Όλες οι εκδηλώσεις Νοεμβρίου στο Public!

Περίληψη: Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και το Public το γιορτάζει με ξεχωριστές εκδηλώσεις με αγαπημένους Έλληνες και ξένους συγγραφείς!

Για τον μήνα Νοέμβρη έχουμε προετοιμάσει μια σειρά από φανταστικές εκδηλώσεις με πολυαγαπημένους Έλληνες και ξένους συγγραφείς που δεν πρέπει να χάσετε! Για να τις παρακολουθήσετε δεν έχετε παρά να έρθετε μια βόλτα από το Public Café Συντάγματος ή να συντονιστείτε τις σελίδες μας στο Facebook και το YouTube όπου θα μεταδοθούν live.

Τη Δευτέρα 8/11 στις 20:30 στο Public Café Συντάγματος, το Public και οι εκδόσεις Διόπτρα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Γιάννης: Εκτόξευση στα αστέρια», της βραβευμένης ρεπόρτερ και αρθογράφου Mirin Fader.

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί από ένα εκλεκτό panel ομιλητών στους οποίους περιλαμβάνονται οι:

Mirin Fader - συγγραφέας του βιβλίου (live σύνδεση από την Αμερική)

Γιώργος Μαυρωτάς - Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ολυμπιονίκης

Δημήτρης Παπανικολάου - διεθνής μπασκετμπολίστας

Νίκος Παπαδογιάννης - δημοσιογράφος, μεταφραστής

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά, ενώ τον συντονισμό θα αναλάβει η δημοσιογράφος και αναλύτρια αγώνων Δώρα Παντέλη.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Την Τρίτη 9/11 στις 20:30, ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα είναι στο Public Café Συντάγματος για να παρουσιάσει το πρώτο του βιβλίο «Ο υπασπιστής του αυτοκράτορα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η ποιήτρια Άννα Αφεντουλίδου. Θα συμμετάσχουν σε ένα μικρό απόσπασμα της παράστασης «Μουσική για ένα βιβλίο» η ηθοποιός Ιωάννα Παπακωνσταντίνου και ο κιθαρίστας Χάρης Μιχαηλίδης. Υπεύθυνος ήχου θα είναι ο Νίκος Παππάς, ενώ υπεύθυνος φωτισμού ο Περικλής Μαθιέλης.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Την Τετάρη 10/11 στις 20:30, ο Νικόλας Σμυρνάκης θα βρίσκεται στο Public Café Συντάγματος για να μας παρουσιάσει το νέο του βιβλίο, «Η Αλήθεια: Ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 Ανθρώπινες Ανάγκες».

Συνοδοιπόροι του στο ταξίδι της Αλήθειας θα είναι οι:

Ράνια Θρασκιά - Παιδαγωγός & Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας MSc

Εύη Φραγκάκη - Δημοσιογράφος

Νίκος Ορφανός - Ηθοποιός

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Την Πέμπτη 11/11 στις 20:30, ο Δημήτρης Μπουραντάς θα είναι στο Public Café Συντάγματος για να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο «Αποφασίζω: Η ζωή είναι το άθροισμα των επιλογών μας», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Μαζί του θα είναι η Σίσσυ Γκίκα, πρ. διευθύντρια Λυκείου και Γ.Γ. Υπουργείου Παιδείας, ο Δημήτρης Μπουραντώνης, πρύτανης Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Νίκος Κουτσιανάς, ιδρυτής Αpivita και Symbeeosis και ο Γιώργος Κασκάνης, Επιθεωρητής στην Εθνική Ασφαλιστική.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Την Παρασκευή 12/11 στις 20:30 στο Public Café Συντάγματος, ο Άρθουρ Αντωνόπουλος μας μυεί στα μυστικά της Αθήνας μέσα από το νέο του βιβλίο «Σκοτεινή Αθήνα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αλεξάνδρεια.

Μαζί του σε αυτή την περιπλάνηση θα είναι ο Βασίλης Οικονομίδης, Δικηγόρος & Εταίρος της Δικηγορικής Εταιρίας Β.Δ. Οικονομίδης Δικηγορική Εταιρία (VDI Law Firm), ο Θωμάς Αποστολίδης, Entrepreneur και η Χαρίκλεια Μιχαηλίδου, Rika Travel. Τον συντονισμό θα κάνει η Χριστίνα Τριποδιανάκη. Το βιβλίο προλογίζει η Μαίη Ζαννή.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Τη Δευτέρα 15/11 στις 19:00, ο συναρπαστικός David Mitchell θα συνομιλήσει διαδικτυακά με τη μεταφράστρια του βιβλίου και συγγραφέα Μαρία Ξυλούρη, με αφορμή το νέο πολυαναμενόμενο βιβλίο του «Utopia Avenue», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Πρόκειται για ένα σαγηνευτικό μυθιστόρημα για τη δύναμη της μουσικής να υπερβαίνει τους διαχωρισμούς, να ορίζει τις εποχές και να συνεπαίρνει τις ψυχές.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Την Πέμπτη 18/11 στις 19:00, ο Max Brallier, με αφορμή την κυκλοφορία του 7ου κατά σειρά βιβλίου «Τα τελευταία παιδιά στη Γη: Η κούρσα της Αποκάλυψης» θα αποκαλύψει τις νέες περιπέτειες του Τζακ Σάλιβαν και της παρέας του.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Τη Δευτέρα 22/11 στις 20:30, ο Στέφανος Δάνδολος θα είναι στο Public Café Συντάγματος για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Η δίκη που άλλαξε τον κόσμο», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο δημοσιογράφος Νίκος Κουρμούλης και η συγγραφέας Σοφία Δημοπούλου, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει ο Τάσος Νούσιας.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Την Τρίτη 23/11 στις 20:30, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος θα είναι στο Public Café Συντάγματος για την  παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Το κορίτσι της στάχτης», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Με την παρουσία της θα μας τιμήσει η ηρωίδα του βιβλίου, Βίβιαν Στεφάνου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Τη Δευτέρα 29/11 στις 20:30, ο αγαπημένος stand-up κωμικός Γιώργος Χατζηπαύλου θα είναι στο Public Café Συντάγματος για να μιλήσει για το νέο του βιβλίο «Κόμεντι Σκρίπτα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χρονικό

Μαζί με τον συγγραφέα θα μιλήσουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιάννης Σαρακατσάνης (ηθοποιοί, κωμικοί και ιντερνετικές προσωπικότητες) ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει η Τζένη Μελιτά.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σε όλες τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Public Café Συντάγματος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δείτε τα μέτρα που ισχύουν για την είσοδό σας στο Public Café Συντάγματος.