Φοιτητικό σπίτι: Κάνουμε level up με οικονομικές ηλεκτρικές συσκευές!

Περίληψη: To «Αλλάζω-Εξοικονομώ» Uni Edition είναι εδώ με όλες τις λύσεις για το σπίτι και την ψυχαγωγία σου και 5πλό όφελος στις αγαπημένες σου ηλεκτρικές συσκευές!

Φτάσαμε στα τέλη Αυγούστου και μετά τα essentials των καλοκαιρινών διακοπών, ήρθε η ώρα να ανοίξουμε σιγά σιγά το κεφάλαιο φοιτητικό σπίτι. Ήδη έχουμε μιλήσει για τα έπιπλα και τη γενικότερη οργάνωση του νέου σου σπιτιού. Εκεί όπου θα περάσεις τα πιο συναρπαστικά και τα πιο ανέμελα χρόνια της ενήλικης ζωής. Σειρά έχουν τώρα οι ηλεκτρικές συσκευές. Μην ανησυχείς όμως για το budget. Το «Αλλάζω & Εξοικονομώ» by Public είναι εδώ για να εξοπλίσουμε μαζί το φοιτητικό σου σπίτι οικονομικά, με τα πιο value for money μοντέλα ηλεκτρικών συσκευών! Ώρα λοιπόν να τσιλάρεις με ένα πλήρες φοιτητικό πακέτο και 5πλό όφελος!

Ηλεκτρικές κουζίνες & εστίες για γαστρονομικές αλχημείες

foititiko-spiti-hlektrikes-syskeyes-01

Ξεκινάμε την περιήγησή μας από την κουζίνα. Οκ, δεν τρέφουμε αυταπάτες πως θα είσαι μονίμως πάνω από μια κατσαρόλα. Λίγο το φαγητό της λέσχης, λίγο το delivery, λίγο τα τάπερ της μαμάς, θα τα βγάλεις πέρα. Φοιτητική ζωή όμως σημαίνει ανεξαρτησία. Μια καλή ηλεκτρική κουζίνα θα σε βοηθήσει όχι μόνο να εξοικονομείς χρήματα σε καθημερινή βάση γλυτώνοντας το φαγητό απ' έξω, αλλά και να τρως πιο υγιεινά. Και που ξέρεις; Μπορεί επιτέλους να βγάλεις προς τα έξω τον σεφ που κρύβεις μέσα σου. Αν ο ελεύθερος χώρος δεν αφήνει πολλά περιθώρια, δοκίμασε να «αντικαταστήσεις» την ηλεκτρική κουζίνα με επιτραπέζια εστίαφουρνάκι και φριτέζα αέρος. Να είσαι σίγουρος πως το γευστικό αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

Ψυγεία: chill με χαμηλές τιμές και υψηλή απόδοση!

Άντε και τα βγάζεις πέρα χωρίς ηλεκτρική κουζίνα. Χωρίς ψυγείο γίνεται; Χμμ, μάλλον όχι. Οι λόγοι βεβαίως είναι προφανείς. Το μοντέλο που θα επιλέξεις θα πρέπει να είναι λειτουργικό αλλά και όσο το δυνατόν πιο compact. Μη ξεχνάς, μιλάμε για φοιτητικό σπίτι, οπότε τα μεγάλα ογκώδη ψυγεία αποκλείονται. Μέσα από το ανανεωμένο «Αλλάζω & Εξοικονομώ» μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε μονόπορταδίπορτα ψυγεία και ψυγειοκαταψύκτες με την υπογραφή των κορυφαίων brands της αγοράς. Τι λες λοιπόν; Είσαι έτοιμος για... chill, με χαμηλές τιμές και υψηλή απόδοση;

foititiko-spiti-hlektrikes-syskeyes-02

Πλυντήρια-στεγνωτήρια για ρούχα σαν καινούρια!

Εξίσου απαραίτητο είναι ένα αποδοτικό πλυντήριο ρούχων. Δεδομένου πως ως φοιτητής θα περνάς το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας εκτός σπιτιού, καταλαβαίνεις πως δε θέλει και πολύ για να γεμίσει το καλάθι με τα άπλυτα. Και σε αυτή την περίπτωση το «Αλλάζω & Εξοικονομώ» έχει την (π)λύση. Με μια γρήγορη ματιά θα βρεις μια μεγάλη γκάμα από πλυντήρια τελευταίας τεχνολογίας, που συνδυάζουν την αποδοτικότητα με προηγμένες λειτουργίες για να απολαμβάνεις ρούχα σαν καινούρια. Για να αποφύγεις την κατά γενική ομολογία βαρετή δουλειά που ακούει στο όνομα «άπλωμα», συνδύασε το πλυντήριο με ένα στεγνωτήριο. Πρόκειται για μια επένδυση που θα σου λύσει τα χέρια, ειδικά όταν η υγρασία και οι βροχές του φθινοπώρου κάνουν την εμφάνισή τους.

