Public + home Ιωαννίνων: Νέα σεζόν με 20% επιστροφή σε ΟΛΑ!

Περίληψη: Το “Public +home” Ιωαννίνων καλωσορίζει τον Σεπτέμβριο με επιστροφή αξίας 20% στο Public+ Wallet σου για ΟΛΕΣ τις αγορές σου τις πρώτες 2 εβδομάδες του μήνα!

Ο Σεπτέμβριος μπαίνει δυναμικά με τα deals στα Public να μην σταματούν ποτέ! Μετά τις hot καλοκαιρινές εκπτώσεις που πρωταγωνίστησαν στα καταστήματά μας την περίοδο των διακοπών, τη σκυτάλη έρχεται τώρα να πάρει το “Public +home” Ιωαννίνων επιβραβεύοντας όλα τα μέλη της μεγάλης πορτοκαλί οικογένειας που λέγεται Public! Από την 02/09 έως και τις 14/09, το πρόγραμμα ανταμοιβής Public+ επιβραβεύει όλους τους πελάτες που θα κάνουν τις αγορές τους στο ανανεωμένο μας κατάστημα στα Γιάννενα, με επιστροφή 20% της αξίας των αγορών σε ΟΛΑ τα προϊόντα. Η επιστροφή περνά στο Public+ Wallet σου και το ποσό που θα συγκεντρώνεις μπορείς μετά να το εξαργυρώσεις σε ό,τι επιθυμείς, όπως προϊόντα τεχνολογίας, οικιακών συσκευών και ψυχαγωγίας, σχολικών και ό,τι άλλο βρίσκεις στα καταστήματά μας!

Public+ Wallet: Επιστροφή αξίας σε κάθε αγορά σου!

Προτού δούμε τι... εκπλήξεις σε περιμένουν στο “Public +home” Ιωαννίνων, ας κάνουμε πρώτα ένα σύντομο rewind. Το πρόγραμμα ανταμοιβής Public My Club έγινε Public+, φέρνοντας μαζί του έναν νέο κόσμο προνομίων. Με κάθε σου αγορά, κερδίζεις πόντους για να τους εξαργυρώσεις όπως εσύ επιθυμείς σε οικιακές συσκευές, tech εξοπλισμό, βιβλία, μουσική, παιδικά παιχνίδια και γραφική ύλη. Ψάχνεις π.χ. laptop ειδικά για φοιτητές ή νέο πλυντήριο για το φοιτητικό σπίτι; Κάνεις τις αγορές σου, το wallet σου γεμίζει και εσύ κερδίζεις! Τόσο απλά! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδεθείς με τα στοιχεία σου στο public.gr και αυτόματα εκδίδεις την ψηφιακή Public+ κάρτα σου την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις στα φυσικά μας καταστήματα!

Το φθινόπωρο ξεκινά με special deals στο "Public + home" Ιωαννίνων!

