Τσίλαρε με πλήρες φοιτητικό πακέτο και 5πλό όφελος

Περίληψη: Το «Αλλάζω & Εξοικονομώ» πάει... πανεπιστήμιο και μαζί του φέρνει φανταστικά offers και οφέλη για κάθε φοιτητικό σπίτι! Ανακάλυψέ τα όλα εδώ!

Κουράστηκες, παιδεύτηκες, μόχθησες και τώρα ετοιμάζεσαι να ζήσεις τη «μαγεία» της φοιτητικής ζωής. Θα έχεις σίγουρα ακούσει να λένε πως τα φοιτητικά χρόνια είναι τα καλύτερα. Γνωριμίες, βόλτες, εκδρομές, ταξίδια. Κοινώς, εμπειρίες που θα θυμάσαι για μια ζωή. Βάση σου για τα επόμενα τέσσερα τουλάχιστον χρόνια είναι το φοιτητικό σπίτι. Εκεί όπου η λέξη chill ή τσιλάρισμα για τους... λίγο μεγαλύτερους αποκτά άλλη διάσταση. Και επειδή η αρχή είναι, ως γνωστόν, το ήμισυ του παντός, το «Αλλάζω & Εξοικονομώ» έρχεται ανανεωμένο με ακόμα περισσότερες προσφορές για να διαμορφώσεις το φοιτητικό σου σπίτι όπως το έχεις ονειρευτεί!

Back to Uni με hot προσφορές & χαμηλές τιμές!

Ώρα για το πρώτο σου σπίτι ή ώρα για ανακαίνιση; Και στις δύο περιπτώσεις η απάντηση ακούει στο όνομα «Αλλάζω & Εξοικονομώ» by Public. Η πρωτοβουλία που εγκαινιάσαμε πριν μερικούς μήνες, έρχεται να κάνει την απόκτηση νέων, φιλικότερων προς το περιβάλλον συσκευών πιο προσιτή από ποτέ. Χιλιάδες Public προϊόντα «συμμετέχουν» στο πρόγραμμα, μαζί φυσικά με τα must-have προϊόντα για την νέα φοιτητική χρονιά, σε ένα πλήρες πακέτο αναβάθμισης. Αναβαθμίζοντας τις συσκευές σου κάνεις τη διαφορά στο λογαριασμό σου, μιας και τα offers που σε περιμένουν στο ανανεωμένο «Αλλάζω & Εξοικονομώ» αφορούν πλέον τις περισσότερες κατηγορίες (υπολογιστές, tech gadgets, οικιακές μικροσυσκευές, ψυχαγωγία, βιβλίο κ.α). Βάλε στην εξίσωση και τις καλοκαιρινές εκπτώσεις που ακόμα «τρέχουν», και θα δεις πώς μπορείς να βγεις πολλαπλά κερδισμένος εξοικονομώντας χρήματα.

allazw-exoikonomw-foititiko-spiti-01

Ασύγκριτη ποικιλία για ένα ονειρικό φοιτητικό σπίτι!

Στην πρώτη φάση του «Αλλάζω & Εξοικονομώ», πρωταγωνιστές ήταν οι λευκές συσκευές. Κλιματιστικά inverter για να μη σκας κατακαλόκαιρο, πλυντήρια και στεγνωτήρια για ρούχα που μυρίζουν... μανούλα, κουζίνες για τους γαστρονομικούς σου πειραματισμούς και ψυγεία εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Επειδή όμως οι ανάγκες ενός φοιτητή δε σταματούν εκεί, στη Uni Edition του «Αλλάζω & Εξοικονομώ» θα βρεις ακόμα περισσότερες επιλογές σε πολλές ακόμη από τις αγαπημένες σου Public κατηγορίες, γιατί κάθε αρχή οφείλει να είναι εύκολη.

Οι δουλειές του σπιτιού στον αυτόματο!

Ένα τέλεια συμμαζεμένο και καθαρό σπίτι είναι απόλαυση και πηγή ηρεμίας. Ας είμαστε ειλικρινείς όμως, ως φοιτητής το πιθανότερο είναι πως η «γενική» δεν βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τις αγαπημένες σου ασχολίες. Ευτυχώς, η τεχνολογία έχει μεριμνήσει για τέτοιες περιπτώσεις. Στο «Αλλάζω & Εξοικονομώ» σε περιμένει μια μεγάλη ποικιλία από σκούπες, για να κάνεις το σκούπισμα παιχνιδάκι, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα! Πολύ απλά βρες τη δική σου, και... καθάρισες!

