God of War Ragnarok, Tekken 8 και νέα Assassin’s Creed

Περίληψη: Το φετινό φθινόπωρο προμηνύεται hot για τους φίλους των παιχνιδιών. Πάμε να δούμε τις ειδήσεις που μας απασχόλησαν αυτή την εβδομάδα από τον κόσμο του gaming.

Μπορεί η Gamescom να τελείωσε, αλλά οι εταιρείες συνεχίζουν τις ανακοινώσεις τους για τα παιχνίδια που έρχονται. Με τρεις εκδηλώσεις από Nintendo, Sony και Activision να έχουν ολοκληρωθεί, εύλογο είναι να υπάρχουν και πολλές ανακοινώσεις που απασχόλησαν τη βιομηχανία τις τελευταίες ημέρες. Ας δούμε τις σημαντικότερες.

Νέο trailer για το God of War Ragnarok και συλλεκτικό χειριστήριο

H Sony παρουσίασε σε ένα νέο State of Play Online event ένα νέο video για το God of War Ragnarok και αποκάλυψε και ένα νέο χειριστήριο που έρχεται στα χρώματα του παιχνιδιού. Το video δείχνει τον Kratos να παλεύει με αρκετούς εχθρούς, αλλά και τον Thor, ενώ εμφανίζει και μια κόντρα που φαίνεται πως ξεκινάει με τον Atreus.

Παράλληλα, το νέο χειριστήριο DualSense αποκαλύφθηκε πως θα κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα με το παιχνίδι. Δείτε το στο παρακάτω video.

Video Duration
0:37

Ανακοινώθηκε το Tekken 8

Η Bandai Namco παρουσίασε για πρώτη φορά το Tekken 8 και έδειξε για πρώτη φορά τους Jin και Kazuya να παλεύουν σε ένα ηφαίστειο. Στο υλικό αυτό φαίνεται το επίπεδο λεπτομέρειας που είναι σαφώς ανανεωμένο και με περισσότερη λεπτομέρεια. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Video Duration
1:53

To sequel του The Legend of Zelda: Breath of the Wild θα ονομάζεται τελικά Tears of the Kingdom

Η Nintendo αποκάλυψε επίσημα το όνομα του sequel για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Το παιχνίδι αναμένεται να βγει στα καταστήματα ως The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom στις 12 Μαϊου 2023 και είδαμε σε ένα νέο trailer μερικές ακόμη σκηνές από τη δράση.

Νέες πληροφορίες για το Assassin’s Creed Mirage και τα επόμενα παιχνίδια της σειράς

H Ubisoft διοργάνωσε τις προηγούμενες ημέρες μια online εκδήλωση για το μέλλον της σειράς Assassin’s Creed κι εκεί μάθαμε τα όσα έρχονται στο Assassin’s Creed Mirage και όχι μόνο. Σε πρώτη φάση, το νέο game θα κυκλοφορήσει το 2023 από την Ubisoft Bordeaux και θα ταξιδέψει τους παίκτες στη Βαγδάτη. Πρωταγωνιστής είναι ο Basim και θα γνωρίσουν τις περιπέτειές του οι κάτοχοι PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Video Duration
3:49

Πέραν αυτού, μάθαμε και το τελευταίο expansion του Assassin’s Creed Valhalla που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ως The Last Chapter.

To Assassin’s Creed έρχεται και στα κινητά με το πρώτο open world game που θα ταξιδέψει τους παίκτες στην Κίνα. Η κωδική του ονομασία είναι Jade και αναμένεται τους επόμενους μήνες.

Η επόμενη σημαντική κυκλοφορία στη σειρά έρχεται από την Ubisoft Montreal και προς το παρόν έχει την κωδική ονομασία Red. Θα μας ταξιδέψει, αυτή τη φορά, στην Ιαπωνία, απαντώντας στο σχετικό αίτημα πολλών φίλων του gaming.

Τέλος, επιβεβαιώθηκε και ένα νέο παιχνίδι από την Ubisoft Montreal που έχει την κωδική ονομασία Hexe και θα αποκαλυφθεί πλήρως τα επόμενα χρόνια.

Πληροφορίες για το Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer

Πολλές νέες πληροφορίες παρουσιάστηκαν σε πρόσφατη εκδήλωση της Activision για το Call of Duty: Modern Warfare 2. Το παιχνίδι θα επιτρέπει στους gamers να σταθούν επάνω σε οχήματα, να ανοίξουν νέο εξοπλισμό και να αξιοποιήσουν αρκετές ακόμη νέες κινήσεις.

