Αλλάζω & Εξοικονομώ: Απόκτησε κλιματιστικό με 5πλό όφελος & άτοκα!

Περίληψη: Μέσα από την πρωτοβουλία «Αλλάζω & Εξοικονομώ» μπορείς να αναβαθμίσεις το σπίτι σου με κλιματιστικά κορυφαίας ενεργειακής κλάσης και να βγείς πολλαπλά κερδισμένος!

Όσο και αν αγαπάμε την πιο fun εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι χωρίς κλιματιστικό είναι, ομολογουμένως, μια δύσκολη «πίστα». Ανεμιστήρες, air coolers και διάφορες DIY λύσεις προσφέρουν μια πολύτιμη ανάσα δροσιάς στο σπίτι. Ας μην κρυβόμαστε όμως. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε. Δε θέλει και πολύ για να γίνει αφόρητη η ζέστη. Τι κάνεις εκεί; Mα φυσικά ψάχνεις εναγωνίως το τηλεκοντρόλ του κλιματιστικού. Ένα παλιό air condition μπορεί να τα βγάζει πέρα με τον καύσωνα, όμως η πολύωρη χρήση του μέσα στην ημέρα επιβαρύνει σημαντικά το περιβάλλον αλλά και την τσέπη σου. Τα νεότερης γενιάς air condition έρχονται με πλήθος νέων τεχνολογιών και eco-friendly λειτουργίες για αποδοτική ψύξη και θέρμανση χειμώνα, καλοκαίρι.

Αλλάζω & Εξοικονομώ: Η νέα πρωτοβουλία των Public είναι εδώ!

Αν κρίνεις πως έχει έρθει η ώρα για νέο κλιματιστικό, η νέα πρωτοβουλία «Αλλάζω & Εξοικονομώ» by Public είναι εδώ για να βγεις πολλαπλά κερδισμένος, απολαμβάνοντας τα οφέλη ενός «πράσινου» σπιτιού. Τώρα, μπορείς να αναβαθμίσεις τις οικιακές σου συσκευές, επιλέγοντας μοντέλα ενεργειακής κλάσης Α+++ με μέγιστη αποδοτικότητα. Στην πρωτοβουλία αυτή εντάσσονται φυσικά και τα κλιματιστικά τελευταίας γενιάς που βρίσκεις στα καταστήματα Public, “Public + home”, Public Outlet και Public.gr. Από βολικά «εννιάρια» μέχρι «μεγάλα» κλιματιστικά που φτάνουν τα 24.000 BTU, τα κλιματιστικά του «Αλλάζω & Εξοικονομώ» έρχονται να εξοπλίσουν το σπίτι – ή το γραφείο – με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, και όχι μόνο!

allazw-exoikonomw-klimatistika-01

Μήπως έχει έρθει η ώρα για αναβάθμιση;

Προτού δούμε αναλυτικά τα μοναδικά οφέλη που φέρνει μαζί του η πρωτοβουλία «Αλλάζω & Εξοικονομώ», ας θυμηθούμε γιατί συμφέρει και με το παραπάνω η αναβάθμιση του συστήματος κλιματισμού. Το πρώτο πράγμα που «καίει» κάθε κάτοχο κλιματιστικού είναι, ασφαλώς, το ύψος του λογαριασμού ρεύματος. Η απόδοση του κλιματιστικού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (ισχύς, θερμοκρασία, συντήρηση), σε γενικές γραμμές όμως τα νεότερα air condition διαθέτουν εργαλεία και λειτουργίες που κρατούν «χαμηλά» την κατανάλωση, χωρίς εκπτώσεις στη ψύξη που απολαμβάνεις κατά τους θερινούς μήνες. Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε πως με ένα κλιματιστικό κορυφαίας ενεργειακής κλάσης Α+++ μπορείς να εξοικονομήσεις έως και 60% στο λογαριασμό ρεύματος. Διόλου άσχημα αν σκεφτείς πως το φετινό καλοκαίρι ο καύσωνας έχει κάνει από νωρίς αισθητή την παρουσία του. Τα καινούρια κλιματιστικά προσφέρουν καλύτερη κατανομή αέρα ενώ διαθέτουν συχνά λειτουργίες ιονισμού, αφυγραντήρα και χαμηλού θορύβου. Αν μη τι άλλο, το καλοκαίρι οφείλει να είναι χαλάρωση. Το τελευταίο που θες είναι ένα ενοχλητικό air condition που θα κάνει θόρυβο «σηκώνοντας στο πόδι» όλο το σπίτι.