allazw-exoikonomw-foititiko-spiti-02

Φαγητό έτοιμο με το πάτημα ενός κουμπιού

Αλήθεια, από μαγειρική πώς πας; Η φοιτητική ζωή είναι συνυφασμένη με τα τάπερ της μαμάς, καλό όμως είναι να αναπτύξεις κάποια βασικά skills που θα σε κρατήσουν χορτάτο καθ' όλη τη διάρκεια των φοιτητικών σου χρόνων χωρίς να βασίζεσαι εξ' ολοκλήρου στο φαγητό απ' έξω. Πολλές παρασκευές απαιτούν σχεδόν αποκλειστικά το πάτημα ενός κουμπιού. Φριτέζες αέρος, ατμομάγειρες, ψηστιέρες και άλλες μικροσυσκευές της πρωτοβουλίας «Αλλάζω & Εξοικονομώ» μεταμορφώνουν απλές συνταγές σε πεντανόστιμα πιάτα. Σε λίγο χρόνο και χωρίς να προκαλούν χάος στην κουζίνα σου.

Σαλόνι: το απόλυτο hub ψυχαγωγίας!

Ασφαλώς, σε κάθε φοιτητικό σπίτι σημείο αναφοράς είναι το σαλόνι. Εκεί θα μαζεύεται η παρέα για movie nights, πολύωρους μαραθωνίους (ναι για σένα λέμε και πάλι LOTR: Extended Editions) και μεταμεσονύχτιες συζητήσεις μέχρι το ξημέρωμα. Το «Αλλάζω & Εξοικονομώ» φέρνει μαζί του όλα όσα χρειάζεσαι για να μετατρέψεις το σαλόνι του φοιτητικού σπιτιού στο απόλυτο meeting point. Τηλεοράσεις, είδη σπιτιού, έπιπλα ειδικά για φοιτητές, φορητά ηχεία, κονσόλες και όλος ο εξοπλισμός για ένα game corner που θα ζήλευε κάθε πιστός φίλος των βιντεοπαιχνιδιών.

allazw-exoikonomw-foititiko-spiti-03

Διάβασμα και... διάβασμα!

Ο αγαπημένος τρόπος για να τσιλάρει ένας φανατικός book lover δεν είναι άλλος από ένα απολαυστικό βιβλίο. Από κλασικά και σύγχρονα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέχρι πολύτιμους φοιτητικούς οδηγούς επιβίωσης, το «Αλλάζω & Εξοικονομώ» πάει... πανεπιστήμιο με προτάσεις για τη βιβλιοθήκη κάθε βιβλιόφιλου. Όσο για τις υποχρεώσεις που σε περιμένουν στα έδρανα της σχολής, η uni λύση του «Αλλάζω & Εξοικονομώ» περιλαμβάνει laptops υψηλών επιδόσεων σε μειωμένες τιμές, μαζί με έπιπλα γραφείου και όλα τα απαραίτητα περιφερειακά.

Αλλάζω & Εξοικονομώ: Keep it cool με πολλαπλά οφέλη!

Μέσα από το «Αλλάζω & Εξοικονομώ» ωφελείσαι πολλαπλά, για να τσιλάρεις όπως πρέπει με το απόλυτο φοιτητικό πακέτο, πριν εγκαινιάσεις το πιο συναρπαστικό κεφάλαιο της ζωής σου. Έχουμε και λέμε:

  • Μεγάλη ποικιλία επιλογών σε 10+ κατηγορίες συσκευών
  • Απόκτηση με άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική
  • Δωροεπιταγή έως 100€ για επόμενη αγορά
  • Επιστροφή μέρους της αξίας αγοράς στο Public + Wallet
  • Δωρεάν εγκατάσταση

allazw-exoikonomw-foititiko-spiti-04

Να θυμίσουμε εδώ πως μέχρι τις 31/8, το πενταπλό όφελος γίνεται εξαπλό, καθώς μπορείς να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές, συνδυάζοντας το νέο «Αλλάζω & Εξοικονομώ» με τις εκπτώσεις Public!

Η φοιτητική ζωή ξεκινά στα Public!

Το «Αλλάζω & Εξοικονομώ» είναι έτοιμο λοιπόν να πάει... πανεπιστήμιο! Πριν την εγγραφή έλα μια βόλτα σε ένα κατάστημα Public ή Public + home, ή κάνε τις αγορές σου στο Public.gr και βγες πιο κερδισμένος από ποτέ. Τα πιο τσιλ χρόνια είναι και τα πιο ωραία, και έτσι αξίζει να τα ζήσεις! Χαλαρά, με καλή διάθεση και χωρίς κανένα στρες!