Στις 16 Νοεμβρίου το Call of Duty: Warzone 2.0

Η Activision ανακοίνωσε πως η νέα έκδοση του Warzone θα ξεκινήσει να διατίθεται από τις 16 Νοεμβρίου και ταυτόχρονα θα αρχίσει και η νέα σεζόν του Call of Duty: Modern Warfare 2. Το νέο sandbox mode με το νέο χώρο δράσης και τις νέες περιοχές θα είναι διαθέσιμο σε PC (Steam, Battle.net), PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S. Ταυτόχρονα παρουσιάστηκε ο νέος χάρτης Al Mazrah με 18 σημεία ενδιαφέροντος.

Video Duration
0:44

Η Team Ninja ανακοίνωσε το Rise of the Ronin για το PS5

To νέο παιχνίδι της Team Ninja ανακοινώθηκε επίσημα στο πλαίσιο του πρόσφατου State of Play της Sony. Ο τίτλος θα ανήκει στην κατηγορία των action RPGs και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS5 το 2024.

Video Duration
1:43

Η Nintendo αποκάλυψε το Pikmin 4

Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς Pikmin ανακοίνωσε επίσημα η Nintendo. Ο Shigeru Miyamoto ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2023, διατηρώντας αρκετά από τα στοιχεία gameplay που το έχουν κάνει αγαπητό στο κοινό.

Αποκλειστικό περιεχόμενο για το PlayStation στο Hogwarts Legacy

Η Warner Bros. αποκάλυψε πως οι κάτοχοι PlayStation θα έχουν πρόσβαση σε έξτρα περιεχόμενο στο επερχόμενο Hogwarts Legacy videogame. Το παιχνίδι θα προσφέρει στις εκδόσεις PS4 και PS5 το Haunted Hogsmeade Shop, ένα νέο κατάστημα γεμάτο μυστήριο που βρίσκεται στην πόλη της κεντρικής ιστορίας.

Video Duration
1:23

Στις 19 Οκτωβρίου το Uncharted: Legacy of Thieves Collection στο PC

Η Sony ανακοίνωσε πως το πακέτο Uncharted: Legacy of Thieves Collection θα διατεθεί στο PC από τις 19 Οκτωβρίου 2022. Η συλλογή που κυκλοφόρησε εδώ και μερικούς μήνες και στο PS5 θα περιλαμβάνει το Uncharted 4 και το expansion The Lost Legacy και οι PC gamers θα έχουν πολλαπλές επιλογές στις ρυθμίσεις απεικόνισης που θα φτάνει έως και τα 4K στα 60fps.

Video Duration
1:14

To GoldenEye 007 επιστρέφει σε Xbox και Nintendo Switch

Το θρυλικό GoldenEye 007 του Nintendo 64 επιστρέφει στο Nintendo Switch και στο Xbox σε μορφή remaster. Οι παίκτες θα μπορέσουν να απολαύσουν δράση από το παιχνίδι που έγραψε εποχή, με την έκδοση της υβριδικής κονσόλας να υποστηρίζει και online multiplayer. Το παιχνίδι θα προσφερθεί δωρεάν στα μέλη του Xbox Game Pass, σε ότι αφορά την κονσόλα της Microsoft.

Το Resident Evil 4 Remake έρχεται τελικά και στο PS4

H Capcom ανακοίνωσε πως το Resident Evil 4 Remake θα κυκλοφορήσει τελικά β. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τον Μάρτιο του 2023 για PC και κονσόλες νέας γενιάς και σύντομα θα μάθουμε περισσότερα, αφού τον Οκτώβριο θα γίνει ένα σχετικό Resident Evil Showcase. Ταυτόχρονα, δημοσιεύτηκε και ένα νέο trailer για το expansion Winters που θα αλλάξει αρκετά στο gameplay.

Video Duration
7:05

Τα Resident Evil 2,3, 7 και Village στο Nintendo Switch

H Capcom αναγνωρίζει την επιτυχία του Nintendo Switch και έτσι ανακοίνωσε τις cloud εκδόσεις των Resident Evil Village, Resident Evil 2, Resident Evil 3 και Resident Evil 7 στο υβριδικό σύστημα. Η κυκλοφορία τους έχει προγραμματιστεί για το 2022, χωρίς κάτι πιο συγκεκριμένο προς το παρόν.