το δεύτερο μισό του 2022 και πλέον έχουμε νέα δεδομένα.

Το Kirby’s Dream Buffet έρχεται νωρίτερα απ’ όσο περιμέναμε

Η Nintendo ανακοίνωσε νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε την κυκλοφορία του Kirby’s Dream Buffet, του νέου τίτλου της σειράς με τον δημοφιλή χαρακτήρα. Το παιχνίδι αναμένεται λοιπόν την Πέμπτη 17 Αυγούστου για το Nintendo Switch και σε μια ημερομηνία που δεν πέφτει πάνω σε κάποιο άλλο σημαντικό λανσάρισμα. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε πριν από ένα μήνα και ουσιαστικά είναι ένα multiplayer game, όπου οι παίκτες αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο στον αγώνα να φάνε όσο περισσότερα φαγητά μπορούν.

Video Duration
3:18

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ανεπίσημο video το Xbox Elite Series 2 Controller

Μπορεί η Microsoft να μην έχει ανακοινώσει κάτι για το Xbox Elite Series 2 Controller, αλλά φαίνεται πως η αποκάλυψή του δεν θα αργήσει. Μία φωτογραφία του χειριστηρίου έκανε την εμφάνισή της τον Μάρτιο, αλλά από τότε τηρείται σιγή ιχθύος και ένα νεότερο video έριξε και πάλι λάδι στη φωτιά. Το εν λόγω υλικό εμφανίστηκε σε ένα σχετικό tweet και ουδείς γνωρίζει πως έφτασε στα χέρια αυτού που το ανέβασε. Λέτε να έχουμε ανακοινώσεις για το θέμα στην Gamescom 2022;

Ανακοινώθηκε νέο Fatal Fury game μετά από 23 χρόνια!

Η SNK ανακοίνωσε ότι η σειρά Fatal Fury επιστρέφει στην αγορά των videogames μετά από 23 χρόνια με νέο παιχνίδι! Η αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο του Evo 2022 tournament και η εταιρεία παρουσίασε ένα μέρος του art. To τελευταίο Fatal Fury είχε κυκλοφορήσει το 1999 και ήταν το Fatal Fury: Mark of the Wolves για το Dreamcast. Χαρακτήρες του franchise είχαν κάνει την εμφάνισή τους κατά καιρούς σε άλλα παιχνίδια, όπως τα King of Fighters, αλλά η SNK φαίνεται πως θέλει να δώσει νέα ευκαιρία στη σειρά. Αναμένουμε με αγωνία οτιδήποτε νεότερο για το θέμα.

Video Duration
0:33

Επιβεβαιώθηκε το Tekken 8 με τον πλέον αστείο τρόπο

Η Bandai Namco δημοσίευσε ένα σύντομο teaser trailer για το επόμενο παιχνίδι Tekken (Tekken 8) στο πλαίσιο του Evo 2022 tournament και ο δημιουργός του έκανε μια guest εμφάνιση στην ζωντανή εκπομπή αναστατώνοντας τους πάντες. Το trailer αφορούσε το τελευταίο δωρεάν update του Tekken 7, ωστόσο έκλεισε με τον Kazuya να ρίχνει τον Heihachi από ύψος (σκηνή από το τέλος του πρώτου Tekken) και στη συνέχεια να στρέφει το βλέμμα του προς την οθόνη, να παίρνει μια πιο σύγχρονη μορφή και να ακούγεται η φράση «Get Ready». Δείτε την χιουμοριστική σκηνή στη συνέχεια.