Αλλάζω & Εξοικονομώ: Νέο κλιματιστικό με 5πλό όφελος

Η νέα μας πρωτοβουλία «Αλλάζω & Εξοικονομώ» φέρνει πολλαπλά οφέλη για εσένα που θες να αναβαθμίσεις τις οικιακές σου συσκευές με γνώμονα τον πλανήτη και την τσέπη σου. Ώρα να τα δούμε αναλυτικά. Το πρόγραμμα «Αλλάζω & Εξοικονομώ» φέρνει μαζί του ένα πλήρες πακέτο αναβάθμισης για το κλιματιστικό στο σπίτι και το γραφείο. Με την αγορά του κλιματιστικού σου κερδίζεις δωροεπιταγή ανακύκλωσης Public έως 100 ευρώ. Η ομάδα μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση του νέου air condition εντελώς δωρεάν, όπως επίσης και την ανακύκλωση της παλιάς συσκευής. Φυσικά, όλοι οι αγαπημένοι Public τρόποι πληρωμής ισχύουν κανονικότατα και στο «Αλλάζω & Εξοικονομώ».

allazw-exoikonomw-klimatistika-02

Και εδώ προσφέρουμε δωρεάν τόκους στην πλήρη γκάμα κλιματιστικών του προγράματος με έως 36 χαμηλές δόσεις. Το είδες, το πήρες λοιπόν, άτοκα και χωρίς κάρτα. Με την αγορά του νέου σου κλιματιστικού κερδίζεις επιστροφή αξίας στο «Public + Wallet» σου, το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής «Public+» που σου προσφέρει επιστροφή αξίας για να την εξαργυρώσεις στις επόμενες αγορές σου στα Public. Τέλος, σε περίπτωση που έχεις πρόσφατα ολοκληρώσει την αναβάθμιση του κλιματιστικού σου, να σε ενημερώσουμε πως τα air condition είναι μόλις μία από τις 10+ κατηγορίες οικιακών συσκευών που βρίσκουμε στη λίστα του «Αλλάζω & Εξοικονομώ». Και εκεί σε περιμένουν μεγάλες οικιακές συσκευές, μικροσυσκευές και είδη smart home με 5πλό όφελος για να φτιάξεις το σπίτι σου όπως ακριβώς ονειρεύεσαι!

Πώς θα διαλέξεις το κατάλληλο air condition;

Αφού είδαμε τα μεγάλα οφέλη του «Αλλάζω & Εξοικονομώ», σειρά έχει να δούμε και πάλι μερικά do’s & dont’s αναφορικά με την επιλογή του κατάλληλου κλιματιστικού. Ακόμα και με τόσα οφέλη, η επιλογή του κλιματιστικού είναι επένδυση, γι’ αυτό θα πρέπει να γίνεται αφού πρώτα κάνεις μια πρώτη «μελέτη». Στόχος είναι να βρεις το πιο value-for-money κλιματιστικό που θα καλύπτει τις δικές σου ανάγκες. Επομένως, θα πρέπει να λάβεις υπόψη την ισχύ του κλιματιστικού (κοινώς τα BTU), τα τετραγωνικά αλλά και τον διαθέσιμο χώρο για την τοποθέτηση της εξωτερικής μονάδας. ‘Ένα κλιματιστικό τοίχου είναι η συνηθέστερη επιλογή ωστόσο για ειδικές περιπτώσεις αξίζει να ρίξεις μια ματιά και στα φορητά κλιματιστικά. Σε κάθε περίπτωση, στο «Αλλάζω & Εξοικονομώ» θα βρεις δεκάδες επιλογές από τα μεγαλύτερα brands που ειδικεύονται στο χώρο του κλιματισμού.

allazw-exoikonomw-klimatistika-03

«Αλλάζω & Εξοικονομώ»: Αναβάθμισε το σπίτι σου και κέρδισε!

Ένα καλό κλιματιστικό σημαίνει δροσερές μέρες και νύχτες στο σπίτι, το γραφείο ή το εξοχικό, όποτε τις χρειάζεσαι. Σημαίνει καλύτερη ποιότητα ζωής, μεγαλύτερη άνεση, περισσότερη ευκολία - ακόμα και περισσότερη οικονομία. Η πρωτοβουλία «Αλλάζω & Εξοικονομώ» κάνει ακόμα ευκολότερη την αναβάθμιση του σπιτιού σου με 5πλό όφελος, όχι μόνο για αγορά κλιματιστικού αλλά για κάθε οικιακή συσκευή. Ακόμα το σκέφτεσαι;