Summer gaming με hot προσφορές για να λιώνεις μέχρι τον Σεπτέμβρη

Περίληψη: Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο για μπάνια! Όταν μιλάνε τα gamepads, η θάλασσα μπορεί να περιμένει. Βρες gaming προσφορές και πάρε το παιχνίδι που είχες βάλει στο μάτι.

Πώς την παλεύεις με τη ζέστη; Με τον ήλιο; Είσαι από τους φανατικούς της ηλιοθεραπείας και το δέρμα σου έχει αυτό το ζωντανό χάλκινο χρώμα; Γιατί ρωτάμε; Μα… γιατί το χαρακτηριστικό γνώρισμα των gamers σε όλο τον κόσμο είναι ακριβώς αυτό: το μαύρισμα που ΔΕΝ έχουμε! Έχει κυκλοφορήσει μέχρι και meme με το μαύρισμα διαφόρων αθλημάτων, surfing, κολύμβηση, ποδηλασία, καταδύσεις, και… e-sports, με τον gamer να είναι κατάλευκος! Επομένως, αν όντως το μαύρισμά σου είναι στον τόνο του χιονιού, αν για να βγεις έξω χρειάζεσαι αντηλιακό με δείκτη προστασίας 7000, αν το κλιματιστικό είναι ο καλύτερός σου φίλος, τότε… σου έχουμε games σε προσφορά, για να συνεχίσεις το λιώσιμο, μόνος ή με παρέα!

Gaming overdrive με καλοκαιρινές προσφορές

Αυτή η αίσθηση της ελευθερίας του καλοκαιριού δεν συγκρίνεται με τίποτα! Το να τελειώνει η εξεταστική, ή να κλείνουν τα σχολεία, και να έχεις όλο τον χρόνο στη διάθεσή σου για να ξενυχτήσεις παίζοντας το αγαπημένο σου παιχνίδι στο PC ή στην κονσόλα, δεν περιγράφεται με λόγια. Μπορεί οι «άλλοι» να σε βλέπουν σαν εξωγήινο, αλλά αυτή η φάση του να φορτώνεις το παιχνίδι και να παίζεις για «λίγο», και όταν ξανασηκώνεις το κεφάλι νομίζοντας πως παίζεις «λίγη ώρα» και έξω είναι μαύρα μεσάνυχτα και όλοι κοιμούνται, είναι τέλεια! Ναι, ναι, αν δεν είσαι gamer και διαβάζεις αυτές τις γραμμές, στάνταρ δεν καταλαβαίνεις, αλλά ναι, είναι τέλεια! Να έχεις παίξει σερί 7, 8, 12 ώρες και να νομίζεις πως… εντάξει μωρέ, λίγο έπαιζα!

kalokairines-prosfores-gaming-01

Αυτό το overdrive είναι πιο δύσκολο να γίνει με παιχνίδια τύπου FIFA ή NBA, μιας και τα παιχνίδια τελειώνουν οπότε έχεις χρόνο να σκεφτείς πως πείνασες, πως πρέπει να πας τουαλέτα, ή πως πέρασε η ώρα. Επίσης, η καλύτερη φάση είναι να παίζεις διπλό με φίλους, οπότε κάποιος θα πεινάσει περισσότερο! Μιας και το αναφέραμε, καλό παιχνίδι το NBA 2k22 και υπάρχει φοβερή προσφορά για Xbox Series X, 65% κάτω, αλλά υπάρχει και σε προσφορά για PS5!

Υπάρχουν, όμως, και παιχνίδια τα οποία σε βάζουν μέσα στον κόσμο τους και δεν σου αφήνουν χρόνο ούτε για να πάρεις ανάσα. Όταν βρίσκεις ένα παιχνίδι το οποίο σε βάζει εντελώς μέσα στον κόσμο του, παιχνίδι που σε «ενσωματώνει», που σε κάνει να αισθάνεσαι κι εσύ μέρος του δικού του σύμπαντος και πως είσαι πραγματικά ο χαρακτήρας που ελέγχεις, τότε αυτό είναι το τέλειο! Αυτή η αίσθηση δεν περιγράφεται! Εδώ μπαίνει το προσωπικό γούστο, αναλόγως του τι σου αρέσει. Υπάρχουν τα «στρατιωτικού» τύπου παιχνίδια, όπως το Rainbow Six (το οποίο υπάρχει σε φοβερή προσφορά 50% off και για PS5 αλλά και για Xbox), πιο fantasy παιχνίδια όπως το διάσημο Assassin's Creed Valhalla (που πάλι κανονίσαμε να έχει προσφορά σε Xbox και σε PS5), υπάρχει το Red Dead Redemption 2 για τους φανατικούς του Clint Eastwood (και εδώ έχει προσφορά για Xbox και PlayStation), αλλά εμείς ψοφάμε για καθηλωτικά fantasy όπως το Wonderlands (ναι, έχει κι εδώ προσφορά, κανονίσαμε, για PlayStation και για Xbox). Και μπορείς να τα πάρεις ακόμα και αυτή την Κυριακή που θα είμαστε ανοιχτά!

kalokairines-prosfores-gaming-02

Παιχνίδια μέχρι τελικής… νύστας

Είναι προφανές το ότι το gaming τελειώνει μόνο όταν δε μπορείς να κρατήσεις τα μάτια σου ανοιχτά! Αν είσαι gamer, δεν σου λέμε και τίποτα καινούριο. Αν δεν είσαι, μη γουρλώνεις τα μάτια, έτσι είναι. Όταν έχεις μπει στον κόσμο του παιχνιδιού που σου αρέσει, δεν υπάρχει δύναμη στο σύμπαν η οποία να μπορεί να σε ξεκολλήσει από την οθόνη ή την τηλεόραση, εκτός από την ίδια την κούραση. Στο κάτω κάτω, μέχρι και οι χαρακτήρες των παιχνιδιών (ενίοτε) χρειάζονται ύπνο.

Υπάρχει κάτι, όμως, για να σε βάλει ακόμη πιο βαθιά μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού: το Virtual Reality! Αν έχεις PlayStation 4 ή 5, κανονίσαμε να βάλουμε το PlayStation VR σε προσφορά, για να μη μπορείς να πεις όχι. Το VR απλά δεν υπάρχει! Πρέπει να το δοκιμάσεις για να καταλάβεις για τι χάσιμο μιλάμε! Σε αυτή τη φάση, δεν χρειάζεται να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει, ούτε να κλείσεις τα παντζούρια και τις πόρτες, ούτε να βάλεις ακουστικά, για να μπεις μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού. Θα μπεις!

Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στην κονσόλα

Στην τελική, μήπως είναι υπερεκτιμημένη η θάλασσα και ο ήλιος; Εντάξει, καλό είναι να βγαίνεις και λίγο να… φωτοσυνθέτεις, αλλά δεν είναι και τόοοοοσο απαραίτητο πια! Τα games γι' αυτό τα φτιάξανε, για να μπορείς να λιώσεις με την ησυχία σου! Στην τελική, ο ήλιος το καλοκαίρι είναι επικίνδυνος, το λένε και οι δερματολόγοι! Καλύτερα είναι να βάλεις ένα ωραίο παιχνίδι, ίσως και κάτι κλασσικό τύπου Far Cry και να περάσεις τις επικίνδυνες ώρες του μεσημεριού μέσα, παρά να βγεις για μπάνιο ντάλα μεσημέρι και να βάλεις την ομορφιά σου σε κίνδυνο! Η υπεριώδης ακτινοβολία γερνάει το δέρμα και κάνεις ρυτίδες! Απαπα…