Η Samsung ανακοίνωσε το επόμενο Galaxy Unpacked event!

Περίληψη: Στις 10 Ιουλίου, η Samsung δίνει ραντεβού με τον κόσμο της τεχνολογίας για να μας παρουσιάσει τις νεότερες συσκευές της, στο δεύτερο Galaxy Unpacked του 2024!

Το 2024 ξεκίνησε πολύ δυνατά για τη Samsung αφού η κορεάτικη εταιρεία υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με Unpacked event, στο οποίο παρουσίασε τη σειρά Galaxy S24. Τώρα, πιστή στο ραντεβού της με τον κόσμο της τεχνολογίας, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επόμενη μεγάλη εκδήλωσή της. Το καλοκαιρινό Galaxy Unpacked του 2024 μόλις ανακοινώθηκε και θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου!

Galaxy Unpacked – Οι λεπτομέρειες του event

Το Galaxy Unpacked του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί στις 10/7, στις 16:00 ώρα Ελλάδος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι, αλλά θα μπορείς να την παρακολουθήσεις ζωντανά ακόμα κι αν δεν βρίσκεσαι στη γαλλική πρωτεύουσα. Όπως συνήθως, η Samsung θα μεταδώσει μέσω live stream την εκδήλωση, ενώ θα μπορείς να παρακολουθήσεις το event ζωντανά και μέσα από το public.gr! Κι αν κάνεις από τώρα προεγγραφή για την εκδήλωση, θα λάβεις προσωπικό κωδικό έκπτωσης 50€ για την προπαραγγελία των νέων Galaxy smartphones που αναμένουμε!

Video Duration
0:16

Τι θα δούμε στο Galaxy Unpacked

Όπως είναι λογικό, η Samsung δεν έχει «ανοίξει τα χαρτιά της» σχετικά με το περιεχόμενο του επόμενου Galaxy Unpacked. Προφανώς και θα παρουσιαστούν νέα Galaxy smartphones, αλλά πέρα από αυτό δεν γνωρίζουμε κάτι άλλο για τις συσκευές που έρχονται. Αυτό που ξέρουμε όμως είναι πως στις νέες συσκευές θα κυριαρχεί επίσης η τεχνητή νοημοσύνη. Το Galaxy AI, που γνωρίσαμε για πρώτη φορά κατά το λανσάρισμα των Galaxy S24, θα είναι στο επίκεντρο και των επερχόμενων συσκευών καθώς η επίσημη πρόσκληση αναφέρει πως το νέο ορόσημο του Galaxy AI έρχεται και μας προτρέπει να προετοιμαστούμε να ανακαλύψουμε τη δύναμη του Galaxy AI, το οποίο θα ενσωματώνεται στα νέα Galaxy smartphones.

Στις 10 Ιουλίου 2024 θα ανακαλύψουμε τα πάντα γύρω από τη μαγική εμπειρία Galaxy AI που μας ετοιμάζει η Samsung και θα γνωρίσουμε για πρώτη φορά τα νέα Galaxy smartphones της κορεάτικης εταιρείας. Μείνε συντονισμένος στο public.gr για να είσαι από τους πρώτους που θα προπαραγγείλουν τις νέες Samsung συσκευές. Μόνο μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις την ειδική φόρμα για να πάρεις κουπόνι έκπτωσης για την προπαραγγελία σου! Μετά την εκδήλωση θα σε περιμένουμε επίσης στο Public blog, όπου θα έχουμε αναλυτικό άρθρο με όλες τις λεπτομέρειες για τα επερχόμενα smartphones