“It’s Glowtime”! Το επόμενο Apple event έρχεται σύντομα!

Περίληψη: Η Apple ανακοίνωσε επίσημα την διεξαγωγή ενός νέου μεγάλου event. Το “It’s Glowtime” έρχεται στις 9 Σεπτεμβρίου και σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας από τους αγαπημένους μήνες της Apple. Εδώ και πολλά χρόνια διοργανώνει πάντα event παρουσίασης νέων προϊόντων τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου και το 2024 δεν αποτελεί εξαίρεση. Η παράδοση θα συνεχιστεί με το “It’s Glowtime” event, το οποίο ανακοινώθηκε και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου!

Πού και πότε ακριβώς θα γίνει το event

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 10:00 το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου στο Steve Jobs Theater του Apple Park. Πρωί στο Cupertino της California, όμως, σημαίνει βράδυ στην Ελλάδα. Αν λοιπόν θέλεις να παρακολουθήσεις ζωντανά το “It’s Glowtime” θα πρέπει να συντονιστείς στο live stream της Apple στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Το event θα μεταδοθεί από την επίσημη σελίδα της Apple, το YouTube κανάλι της εταιρείας, και μέσα από το Apple TV app.

Τι θα ανακοινωθεί στο “It’s Glowtime”

Όπως είναι λογικό, η Apple δεν μας έχει δώσει κανένα στοιχείο για το τι θα ανακοινώσει κατά τη διάρκεια του επερχόμενου event της. Μπορούμε όμως να ρίξουμε μία ματιά στα events Σεπτεμβρίου των περασμένων ετών και να πάρουμε μία ιδέα για τι μπορεί να έρχεται. Πέρσι, για παράδειγμα, είχαμε την ανακοίνωση νέων mobile συσκευών στο Wonderlust event. Σίγουρα πάντως το event θα κάνει focus σε hardware ανακοινώσεις. Οι μεγάλες software ανακοινώσεις έγιναν ήδη για φέτος, στο WWDC24, και ξέρουμε πως ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που έρχεται στις συσκευές της Apple σύντομα είναι το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης Apple Intelligence!

Όλες οι ανακοινώσεις στο Public blog

Δεν χρειάζεται να παρακολουθήσεις τη ζωντανή μετάδοση της Apple για να μάθεις όλα όσα θα ανακοινώσει η εταιρεία από το Cupertino. Στο Public blog θα βρεις αναλυτικό άρθρο μετά την εκδήλωση, με όλες τις ανακοινώσεις και όλες τις λεπτομέρειες που θα βγουν από το event. Μείνε συντονισμένος εδώ λοιπόν για να μάθεις τα πάντα για τις νέες συσκευές της Apple που θα παρουσιαστούν στο “It’s Glowtime”!