Προπαράγγειλε τώρα το συλλεκτικό PS5 και τα περιφερειακά για τα 30 χρόνια του PlayStation

Περίληψη: Οι προπαραγγελίες για τις επετειακές εκδόσεις για τα 30 χρόνια του PlayStation ξεκίνησαν! Ανακάλυψε τώρα όλη τη συλλεκτική συλλογή!

To PlayStation έφτασε αισίως τα 30 χρόνια στην αγορά των videogames και η ιαπωνική εταιρεία αποφάσισε και πάλι να το γιορτάσει με μερικές ειδικές εκδόσεις της βασικής της κονσόλας, αλλά και των διάφορων περιφερειακών του PlayStation. Τα Public σού δίνουν τώρα τη δυνατότητα να κάνεις την προ-παραγγελία σου για να αποκτήσεις πρώτος ένα από τα αγαπημένα σου προϊόντα που είναι συλλεκτικά και θα διατεθούν σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. Ας τα δούμε αναλυτικά.

PS5 Digital 30th Anniversary Bundle

Πρόκειται για μια συλλεκτική έκδοση της νεότερης κονσόλας PlayStation που κυκλοφορεί στην αγορά, στην slim μορφή της. Η βασική διαφορά από τα παραδοσιακά συστήματα PS5 Slim είναι πως έρχεται με ειδικά plates στο εξωτερικό τμήμα που είναι χρωματισμένα σε αυτό το αγαπημένο γκρι που γνωρίσαμε στην πρώτη κονσόλα PlayStation. Ταυτόχρονα, στο πάνω αριστερά τμήμα του θα βρεις ένα πολύχρωμο λογότυπο του PlayStation, το οποίο θα είναι και στο κέντρο του παρεχόμενου DualSense Controller που θα είναι στην ίδια γκρι απόχρωση. Το πακέτο περιλαμβάνει μια κονσόλα σε digital μορφή, αλλά θα έχει και το κάλυμμα για το Disc Drive, στην περίπτωση που θελήσεις να το αποκτήσεις ξεχωριστά ή έχεις ήδη ένα από το τωρινό σου σύστημα.

Video Duration
6:04

Το PS5 Digital Edition – 30th Anniversary Limited Edition Bundle περιλαμβάνει αναλυτικά την κονσόλα με σκληρό δίσκο 1ΤΒ SSD, ένα συλλεκτικό DualSense controller και ένα κάλυμμα στην ίδια αυτή γκρι απόχρωση. Ακόμη, έχει μια βάση στήριξης για όσους τοποθετούν την κονσόλα τους κάθετα, καθώς και ένα καλώδιο σύνδεσης χειριστηρίου που θα μας ταξιδέψει πίσω στην εποχή του PS1, τέσσερα ties καλωδίων με τα σχήματα του PlayStation, ένα αυτοκόλλητο PlayStation, ένα συλλεκτικό poster PlayStation (τυχαία επιλογή ανάμεσα στα 30 διαθέσιμα σχέδια) και έναν ειδικό συνδετήρα PlayStation.

Τιμή: 499€

PS5 DualSense Wireless Controller - 30th Anniversary Limited Edition

Το ειδικό χειριστήριο που θα περιλαμβάνεται στην ειδική συσκευασία του PS5 Digital 30th Anniversary Bundle θα πωλείται και ξεχωριστά για όσους θέλουν να αποκτήσουν είτε ένα δεύτερο, είτε και να το αγοράσουν ξεχωριστά. Πρόκειται για ένα controller με τις ίδιες δυνατότητες ενός απλού DualSense Controller, μόνο που έρχεται σε γκρι αποχρώσεις. Το περίβλημα στις δύο λαβές έχει την γκρι απόχρωση του PS1, ενώ το κεντρικό τμήμα με τους δύο αναλογικούς μοχλούς, το μικρόφωνο, το λογότυπο του PlayStation και το ηχείο κινούνται σε έναν λίγο πιο σκούρο τόνο. Το touchpad έρχεται στο ίδιοι γκρι χρώμα, ενώ τα πλήκτρα εντολών στο δεξί μέρος έχουν την κλασική τετράδα χρωμάτων.

Τιμή: 79,99€

Video Duration
1:01

PS5 DualSense Edge Wireless Controller - 30th Anniversary Limited Edition

Για όσους επιθυμούν να γιορτάσουν τα 30 χρόνια του PlayStation, αλλά θέλουν το κάτι παραπάνω σε επίπεδο ελέγχου και χειρισμού, υπάρχει και το DualSense Edge Wireless Controller. Η ειδική έκδοση του χειριστηρίου του PS5 είναι γνωστή εδώ και καιρό και απλά η συλλεκτική έκδοση φέρει τα γκρι χρώματα της πρώτης κονσόλας της Sony. Η βασική της διαφορά από το απλό συλλεκτικό DualSense είναι στο πιο γυαλιστερό κεντρικό γκρι τμήμα που περιλαμβάνει τους αναλογικούς μοχλούς, αλλά και το touchpad που έρχεται κι αυτό σε ένα πιο σκούρο γκρι (προς μαύρο) χρώμα.

Τιμή: 259€

PlayStation Portal Remote Player - 30th Anniversary Limited Edition

anniversary-ps5-proparaggelia-01b

Το PlayStation Portal ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για το PlayStation και τη Sony και κατάφερε να πείσει και τους πιο δύσπιστους ότι έχει την χρησιμότητά του. Το περιφερειακό που λειτουργεί ως remote player για το PS5 και μεταφέρει τη δράση από όλα τα γνωστά videogames του PS5 μέσω streaming σε αυτό το φορητό σύστημα, έρχεται κι αυτό σε ειδική έκδοση για τα 30 χρόνια του PlayStation. Συγκεκριμένα, το PlayStation Portal Remote Player - 30th Anniversary Limited Edition έρχεται με την ίδια φιλοσοφία των συλλεκτικών χειριστηρίων, αφού θα προσφέρει την ίδια εμπειρία, απλά με το κυρίως σώμα του σε ανοιχτό και σκούρο γκρι χρώμα. Τα διάφορα τμήματά του έχουν διαχωριστεί αντίστοιχα με αυτά του DualSense, σε μια έκδοση που σίγουρα ξεχωρίζει.

Τιμή: 239€

PS5 Pro

Video Duration
1:05

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως έχουν ήδη ανοίξει οι προ-παραγγελίες για το PS5 Pro, την ειδική έκδοση της κονσόλας της Sony που θα φέρει περαιτέρω βελτίωση στα γραφικά και στην απεικόνιση των τίτλων αυτής της γενιάς, εστιάζοντας σε διάφορα τμήματα. Αρχικά, θα έχουμε καλύτερους ρυθμούς ανανέωσης της εικόνας, περισσότερη πληροφορία στην οθόνη μας, υποστήριξη ray tracing και αναβάθμιση του οπτικού τομέα μέσω της τεχνολογίας PSSR και τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης.

Τιμή: 798,99€