Χριστουγεννιάτικα βιβλία για παιδιά που θα τα μαγέψουν!

Περίληψη: Ανακάλυψε χριστουγεννιάτικα βιβλία για παιδιά που θα κρατήσουν παρέα στο μικρό σου τις γιορτές! Δες όλη τη λίστα με τα παιδικά χριστουγεννιάτικα βιβλία!

Το χριστουγεννιάτικο πνεύμα γίνεται όλο και πιο εμφανές, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αρώματα και στολισμούς να ξεπηδούν παντού. Ναι, η αγαπημένη γιορτή όλων πλησιάζει ολοταχώς! Ψάχνεις ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο για τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής σου, το παιδί σου; Say no more, γιατί σου έχουμε τη λύση! Τι καλύτερο από ένα χριστουγεννιάτικο παιδικό βιβλίο – ή και παραπάνω – για τις γιορτές; Θα μπορούσες να κάθεσαι με τις ώρες στο βιβλιοπωλείο, περιτριγυρισμένος από εκατοντάδες βιβλία, δίχως να ξέρεις τι να πρωτοπάρεις. Μπορεί η λίστα με τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα βιβλία για παιδιά να είναι ατελείωτη, όμως εμείς ξεχωρίσαμε 14 χριστουγεννιάτικες επιλογές που θα κάνουν το μικρό σου πλασματάκι πολύ χαρούμενο!

Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα βιβλία για μωρά

Τι πιο όμορφο από το να ενσωματώσεις την ανάγνωση παιδικών παραμυθιών στην ρουτίνα του ύπνου; Ακόμη κι αν το παιδάκι σου βρίσκεται σε βρεφική ηλικία, είναι σίγουρο πως θα ανακαλύψει ένα νέο κόσμο μέσα από πολύχρωμες απεικονίσεις και κείμενο κατάλληλο για αυτή την ηλικία. Το βιβλίο «Τρίγωνα Κάλαντα» αποτελεί ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο βιβλίο με πανέμορφη γιορτινή εικονογράφηση και περιέχει στίχους και μουσική από 10 αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το αντίστοιχο κουμπί και να τραγουδήσετε μαζί τα γιορτινά τραγούδια! Αντίστοιχα, με το βιβλίο «Χο χο χο! Έρχεται ο Αϊ-Βασίλης!» το μικρό σου θα μάθει τι είναι τα Χριστούγεννα ενώ ταυτόχρονα θα γνωρίσει τον κόσμο μέσα από ήχους και αφή.

Ανακάλυψε δεκάδες χριστουγεννιάτικα βιβλία για παιδιά 2 ή 3 ετών

Ψάχνεις χριστουγεννιάτικα βιβλία για παιδιά 2-3 ετών; Σου έχουμε και εδώ προτάσεις! Εάν αναζητάς μια συναρπαστική χριστουγεννιάτικη ιστορία με γιορτινές εικόνες, το παραμύθι «Ο Aρκουδάκος βοηθός του Αϊ-Βασίλη» είναι η σωστή επιλογή. Φτιαγμένο από ανθεκτικό χαρτόνι, με έξυπνα κινούμενα μέρη, θα τραβήξει σίγουρα την προσοχή των παιδιών. Εάν πάλι θέλεις να γνωρίσει με έναν έξυπνο και διαδραστικό τρόπο τα Χριστούγεννα, τότε μπορείς να επιλέξεις «Τα πρώτα μου Χριστούγεννα». Πρόκειται για ένα βιβλιαράκι με χαρτονένιες λαβές και κινούμενες εικόνες, που ζωντανεύει στα χεράκια των παιδιών. Ανακάλυψε παρέα με το παιδί σου τη μαγεία της παραμονής των Χριστουγέννων μέσα από το βιβλίο «Η νύχτα πριν τα Χριστούγεννα», που ζωντανεύει τη φαντασία των παιδιών καθώς περιμένουν τον Αϊ-Βασίλη.

Βρες χριστουγεννιάτικα βιβλία για παιδιά νηπιαγωγείου!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το χαμόγελο ενός παιδιού όταν ανοίγει μαγεμένο τα δώρα του. Έχοντας αυτό σαν οδηγό, είμαστε σίγουροι ότι οι επόμενες προτάσεις χριστουγεννιάτικων βιβλίων για παιδιά νηπιαγωγείου θα ξετρελάνουν το μικρό σου. «Η κουκουβάγια που ήρθε για Χριστούγεννα» αποτελεί μια τρυφερή, φιλοζωική ιστορία για κάποια πολύ ιδιαίτερα Χριστούγεννα, εμπνευσμένη από ένα αληθινό γεγονός. Σου έχουμε επίσης και μια πρόταση που συνδυάζει βιβλίο και πάζλ. Με το «Μαγική Πρωτοχρονιά» θα έχεις πάρει δύο δώρα σε ένα!