Κλιματιστικά για τέλεια ατμόσφαιρα χειμώνα-καλοκαίρι!

Ακόμα μια συσκευή που θα ανεβάσει συνολικά επίπεδο το φοιτητικό σου σπίτι είναι το κλιματιστικό. Η ύπαρξη ενός κλιματιστικού τους καλοκαιρινούς μήνες είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Και το χειμώνα όμως, όταν ο υδράργυρος ακολουθεί την αντίθετη πορεία, το air condition μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο. Εν ολίγοις, μιλάμε για μια συσκευή που δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι χειμώνα-καλοκαίρι. Επομένως, τα κλιματιστικά δε θα μπορούσαν να λείπουν από την Uni Edition του «Αλλάζω & Εξοικονομώ». Βρες το μοντέλο που θα ταιριάξει γάντι με το φοιτητικό σου σπίτι και φτιάξε κλίμα με δωρεάν εγκατάσταση και ανακύκλωση!

foititiko-spiti-hlektrikes-syskeyes-03

Smart TVs για ασταμάτητο binge-watching!

Το καλοκαίρι ήταν γεμάτο με αθλητικά δρώμενα που απολαύσαμε στη μικρή οθόνη. Οι κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις δε σταματούν στιγμή να μας συγκινούν και να μας συναρπάζουν. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να ζήσεις στο έπακρο τη μαγεία του αθλητισμού από μια smart τηλεόραση premium προδιαγραφών. Ακόμα και να μην είσαι ιδιαίτερα φίλος των σπορ, μια smart TV στο σαλόνι είναι η τέλεια ευκαιρία για μια φανταστική σινε-βραδιά με όλη την φοιτητοπαρέα ή μια επική βραδιά gaming μέχρι... τελικής πτώσης!

«Αλλάζω & Εξοικονομώ» Uni Edition: 5+1 οφέλη για το φοιτητικό σου σπίτι

Η Uni Edition του «Αλλάζω & Εξοικονομώ» είναι εδώ για να τσιλάρεις με ένα πλήρες φοιτητικό πακέτο. Το επικό αυτό bundle φέρνει μαζί του πολλαπλά οφέλη για να δημιουργήσεις από το μηδέν το φοιτητικό σου σπίτι ακριβώς όπως το έχεις στο νου σου. Στο «Αλλάζω & Εξοικονομώ» σε περιμένουν κορυφαίες προτάσεις από 10+ κατηγορίες προϊόντων, με τις οποίες μπορείς να εξοπλίσεις το νέο σου σπίτι εντελώς άτοκα και χωρίς κάρτα. Αναβαθμίζοντας το σπίτι σου με οικιακές συσκευές κορυφαίας ενεργειακής κλάσης, μειώνεις το λογαριασμό του ρεύματος και ταυτόχρονα κερδίζεις δωροεπιταγές ανακύκλωσης για να δημιουργήσεις ακόμα πιο εύκολα ένα αποδοτικό και «πράσινο» σπίτι. Ακόμη, με κάθε νέα αγορά γεμίζεις το Public + Wallet σου με πόντους που μπορείς να εξαργυρώσεις για τις επόμενες αγορές σου. Για ηλεκτρικές συσκευές όπως το κλιματιστικό, η ομάδα μας αναλαμβάνει και την εγκατάσταση του νέου air condition εντελώς δωρεάν!

foititiko-spiti-hlektrikes-syskeyes-04

Τα καλύτερα φοιτητικά πακέτα ηλεκτρικών συσκευών θα τα βρεις στα Public!

Η πιο συναρπαστική περίοδος της ζωής σου ξεκινά, και τα Public βρίσκονται δίπλα σου με όλες τις λύσεις για το νέο σου σπίτι, την ψυχαγωγία αλλά και το διάβασμά σου. Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις τις κατάλληλες ηλεκτρικές συσκευές που θα συντροφεύσουν στα φοιτητικά σου χρόνια, βγαίνοντας πολλαπλά κερδισμένος!

Καλή αρχή!