Black Friday 101: 5 βήματα για έξυπνες αγορές

Περίληψη: Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για Black Friday! Κάνε την κατάλληλη προεργασία και μπες στο ρυθμό για τη συναρπαστικότερη εποχή προσφορών του χρόνου!

Επιτέλους φθινοπώριασε και ο καιρός σαν να θυμίζει κάτι από Black Friday. Black Friday; Από τώρα; Και όμως! Αξίζει άραγε να περιμένεις μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου για να καταστρώσεις τα πλάνα σου; Ξέρεις τι λένε για των φρονίμων το παιδί και τη μαγειρική. Όπως θα έχεις διαπιστώσει, η δημοτικότητα της «Μαύρης Παρασκευής» είναι μεγαλύτερη από ποτέ! Πράγμα που σημαίνει πως όσο πιο «οργανωμένος» υποδεχθείς τη μεγάλη γιορτή των εκπτώσεων τόσο μεγαλύτερες και οι πιθανότητές σου να κάνεις το καλύτερο deal. BF deals και έξυπνες αγορές πάνε πακέτο, γι’ αυτό και εμείς σου έχουμε έτοιμα παρακάτω μερικά απλά tips που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη και την εμπειρία της Black Friday ακόμα πιο συναρπαστική! Ποια είναι αυτά; Πολύ απλά συνέχισε να διαβάζεις και θα δεις !

Βήμα #1: Ξεσκαρτάρεις τη… wishlist

Μιας και η wishlish είναι... wishlist, λογικό και επόμενο ο όγκος της να μην είναι τελικά και τόσο διαχειρίσιμος. Αν στη λίστα έχεις προσθέσει ό,τι σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον από την αρχή της χρονιάς, είναι ώρα σιγά σιγά να κάνεις ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα. Το τελευταίο που θες είναι να σε κατακλύσει FOMO, όσο ψάχνεις για το καλύτερο deal. Κράτησε, επομένως, τη wishlist σου σε… λογικά επίπεδα ανάλογα με το ποιες αγορές έχουν προτεραιότητα. Νέο smartphone, καινούριο laptop, η μία αυτόματη μηχανή espresso; Ότι και αν έχεις στη λίστα σου, να είσαι σίγουρος πώς θα «παίξει» δυνατά τη φετινή «Μαύρη Παρασκευή».

black-friday-2024-tips-agorwn-03

Βήμα #2: Ορίζεις budget

Το πιο χρήσιμο ίσως «φίλτρο» που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις, όπως πρέπει, την Black Friday λίστα αγορών σου είναι η «τιμή». Κοινώς, ορίζοντας budget θα μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δε θα ξεφύγεις από τα επιτρεπτά όρια. Αυτό σημαίνει ευχάριστες αγορές χωρίς άγχος και πίεση. Η διαχείριση του budget είναι σημαντική για να κάνεις φέτος τα καλύτερα BF deals, ειδικά αν μιλάμε για παραπάνω από δύο προϊόντα μεγάλης αξίας. Βέβαια, με τις προσφορές που έρχονται στα Public, δεν υπάρχει κανένας λόγος «ανησυχίας», μιας και οι αγαπημένοι σου τρόποι πληρωμής βρίσκονται στη διάθεσή σου. Πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την Black Friday.

Βήμα #3: Τσεκάρεις όλες τις BF κατηγορίες

Οκ, Black Friday έρχεται και τα tech offers, όπως επιβάλλει το έθιμο, θα έχουν και φέτος την τιμητική τους. Κάπου εδώ να σε ενημερώσουμε πως την Black Friday «γιορτάζουν» με δυνατές προσφορές, για άλλη μια χρονιά, και οι υπόλοιπες κατηγορίες συσκευών. Πέρα από desktops, laptops, smartphones, tablets και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας, έχε τις κεραίες σου ανοιχτές για special deals σε οικιακές συσκευές, είδη ψυχαγωγίας, μικροσυσκευές και βιβλία! Πού ξέρεις, μπορεί εκεί που δεν το περιμένεις να συναντήσεις μια απροσδόκητη Black Friday προσφορά που… δε θα μπορείς να αρνηθείς.

black-friday-2024-tips-agorwn-01

Βήμα #4: Μένεις up-to-date

Ετοίμασες τη λίστα σου, όρισες budget, έκανες το πρώτο «πέρασμα» από τις κατηγορίες που συμμετέχουν στη φετινή Black Friday. Και μετά τι; Απλά περιμένεις; Σε καμία των περιπτώσεων. Το επόμενο βήμα είναι να ενημερωθείς για τα όσα συναρπαστικά φέρνει μαζί της η Black Friday στα Public. Πώς θα το κάνεις αυτό; Πολύ απλό. Για να μη χάσεις τίποτα από όσα θέλεις, μπορείς να κάνεις εγγραφή στο newsletter του Public ώστε να ενημερώνεσαι άμεσα για τις τιμές αλλά και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχεις φέτος στο στόχαστρο.

Βήμα #5: Η υπομονή είναι αρετή

Όπως μπορείς να δεις, ήδη τα πρώτα offers της «Μαύρης Παρασκευής» έχουν καταφτάσει στα καταστήματα Public και τα Public.gr. Βέβαια, οι Black Friday προσφορές έχουν μόλις ξεκινήσει, οπότε είναι πολύ πιθανόν να μην έχεις βρει ακόμη το προϊόν που θα ήθελες στην ιδανική τιμή. Οι προσφορές παραδοσιακά «κορυφώνονται» την εβδομάδα της Black Friday, οπότε αν το νέο laptop που γλυκοκοιτάζεις τόσο καιρό δεν έχει «πέσει» ακόμη αρκετά, συστήνουμε να κάνεις λίιιιγη υπομονή ακόμα. Στο μεταξύ συνέχισε να τσεκάρεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τις νέες προσφορές που παίζουν στην κατηγορία που σε ενδιαφέρει και φρόντισε, παράλληλα να μένεις ενημερωμένος.

black-friday-2024-tips-agorwn-02

Black Friday σημαίνει Public!

Από το 2016 όταν και πρωτοέφεραν τη γιορτή της Black Friday στην Ελλάδα τα Public παραμένουν ο top προορισμός για τις αγορές της «Μαύρης Παρασκευής». Πρώτα από όλα για την ποικιλία επιλογών! Στα ράφια του Public θα βρεις χιλιάδες προϊόντα από δεκάδες διαφορετικές κατηγορίες, ενώ στη Black Friday συμμετέχουν και τα καταστήματα του Public Marketplace. Φέτος. η τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη πέφτει στις 26 Νοεμβρίου και εμείς ετοιμάζουμε το μεγαλύτερο «πάρτι προσφορών» με offers σε όλες τις κατηγορίες, και όχι μόνο στις tech συσκευές, όπως ήταν το έθιμο κάποτε. Είσαι tech lover; Φανατικός βιβλιόφιλος ή απλά ψάχνεις για την επόμενη οικιακή συσκευή που θα σου λύσει τα χέρια στις δουλειές του σπιτιού. Να είσαι σίγουρος έχουμε φροντίσει για κάθε περίπτωση. Και αυτό το φθινόπωρο στα Public είναι γεμάτο από ευκαιρίες, οπότε πράξε τα δέοντα και μπορεί φέτος γιορτάσεις τη Black Friday… ακόμα και πριν τη Black Friday.

Καλές αγορές!