Πριν λίγους μήνες το Public Ιωαννίνων μεταμορφώθηκε σε “Public + home” προσφέροντας μία αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών, μια ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία και το know-how της εξειδικευμένης ομάδας των Public Experts. Τι θα βρεις στο κατάστημά μας; Εκτεταμένη γκάμα προϊόντων, όπως laptops και σταθερούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, smartwatches, tablets, βιβλία, gaming consoles, παιχνίδια, τηλεοράσεις και πολλές πολλές ακόμη επιλογές για όλους. Φυσικά, εδώ σε περιμένουν και τα απαραίτητα σχολικά για μαθητές όλων των τάξεων. Μη ξεχνάς πως βρισκόμαστε λίγες μόνο μέρες πριν το πρώτο κουδούνι και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες απολαμβάνεις επίσης επιστροφή αξίας 20% (!) στις αγορές που πραγματοποιείς στο κατάστημα, για να υποδεχτείς το φθινόπωρο ανανεωμένος στο φουλ. Ας δούμε πρακτικά πώς μπορείς να επωφεληθείς από αυτή την πολύ μεγάλη προσφορά. Ήρθε η ώρα να αλλάξεις το ψυγείο σου; Περνάς μία βόλτα από τα “Public + home” Ιωαννίνων και επιλέγεις έναν νέο ψυγειοκαταψύκτη αξίας 629€. Αυτή η αγορά προσθέτει στο Public+ Wallet σου 125,8€ για να το ξοδέψεις όπου θες! Μετά μπορείς, για παράδειγμα, να πάρεις εκείνη την σκούπα stick που τόσον καιρό είχες βάλει στο μάτι, εντελώς δωρεάν! Σκέψου και αυτό το σενάριο: Τώρα τον Σεπτέμβριο γονείς και παιδιά ψάχνουν σχολικά. Αν στη λίστα σου έχεις προσθέσει και laptop το οποίο χρειάζονται τα παιδιά για τα μαθήματά τους, τότε τα υπόλοιπα σχολικά μπορεί να σου βγουν εντελώς δωρεάν. Έστω ότι επιλέγεις ένα laptop για τα παιδιά το οποίο κοστίζει 549€. Αυτό μεταφράζεται σε επιστροφή 109,8€, την οποία μετά μπορείς να αξιοποιήσεις για να προμηθευτείς τσάντα, γραφική ύλη, ή ό,τι άλλο χρειάζονται τα παιδιά για τη νέα σχολική χρονιά χωρίς να ξοδέψεις τίποτα επιπλέον.

Με οικιακές συσκευές από τα μεγαλύτερα brands, gadgets τελευταίας τεχνολογίας και προϊόντα που θα απογειώσουν την ψυχαγωγία σου, η επιστροφή 20% στα “Public + home” Ιωαννίνων σου δίνει ένα ακόμα κίνητρο να κάνεις τις αγορές σου μέχρι τις 14/9. Και εννοείται πως όλοι οι τρόποι πληρωμής βρίσκονται στη διάθεση σου, για να «γεμίσεις» το Public+ Wallet σου, κάνοντας τις αγορές σου ακριβώς με τον τρόπο που έχεις συνηθίσει. Μπορείς δηλαδή να έρθεις στο “Public + home” Ιωαννίνων και να κάνεις αγορές σου με δόσεις και να τα πάρεις ΟΛΑ ΑΤΟΚΑ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ!

Ακόμα περισσότερα Public προνόμια!

Και αν νόμιζες πως τα perks του Public+ τελειώνουν κάπου εδώ, επίτρεψέ μας να διαφωνήσουμε. Ως μέλος της μεγάλης Public+ κοινότητας απολαμβάνεις έξτρα προσφορές και προνόμια από τους συνεργάτες μας. Ψήνεσαι για audiobook με έκπτωση από την Bookvoice; Μήπως δωρεάν data από τη Vodafone; Τι θα έλεγες για μια διάγνωση laptop από τους iRepair experts και δωρεάν γραπτή πιστοποίηση για το smartphone σου; Ασφαλώς δε χρειάζεται να επιλέξεις μόνο ένα από αυτά. Είπαμε, το Public+ έρχεται μαζί με ένα νέο κόσμο γεμάτο επιβραβεύσεις. Οπότε μη χάνεις καιρό, κάνε εγγραφή και ξεκίνα να μαζεύεις πόντους!

Τα “Public + home” Ιωαννίνων, ανοίγουν τον κύκλο των φθινοπωρινών offers στα Public. Ασφαλώς, αυτή δεν είναι παρά μόνο η αρχή. Μαθητές και φοιτητές ετοιμάζονται να επιστρέψουν σε τάξεις και αμφιθέατρα και εμείς έχουμε ήδη μεριμνήσει με ειδικές back to school και back to university προσφορές. Μείνε συντονισμένος λοιπόν, γιατί θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη deals για εσένα που θέλεις να απολαμβάνεις κάθε εποχή του χρόνου, the Public way.

Καλές αγορές!