Διαγωνισμός: Ο R. Sharma μας δείχνει τον «πλούτο που δεν αγοράζεται με χρήμα»

Περίληψη: «Ο πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήμα» του Robin Sharma κυκλοφορεί στα ελληνικά, και εμείς το υποδεχόμαστε με διαγωνισμό και ένα event έκπληξη!

Από την αρχή του χρόνου ο πλούτος και η αφθονία θεωρείται βασική προϋπόθεση στο δρόμο προς την ευτυχία. Με εξαίρεση ορισμένους φιλοσόφους και στοχαστές, η ανθρωπότητα μοιάζει εδώ και αιώνες παγιδευμένη στο ασταμάτητο κυνήγι του πλούτου. Άραγε τι σημαίνει μια τόσο πολύπλοκη έννοια; Για τον Robin Sharma, ο πλούτος είναι πολλά παραπάνω από απλούς αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών και υλικά αγαθά. Πλούτος είναι πάνω απ' όλα η αίσθηση συναισθηματικής και πνευματικής ολοκλήρωσης. Αυτοπραγμάτωσης, αυτοελέγχου και εξέλιξης. Είναι η ισορροπία ανάμεσα στην ανάγκη και την επιθυμία. Πιο απλά «Ο πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήματα». Το νέο βιβλίο το Καναδού συγγραφέα κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Διόπτρα και μας μιλά για τα μυστικά μιας αληθινά πλούσιας ζωής. Ανακάλυψέ το και μπες στο διαγωνισμό για να το κάνεις δικό σου.

«Ο πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήμα»: 8 συνήθειες για μια καλύτερη ζωή

o-ploutos-pou-den-agorazetai-me-xrima-sharma-02

«Ο πραγματικός πλούτος δεν είναι τα μετρητά στην τράπεζα, τα φανταχτερά αυτοκίνητα στους δρόμους και οι πολυτελείς διακοπές σε εξωτικά νησιά. Στον «Πλούτο που δεν αγοράζεται με χρήμα», ο κορυφαίος σύμβουλος σε θέματα προσωπικής επιτυχίας και leadership μιλά για τους λόγους που επιδιδόμαστε στο αέναο κυνήγι της υλικής αφθονίας. Βασισμένο στο μαθησιακό μοντέλο των 8 Μορφών Πλούτου που θεμελίωσε ο ίδιος, το νέο βιβλίο του Robin Sharma έρχεται να αναδείξει κρυμμένες συνήθειες που μπορούμε να υιοθετήσουμε για να απολαύσουμε μια ομορφότερη ζωή. Σελίδα με τη σελίδα, ο Robin Sharma  αποδομεί την υπάρχουσα έννοια του πλούτου που όλοι έχουμε στο μυαλό μας. Αντ' αυτού, χτίζει ένα σύστημα με απλές καθημερινές πρακτικές που αυξάνουν τον αυθεντικό πλούτο στους τομείς που έχουν πραγματικά αξία. Τον έρωτα, τη φιλία, την υγεία, την επικοινωνία μας με τους άλλους ανθρώπους. Μέσα από 8 κρυμμένες καθημερινές συνήθειες, ο Sharma μάς καλεί να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με τον υλικό πλούτο και να βάλουμε προτεραιότητα την απόκτηση του πλούτου που δεν αγοράζεται αλλά φέρνει μαζί του την πραγματική γαλήνη.

Robin Sharma: Ένας μέντορας με εκατομμύρια μαθητές

Αν υπήρχε μόνο μια λέξη για να περιγράψει το έργο του Robin Sharma αυτή θα ήταν η «καθολικότητα». Δισεκατομμυριούχοι, αρχηγοί κρατών, νομπελίστες, διάσημοι καλλιτέχνες, επιφανείς επιχειρηματίες και απλοί άνθρωποι σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης έχουν δει τη ζωή τους να μεταμορφώνεται χάρη στις συμβουλές που μοιράζεται στα βιβλία του. Συμβουλές ή μάλλον μαθήματα ζωής που αποκόμισε ο ίδιος ο Robin Sharma γυρνώντας τον κόσμο.

Video Duration
3:13

Ακόμα και αν δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου κάποιο από τα βιβλία του best selling συγγραφέα, σίγουρα θα έχεις κάπου ακούσει για το «Κλαμπ των 5 π.μ.» ή για την περίφημη ιστορία του μοναχού που πούλησε τη Ferrari του. Στα 14 βιβλία και στις εκατοντάδες ομιλίες που έχει δώσει μέχρι σήμερα, ο Robin Sharma καταπιάνεται με μια μεγάλη γκάμα θεμάτων. Διαχείριση του στρες, καριέρα, οικογένεια, διαπροσωπικές σχέσεις, πνευματικότητα. Κοινός παρονομαστής, η ανάγκη του ανθρώπου να βρει τον πολυπόθητο δρόμο προς το ευ ζην και τη γαλήνη. Ο Robin Sharma δε δείχνει όμως απλά αυτό το δρόμο. Σε όλους όσοι τον ακούν και τον διαβάζουν δίνει τα εργαλεία για να τον χτίσουν οι ίδιοι, ακόμα και από το μηδέν. Ένα τέτοιο βιβλίο είναι και «Ο πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήματα».

Ο Robin Sharma στο Public Συντάγματος!

Η κυκλοφορία του νέου βιβλίου του Robin Sharma στα ελληνικά έρχεται λίγους μήνες μετά την πρώτη του επίσκεψη στη χώρα μας. Μετά το μεγαλειώδες event αυτοβελτίωσης που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο στο Κλειστό του Παλαιού Φαλήρου, ο Robin Sharma επιστρέφει στην Ελλάδα, κάνοντας μια στάση στα Public! Ο συγγραφέας και ομιλητής που έχει αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, έρχεται την Παρασκευή 24 Μαΐου στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος, για να υπογράψει αντίτυπα του νέου του βιβλίου. Save the date! Όλες τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης καθώς και τη φόρμα συμμετοχής μπορείς να τις βρεις εδώ.

o-ploutos-pou-den-agorazetai-me-xrima-sharma-01

«Ο πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήμα» - Μεγάλος διαγωνισμός!

Και επειδή ο Robin Sharma είναι εδώ και χρόνια ψηλά στη λίστα με τους αγαπημένους μας συγγραφείς, υποδεχόμαστε την ελληνική έκδοση του νέου του βιβλίου με έναν ακόμα μεγάλο διαγωνισμό. Τα Public και οι εκδόσεις Διόπτρα χαρίζουν τρία (3) αντίτυπα του βιβλίου «Ο πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήμα» σε τρεις (3) τυχερούς αναγνώστες. Για να διεκδικήσεις το καινούριο best selling έργο του Robin Sharma, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα συμμετοχής για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό που θα «τρέξει» έως και τις 17 Μαΐου. Δες αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού εδώ.