«Μια φορά και μια ραγισμένη καρδιά»: Κέρδισε το νέο βιβλίο της Stephanie Garber

Περίληψη: Μέχρι που θα έφτανε κανείς για να έχει happy ending η ζωή του; Αυτό αναρωτιέται η Stephanie Garber στο νέο της βιβλίο, «Μια φορά και μια ραγισμένη καρδιά».

Η έννοια της αγάπης είναι πολυδιάστατη και πολύπλοκη. Υπάρχει παντού γύρω μας, από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο σύνθετα πράγματα. Η ερμηνεία, όμως, που δίνει ο καθένας σε αυτόν τον όρο διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Για κάποιους η αγάπη είναι το πιο δυνατό κίνητρο και θα έφταναν πολύ μακριά για να εξασφαλίσουν αυτό που αποζητά η καρδιά τους. Ακριβώς όπως συμβαίνει και με την πρωταγωνίστρια του μυθιστορήματος «Μια φορά και μια ραγισμένη καρδιά»! Καθηλωτικό, γεμάτο ανατροπές αλλά και αισιοδοξία, το νέο βιβλίο της Stephanie Garber μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ψυχογιός!

Πριν «βουτήξουμε» για τα καλά στην πλοκή του μυθιστορήματος, όμως, πάμε να γνωρίσουμε πρώτα τη δημιουργό του βιβλίου. Η συγγραφέας Stephanie Garber μεγάλωσε στη βόρεια Καλιφόρνια της Αμερικής και διέθετε ανέκαθεν πείσμα και τρελή φαντασία για να αποτυπώσει σε χαρτί worth reading ιστορίες. Όταν δε γράφει, διδάσκει δημιουργική γραφή και ονειρεύεται την επόμενη περιπέτειά της. Το πρώτο της μυθιστόρημα, με τίτλο «Κάραβαλ», είχε τόσο μεγάλη επιτυχία που έγινε τριλογία, με τα best seller βιβλία «Θρύλος» και «Φινάλε» να ακολουθούν. Ήδη τα βιβλία της σειράς Κάραβαλ έχουν μεταφραστεί σε 34 γλώσσες, με τις προβολές στο TikTok να να ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια! Το hype για το νέο συγγραφικό πόνημα της Stephanie Garber είναι επίσης τεράστιο, καθώς το hashtag του βιβλίου μετρά κιόλας 25,4 εκατομμύρια views στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Video Duration
3:04

Τι σε περιμένει στο νέο βιβλίο «Μια φορά και μια ραγισμένη καρδιά»

Από πολύ μικρή ηλικία, προτού βιώσει το πρώτο της έρωτα, η Ιβάντζελιν Φοξ πίστευε στην αληθινή αγάπη και στο ευτυχισμένο τέλος… μέχρι που μαθαίνει ότι ο έρωτας της ζωής της θα παντρευτεί κάποια άλλη. Θέλοντας απελπισμένα να σταματήσει τον γάμο και να γιατρέψει την πληγωμένη της καρδιά, η Ιβάντζελιν κάνει μια συμφωνία με τον χαρισματικό αλλά μοχθηρό Πρίγκιπα των Καρδιών, η οποία ίσως και να μην ήταν σωστή επιλογή. Και αυτό γιατί ως αντάλλαγμα για τη βοήθειά του, της ζητάει τρία φιλιά, τα οποία θα δοθούν όποτε και όπου επιλέξει εκείνος. Αλλά αφού δίνει το πρώτο φιλί που υποσχέθηκε, η Ιβάντζελιν μαθαίνει ότι τα παζάρια με έναν αθάνατο είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι – και ότι ο Πρίγκιπας των Καρδιών θέλει πολύ περισσότερα από εκείνη από όσα είχε δεσμευτεί να κάνει. Έχει σχέδια για την Ιβάντζελιν, σχέδια που θα οδηγήσουν είτε στο πιο ευτυχισμένο τέλος είτε στη μεγαλύτερη τραγωδία. Είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις την ιστορία;

Γιατί αξίζει να διαβάσεις το νέο μυθιστόρημα της Stephanie Garber

Το νέο βιβλίο της Stephanie Garber θα σε κρατήσει κολλημένο στις σελίδες του. Δεν θα θες να το κλείσεις αν δεν το τελειώσεις όλο! Με τις μαγικές και αλληγορικές της ιδιότητες, η ιστορία για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα θα σε μαγνητίσει από τις πρώτες μόλις σελίδες. Σε μεταφέρει σε έναν κόσμο που μοιάζει με παραμύθι γεμάτο όμως από ίντριγκες, κινδύνους και παράνομες επιθυμίες. Η εξαπάτηση και η ανάγκη να ανατρέψει η πρωταγωνίστρια τα γεγονότα, θα φέρει μια θύελλα από συνέπειες και ανατροπές που θα σε εκπλήξουν.

Το βιβλίο «Μια φορά και μια ραγισμένη καρδιά» ακροβατεί με τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη νεανική λογοτεχνία και το young adult fiction. Το νέο μυθιστόρημα της Αμερικανίδας συγγραφέως συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όσους αγαπούν τη ρομαντική λογοτεχνία αλλά και σε όσους δηλώνουν fans των κοινωνικοαισθηματικών μυθιστορημάτων με ίντριγκες, έρωτες και διχασμούςΠερίπλοκοι, πολυδιάστατοι, ενδιαφέροντες χαρακτήρες πλαισιώνουν την ιστορία, όπως η Ιβάντζελιν αλλά και ο αινιγματικός «Prince of Hearts». Παρότι διαφέρουν σε πολλά σημεία, τελικά έχουν αρκετά κοινά. Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας, αν και κατά βάθος είναι καλός άνθρωπος, έχει ελαττώματα και είναι επιρρεπής στο να αφήνει τις επιθυμίες της να επηρεάζουν τις αποφάσεις της.

Από την άλλη πλευρά, ο Πρίγκιπας των Καρδιών είναι ένας συναρπαστικός χαρακτήρας αφού ενσαρκώνει το απαγορευμένο. Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις και, όπως θα ανακαλύψεις διαβάζοντας το νέο μυθιστόρημα, ακόμα και ο Πρίγκιπας των Καρδιών, ένας χαρακτήρας που αρχικά μοιάζει πολύ σκληρός και μοχθηρός, κρύβει μέσα του έντονα συναισθήματα αγάπης. Όμως τα έχει αφήσει να τον διαφθείρουν. Αυτά τα χαρακτηριστικά ομοιότητας αλλά και ασυμφωνίας, δημιουργούν μια συναρπαστική δυναμική μεταξύ του Πρίγκιπα και της Ιβάντζελιν. Και οι δύο έλκονται ο ένας από τον άλλο, ωστόσο και οι δύο φαίνεται να έχουν την πρόθεση να πολεμήσουν αυτή την έλξη. 

Ανακάλυψε την συναρπαστική εξέλιξη της πλοκής στις σελίδες του νέου μυθιστορήματος της Stephanie Garber «Μια φορά και μια ραγισμένη καρδιά»!

Διαγωνισμός «Μια φορά και μια ραγισμένη καρδιά»

Τα Public χαρίζουν πέντε (5) αντίτυπα του βιβλίου «Μια φορά και μια ραγισμένη καρδιά» σε ισάριθμους (5) τυχερούς. Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό και να διεκδικήσεις ένα από τα δώρα το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου. Οι τυχεροί νικητές θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση. Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Καλή επιτυχία και καλές γιορτές!