Απογειώσαμε τα Galaxy S23 για να δοκιμάσουμε το επικό zoom!

Περίληψη: Στις 17 Φεβρουαρίου το Galaxy S23 πήρε άδεια απογείωσης από τα Public Γλυφάδας και οι συνεπιβάτες της πτήσης δοκίμασαν από ψηλά το zoom των νέων Samsung!

Τι δουλειά μπορεί να έχει ένα αερόστατο έξω από τα Public Γλυφάδας; Όχι, δεν ήταν εκεί γιατί ξεκινάει για τον γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες, αλλά μας αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! Στις 17 Φεβρουαρίου φέραμε ένα αερόστατο στα Public Γλυφάδας για έναν διαφορετικό λόγο: για να υποδεχτούμε τα νέα Galaxy S23 όπως τους αρμόζει! Η σειρά Galaxy S23 κυκλοφορεί από την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και τα νέα smartphones υπόσχονται, μεταξύ άλλων, και επικό zoom! Challenge accepted λοιπόν! Την ημέρα της κυκλοφορίας τους, απογειώσαμε ένα αερόστατο για να δοκιμάσουμε τις δυνατότητες της κάμερας των νέων συσκευών!

Κλικ στον αέρα με τα Galaxy S23, πάρτι στο έδαφος!

Video Duration
0:26

Εντάξει, την πτήση με αερόστατο δεν την λες και καθημερινό φαινόμενο. Ισχύει. Είναι όμως ένα πολύ καλό τεστ για την zoom κάμερα των Galaxy S23. Για σκέψου να βλέπεις ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα το οποίο θες να το φωτογραφίσεις και να το φέρεις λίγο πιο κοντά. Πώς θα βγει η τελική εικόνα; Αν είσαι από τους τυχερούς που επιβιβάστηκαν στο αερόστατό μας τώρα ξέρεις! Το αερόστατό μας ανέβηκε στα 30 μέτρα ύψος και ήταν εξοπλισμένο με τα ολοκαίνουργια Galaxy S23! Δώσαμε τα νέα smartphones στους τυχερούς επιβάτες της πτήσης μας, οι οποίοι αναδείχθηκαν μετά από κλήρωση, και τους αφήσαμε να βγάλουν όσες φωτογραφίες θέλουν για να δοκιμάσουν το epic zoom και όχι μόνο. Το σούρουπο δοκίμασαν το zoom φωτογραφίζοντας τον ήλιο να δύει. Όσο η νύχτα έπεφτε είχαν την ευκαιρία να δοκίμασαν το Nightography και τα υπόλοιπα modes της κάμερας των S23.

Όσο οι τυχεροί επιβάτες του αερόστατου πετούσαν και δοκίμαζαν τις ναυαρχίδες της Samsung, κάτω είχαμε στήσει ένα μεγάλο πάρτι. Με live DJ sets το κοινό μπήκε στο ρυθμό του event. Όσοι ένιωθαν πιο τολμηροί μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή στην κλήρωση για να πετάξουν με το tech αερόστατό μας και οι πιο τυχεροί είχαν την ευκαιρία να απογειωθούν!

Απογείωσε την φωτογραφία με τα Galaxy S23

Τα νέα μοντέλα της Samsung σου επιτρέπουν να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου με κάθε τρόπο! Το κορυφαίο Galaxy S23 Ultra έρχεται με την πρωτοποριακή κάμερα των 200MP που καταγράφει περισσότερη λεπτομέρεια από ποτέ! Για το επικό zoom προσφέρει δύο αισθητήρες, έναν και έναν 10×. Όπως διαπίστωσαν και όσοι πέταξαν με το tech αερόστατο, με τους telephoto αισθητήρες μπορείς να τραβήξεις ένα θέμα από πολύ μακριά και αυτό να φαίνεται σαν να ήταν ακριβώς μπροστά σου. Το σύστημα κάμερας του S23 Ultra συμπληρώνεται από έναν ultra-wide φακό και αισθητήρα και έτσι έχεις πάντα στην τσέπη σου μία κάμερα για κάθε περίσταση!

Μόνος προορισμός για τα Galaxy S23 τα Public

Στο πρώτο Unpacked του 2023 ανακοινώθηκαν τα Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra. Μετά από μικρή περίοδο αναμονής τα τρία νέα flagship Samsung smartphones έφτασαν στα Public και μπορείς να τα κάνεις άμεσα δικά σου. Όποιο από τα τρία μοντέλα κι αν σου ταιριάζει, σε εμάς θα το αποκτήσεις με τον τρόπο που θες. Τα νέα, επικά smartphones της Samsung μπορούν να γίνουν δικά σου με έως και 36 δόσεις ακόμα και χωρίς πιστωτική κάρτα, μέσω του προγράμματος χρηματοδότησης Flex Pay. Μαζί με τη συσκευή σου σού δίνουμε και εγγύηση τεχνικής κάλυψης για έναν χρόνο, από την iRepair.

Μην ξεχνάς, επίσης, πως ακόμα και αν δεν μπορείς να έρθεις σε ένα από τα καταστήματά μας για να αποκτήσεις ένα άμεσα διαθέσιμο Galaxy S23, δεν θα χρειαστεί να περιμένεις πολύ. Με την υπηρεσία Next Day Delivery μπορούμε να παραδώσουμε τη νέα σου συσκευή την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ενώ μέσω του Locker Pickup 24/7 μπορείς να παραλάβεις το νέο σου smartphone από ένα locker της BOX NOW οποιαδήποτε στιγμή σε βολεύει! Κι αν είσαι επαγγελματίας, το Galaxy S23 μπορεί να γίνει δικό σου χωρίς ΦΠΑ, καθώς οι VAT Free αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν και online!

Το σκέφτεσαι ακόμα; Απογείωσε κι εσύ την mobile εμπειρία σου με τα επικά Samsung Galaxy S23 στα Public!