Διάλεξε ανάμεσα σε αμέτρητα χριστουγεννιάτικα βιβλία για παιδιά δημοτικού!

Στη μικρή πόλη, όπου ζούσε και είχε το παιχνιδάδικό του ο κύριος Άρθουρ, κανείς δεν νοιαζόταν να λογαριάσει πότε πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Όλοι ήξεραν ότι είναι κοντά όταν στόλιζε με τα υπέροχα παλιά στολίδια του το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη βιτρίνα του. «Το μαγαζάκι του κυρίου Άρθουρ», είναι ένα πολύ όμορφο χριστουγεννιάτικο βιβλίο, με ζωντανές εικονογραφήσεις, κατάλληλο για παιδιά δημοτικού. Υπάρχουν Χριστούγεννα χωρίς μαγεία; Κι αν φέτος η ίδια η μαγεία των Χριστουγέννων, αντί να σκορπίσει τη μαγική της νεραϊδόσκονη, αποφασίσει να πάει διακοπές; Το χριστουγεννιάτικο βιβλίο «Η μαγεία των Χριστουγέννων... πάει διακοπές!» είμαστε βέβαιοι πως θα αρέσει στον μικρό αναγνώστη της καρδίας σου!

Οι προτάσεις μας για χριστουγεννιάτικα βιβλία για εφήβους

Μπορεί ένα μικρό λονδρέζικο βιβλιοπωλείο να σου αλλάξει τη ζωή; «Το βιβλιοπωλείο των μικρών θαυμάτων» πραγματεύεται αυτή την ερώτηση. Κεντρικός χαρακτήρας μια νεαρή αρχαιολόγος που μετακομίζει στο Λονδίνο, εκεί όπου θα αλλάξει η ζωή της. Είναι σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρον, feelgood μυθιστόρημα που αξίζει να διαβάσουν οι έφηβοι της ζωής σου. Μια ακόμα πρόταση βιβλίου που μπορείς να κάνεις δώρο τα Χριστούγεννα είναι «Το θεώρημα της Αγάπης», ένα εφηβικό, ρομαντικό μυθιστόρημα που έχει ξετρελάνει το #BookTok.

Βρες χριστουγεννιάτικα βιβλία με ήχους και μουσική για να διασκεδάσει το μικρό σου!

Εάν ψάχνεις για ένα χριστουγεννιάτικο βιβλίο με ήχους και μουσική, το βιβλίο «Γιορτινά τραγούδια» έχει κουμπάκια για να ακούσει το μικρό σου 6 αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, συνοδευόμενες από όμορφες εικόνες και ρυθμικά στιχάκια.

Μην ξεχνάς τα χριστουγεννιάτικα παραμύθια του Τριβιζά

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα χριστουγεννιάτικα βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά, που σίγουρα έχεις διαβάσει και εσύ. «Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι» είναι μια ιστορία για ένα μικρό ποντικό που τον έλεγαν Τρωκτικούλη, την οποία σκάρωσε η εύστροφη πένα του Ευγένιου Τριβιζά και μπορεί να διαβαστεί ανά πάσα στιγμή, κάθε εποχή του χρόνου. Δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και ένα από τα πιο γνωστά και διαχρονικά χριστουγεννιάτικα βιβλία, τη περίφημη «Φρικαντέλα», μια μάγισσα που απεχθάνεται ολοκληρωτικά οτιδήποτε είναι καλό και μαζί και… τα κάλαντα!

Όλες τις επιλογές σε χριστουγεννιάτικα βιβλία για παιδιά θα τις βρεις στα Public!

Δε πιστεύω ν’ αφήσαμε παραπονεμένο εσένα και τους μικρούς μας φίλους! Ό,τι χριστουγεννιάτικο βιβλίο κι αν επιλέξεις, είμαστε σίγουροι πως θα κάνει το μικρό σου να «χαθεί» μέσα στις σελίδες και να βάλει το διάβασμα για τα καλά στη ζωή του!

Γνώριζες ότι στα Public σε περιμένουν επίσης χιλιάδες special Χριστουγεννιάτικα δώρα και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους; Αμέεε! Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μπορείς να τα αποκτήσεις με έως 3 άτοκες δόσεις χωρίς κάρτα, χάρις στο πρόγραμμα Klarna.

Αν, μάλιστα, δεν έχεις στολίσει ακόμα να ξέρεις ότι το ίδιο ισχύει και για όλα τα χριστουγεννιάτικα είδηχριστουγεννιάτικα δέντραστολίδιαλαμπάκιαγούρια & όλα τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά!